Guvernul A Majorat Taxa Auto Pentru Masinile Vechi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu ma dau la liniute...Asa ca sa o de cui vrea el butoiasul ala.
    Fuarte Nervos !!!

Comment

Originally posted by DomnulK View Post
      bad_wolf, da le prefer. La masina noua pierzi o gramada de bani. E alegerea mea..Nu te-am obligat sa le preferi si tu.

in schimb m-am saturat de placa cu dacia nu mai are vanzari din cauza sh-urilor din germania.

Am un gand cu o japoneza.
      un civic de 1.4 75 cp ,ca ondele astea cica is masini din care poti scoate multi cai si dau mumu la "tractoare" de 130 cp.Ghinion ca aia inalti nu prea pot sa aleaga onde
      va rog ramaneti ontopic.
      Pentru restul de discutii privind comparatiile logan cu masini sh exista threadul acesta
      Last edited by Cristi_Xp; 12 December 2008, 18:47.
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
        Dar e si MUUULT mai scumpa
        Eu zic ca se merita "scumpeala", oricum si un 16V este mult mai scump decat un raci de G3 de 2K de euro, da oricum e mai bun G3-u, de fapt MUUUUUULT mai bun.

Sincer si eu as prefera un s1 dar nush daca as avea sange in instalatie sa-i dau in gura cum trebuie, de fapt nici nu cred ca tre sa-i dau prea tare ca sa-i fumez pe baietasii cu ursuleti plini de besini de Germania.
        Last edited by lau_swat; 13 December 2008, 11:16. Reason: Automerged Doublepost
        No, apoi blana
        Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
        ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

bai eu nu va inteleg...lasa omu` sa isi ia masina si sa se plimbe si gata...daca nu isi permite una nou de 10 k , asta inseamna ca tre sa isi ia o masina de 2 000 epuroi si sa plateasca aproape 2000 e taxa(cum a patit un coleg)?
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Sunteti offtopic de vreo 30 de posturi incoace.Vad ca discutati despre Logan vs. alte masini.Aici se discuta despre inmatricularea masinilor sh.
            On:Am un tovaras,fericit omu ca acum 2 luni si-a luat o Laguna din Franta,la 8000E,din 2006.Are de toate pe ea.Modelul e nou.E frumoasa.1.9 tdi.Inmatricularea il costa normal,in jur de 1200E.Asa a spus el.Si nu mai avea bani sa o inmatriculeze.Na ca au bagat astia noua taxa.Si acum il costa in jur de 3500E.Am zis ca nu are cum.Dar cica atata il costa.O fi asa.Cine stie.Oricum.Nasol.
            sigpic

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google