Guvernul A Majorat Taxa Auto Pentru Masinile Vechi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by DomnulK View Post
    Da bre, da nu toti ne permitem sa dam 15.000 pe o masin anoua. Iar un golf 3 e mai masina ca un logan. No offence.
    stiu ca o sa sariti toti in capul meu pentru afirmatie, dar asta e adevarul mai are dacia mult si bine pana sa ajunga vw din urma sau macar skoda care e un fel de dacia pentru vw.

ganditi-va cu un seria3 din 93 avea , la data respeciva abs standard, pe cand dacia nici nu visa asa ceva. Ce s amai spun de geamuri electrice, dubliclimatronic pe versiunile mai de doamne ajuta, incalzire in scaune.
    loganul nici acum nu avea abs pe toate versiunile daca nu ne forta UE.

corect ar fi s anu fie taxa de prima inmatriculare si cine isi permite masina noua sa-si ia masina noua cine isi permite sh sa-si ia sh, dar la rar sa nu se mai dea acceptul de inmatriculare pentru toate cazaturile. Se aduc din vest si masini bune dar si multe cazaturi, cu cazaturile nu-s de acord nici eu.

Cum poti spune ca un golf 3 este ca un Logan. Vedeti voi asa este romanul, mai intai se gandeste daca are muzica, piele, climatronic. Dar pe nimeni nu-l intereseaza norma de poluare (o sa ne intereseze pe toti de acum incolo), la siguranta, consum si marime autovehicul. La romani , trebuie sa fie nemteasca, diesel, si citi mai multi cai, nu conteaza daca are 10 ani si polueaza ca ca rafinaria Brazi. De ce credeti ca nemtii vor sa scape de ele si la dau pe bani de nimic? Asta este Romania. Jos rablele din Europa. Drept sa va spun nici eu nu sunt de acord cu taxa. Este prea mica. Eu asa anula taxa, si as pune impozit pe masini si in functie de norma de poluare, cum e in afara. Este non euro, platesti impozit mare, este Euro 4 platesti impozit mai mic. Acest lucru ar descuraja cu siguranta cumpararea de rable din europa.
    Last edited by adicata2003; 7 December 2008, 14:32.

Comment

E foarte bine ca au marit taxa.Cine nu isi permite o masina noua sa isi ia SH gata inmatriculata.Daca nu ar fi facut asta ganditiva ca pe langa ursuletii golfurile etc aduse din afara ar fi ramas si cele din tara pe care unii care vor sa isi schimbe masina le-ar fi scos la vanzare.SI normal ca nu le-ar luat nimeni pentru ca ar fi preferat sa le ia din afara si astfel s-ar fi umplut strazile deja pline,cu masini vechi.

Comment

Au facut bine,dar trebuia sa anunte masura asta mai din timp. Multi oameni s-au trezit cu noua taxa pe cap si ei au programare la RAR pt noxe, abia prin ianuarie sau februarie. Acei oameni poate nu isi mai cumparau masina, daca stiau ca se tripleaza taxa. Mai pierd foarte mult si acei "speculanti" care vand masini sh si au multe masini pe stoc...
        niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Am un vecin mai stringator care a ramas cu 14 bucati din care cred ca doar fro 4 au euro 4 [niste fiaturi din 2003-2005] restu roabe din 1990-1999 azi pleca in bulgaria sa vada cum poate sa le inregistreze acolo, plus de asta a scazut si pretul pina saptamina trecuta 3500 euro azi 2000 euro
          baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

Originally posted by alexgame View Post
            E foarte bine ca au marit taxa.Cine nu isi permite o masina noua sa isi ia SH gata inmatriculata.
            sincer eu nu as prefera masina SH rulata in romania ,nici macar un an )
            Si ca ai nostii lideri tot o dau in sus si in jos cu taxa,ca masinile SH de dincolo omoara economia ,de parca criza ar avea legatura cu asta.Ce s-ar intampla daca si nemtii ar iesi in strazi ca din cauza ca romanii nu mai cumpara shurile lor au probleme economice,si nu isi mai pot cumpara masini noi ?)
            Last edited by Cristi_Xp; 9 December 2008, 03:57.
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Se pare ca legea privind masinile SH a intrat in vigoare de azi.Cei care au propus legea au 'omis' sa treaca si data de la care intra (15 dec 2008) in vigoare astfel ca f multi soferi sau trezit azi al finante ca nu aveau destui bani la ei...Am vazut la stiri...Cam nasoala treaba.Unu zicea ca trebuia sa plateasca 400 de euro si azi iau calculat-o la aproape 2000.

Comment

Originally posted by dani p View Post
                Au facut bine,dar trebuia sa anunte masura asta mai din timp. Multi oameni s-au trezit cu noua taxa pe cap si ei au programare la RAR pt noxe, abia prin ianuarie sau februarie. Acei oameni poate nu isi mai cumparau masina, daca stiau ca se tripleaza taxa. Mai pierd foarte mult si acei "speculanti" care vand masini sh si au multe masini pe stoc...
                Cea mai mare bucurie pt mine e ca resimt lovitura speculantii care le luau pe 500-1000 euro si le vindeau ' fraierilor ' pe 2000 - 3000 . Despre ceilalti , am mai zis , de acord cu cresterea dar este enorma .
                B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Eu ma bucur extraordinar de marirea taxei. Trebuia sa se termine odata. Toate intersectiile ploiestiului sunt pline de rable cu anunturi in geam. Felicitari guvernului, a facut si el o treaba buna. Im pare bine de samsari, dar imi pare rau de cei amarati care si-au luat rablele.
                  Last edited by adicata2003; 9 December 2008, 23:25.

Comment

Originally posted by adicata2003 View Post
                    Cum poti spune ca un golf 3 este ca un Logan. La romani trebuie sa fie, diesel,
                    pai nu spun ca este ca un logan, spun ca este MUUUUUULT PESTE LOGAN!

eu prefer masinile pe banzina..
                    Fuarte Nervos !!!

Comment

Era la vremea ei...Cand era noua...Acum doar daca gasesti una NErulata ar fi o chestie , in rest tot fier vechi este
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Kandrei, las-o dracu ca ne faci sa ne cracanam de ras ce-are mai g3-u' pe el sa fie peste logan? Are 4 airbaguri, abs, ebd, afu, 3-4 stele la euroncap, aer conditionat, geamuri electrice, 105cai cu motor de 1.6, consum mai mic si norma de poluare e4? Zic de un golf 3 cand era nou in echiparea descrisa, costa la vremea aia 10000euro? Ma rog, 16000 marci? N-as prea crede. Iar furnalele astea de se plimba pe la noi, versiuni chele, puscate de rugina, clar sunt peste logan muuuult peste logan la 3000 de euro iti iei o coaja de golf cand la 4000 poti lua logan sh mai bine dotat decat cosmelia aia (intamplator, masina germana). Deutschland uber alles...Heil hitler, sieg heil!
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Era unu' aseara pe un post de TV care se vaita ca si-a luat un Suzuki Vitara cu 3000 euro si acum plateste aproape 5000 taxe si era ofuscat ca Guvernul protejeaza Loganul....Sincer sunt convins ca noi ca natie ne meritam soarta! Adica strainii fug de masini d-astea de 2 lei si vechi iar noi disperam cum sa facem sa-i scapam mai repede de harburi...ne facem de ras..e ca si cum am manca de la gunoi!Sunt de acord cu un SH de maxim 3-4 ani dar nu de masini antice

PS: Ma gandesc ca un Suzuki Vitara la 3000 euro este, nu cazan ci cazan de mers cu el numai la arat campul...Asta daca nu se rupe vre-un pinion pe la transmisie
                          Last edited by darksid3; 11 December 2008, 13:45.
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Jos guvernul, jos Dacia...
                            Hai cu rablele
                            Las-o-ncolo de treaba...Guvernul protejeaza Dacia. Cu ce ? Cu latex?

PS: am vazut niste cazane din acestea roz si violet prin Campul lung, de iti era mai mare dragul.

Comment

Aseara am avut vis ciudat: se facea ca toti cioflingarii, smecherasii si baietasii de cartier doreau sa iasa in strada cu bate, sabii si topoare cum ca numai au voie sa aduca n marci de masinute indoite, gaurite si paralovite, dar reparate si cosmetizate, apoi vandute pe miare bune poate la oameni de buna credinta care vin langa tine si iti spun: are doar 120.000 km --> pe 2 roti poate i-as raspunde!
                              Sunt de acord ca acest "Guvern" ar fi trebuit sa le dea un delay oamenilor, ma macar o luna doua acolo pentru a-si rezolva treburile sa nu-i mai vezi pe la cozi vai de ei.
                              In al doilea rand sunt de acord cu darkside, in sensul de a sensibiliza un import de masini cu o vechime sa spunem de 3-4 ani, dar a da frau la orice si oricum mi se pare cam aberant, ce parc mai reinnoiesti tu ? Casezi dacia 1300 si te alegi cu una bucata bmw sa spunem din 92 ? Afacere nu? Apoi iti mai aduci si producator la tine acasa, il pui sa investeasca, sa robotizeze (cat de cat), sa formeze si sa instruiasca omul si-apoi ii dai la gioale.....Nu prea mai inteleg ce-ai vreu tu ca "guvern" sa faca -> sa vina la tine sa-ti bata obrazul apoi sa-ti puna pumnul in gura daca esti "nesimtit" : "ori opresti ori iti dau oamenii afara?"
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

Originally posted by Seba View Post
                                un golf 3 cand era nou in echiparea descrisa, costa la vremea aia 10000euro? Ma rog, 16000 marci?
                                care era paritatea leu dolar la vremea aia?
                                lasati mah ca is rabel golfurile 3 da daciile alea de cad toate is "tipla pe display".
                                prefer o rabal cu 300.000 de km fata de un cazan din 2000.

p.s. loganul 2004 nu avea abs si afu si 4 airbag-uri.....plus masina aia golf 3 e usor ruginita dupa cati ani? 10-12 ani?
                                loganul 2004 e ruginit dupa 4 ani....so....

eu raman laparerea mea. nu sunt eu nationalist ca voi de-mi sariti in cap. dar daci anu are probleme din cauza rablelor.dacia are rpobelme ca si hyundai, ca si honda, toyota, vw, etc. Pseudo Criza asta e de vina.
                                Last edited by NerviiMei; 11 December 2008, 15:54.
                                Fuarte Nervos !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google