Da,dar Big Daddy UE este de acord cu masurile luate de capabilul si mereu "neinteresatul" nostru guvern?Ramane de vazut...15 decembrie se apropie.Mi-e sa nu ne pricopsim cu inca o amanare,doar 1 ianuarie 2009 nu-i departe nici ala.
Guvernul A Majorat Taxa Auto Pentru Masinile Vechi
Collapse
X
-
Era buna legea aia cu masini mai vechi de 7 ani si nu mai vedeai atatea tigai pe strada.Referitor la taxa e cam mare zic eu.Aseara au zis ca bugetul e subtire.Asa ca se face reumplerea lui prin orice fel de taxe si prin majorarea celor actuale. .Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by FLORIN77 View PostToate sunt aduse la negru fara a se plati taxe , impozite .........
Foarte bine , sa incurajeze Dacia , sa incurajeze Ford , sa mai vina cativa producatori in tara , sa creeze locuri de munca .
A doua propozitie: cred ca vrei sa spui Renault nu Dacia dar si cu aceasta sunt total de acord.Last edited by Cristi_LCD; 6 December 2008, 10:56.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Margelatu , gaurile din buget cine le acopera ? Nu noi toti ? Sau daca se mareste taxa se face discriminare ? Dar la ultima modificare cand la masina euro 4 inainte plateam 183 euro si dupa aia 380 si la o masina din 92 care cu greu a fost scoasa la RAR euro 2 a fost redusa taxa la jumate ce a fost ? Nu tot discriminare ? Cati romani isi iau masina cu banul jos si cati prin credit ? Cati dintre voi aveti credit pe masina ? 75 % cred eu . Si asta inseamna ca sunteti / suntem potenti financiar ?Last edited by FLORIN77; 6 December 2008, 10:55.B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Daca era sase suie pe tine un opel din 1900 toamna findca a ramas fara frine nu cred ca mai gindeai asabaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Cine nu mai gandea asa , eu sau Viorelu ? Acum daca era sa o patesti ai ajuns sa-ti doresti ca altii sa plateasca zeci de milioane ? Ai garantia ca banii de la buget sunt cheltuiti pt tine ? Ce zici , incercam sa fim oameni sau .................... !Last edited by FLORIN77; 6 December 2008, 13:04.B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Originally posted by FLORIN77 View PostCine nu mai gandea asa , eu sau Viorelu ? Acum daca era sa o patesti ai ajuns sa-ti doresti ca altii sa plateasca zeci de milioane ? Ai garantia ca banii de la buget sunt cheltuiti pt tine ? Ce zici , incercam sa fim oameni sau .................... !
cit despre taxa .Gindestete ca o masina adusa si vinduta cu 4000 de euroi e cumparata de afara cu maxim 1000 de euro, si nu vorbesc din auzite chiar am fost pina acolo [o excursie in acest scop] nu vreau sa ma gindesc cit costa alea vindute la 1500 de euro
ce e cel mai ciudat e ca acolo cam toate masimile aveau cam 250000 la bord iar in ro toate au 125000baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Eu personal sunt de acord cu aceasta masura. Daca veniti in braila, in parcarea primului supermarket, gasesti 5 BMW-uri din 93' la vanzare cu numere rosi. Intr-o zi, din intamplare, am ramas cu masina (astptanad pe cineva, in nici un caz in pana) la intrarea in oras, dinspre buzau. SUPRRIZA! Sau nu! Daca nu au trecut mai mult de 50% din masini ori BWM din 93'-95' ori alte rable cu numere straine, vechi. SIncer va zic ca orasul e umplut de masini vechi aduse din afara si inca se mai aduc. DOm'le au baietii BMW. Dadeau 3600E pe unu. Acu e timpul sa se gandeasca si ei la un leasing ceva, sau la o masina mai noua. Cea mai buna hotarare. INsa ma oftic ca eu cand mi-am luat logan, am platit taxa aia de prima inmatriculare, si acu sigur banii nu ii mai primesc, dar oricum e ceva bun ca a scos guvernul capul in Romania. Las' ca asa meritau alde' BMW.
Comment
-
E adevarat...Daca masura asta se lua de la bun inceput era ok...Da de cate ori s-a schimbat taxa mie greu sa cred ca e o masura pentru grija economiei romanesti...Adica avantajezi importul de auto SH si dupaia incepi sa strigi ca sa umplut tara de rable straine...Tot tu,ala care ai pus taxa.
Comment
-
Si care este problema daca masina SH ramane inmatriculata in tara de unde o cumperi?
In Constanta si Mangalia am vazut foarte multe masini inmatriculate in Bulgaria.
Este vreo lege care te obliga sa o inmatriculezi in Romania? Ca doa suntem cetateni UE nu?
Comment
-
Problema nu sta in faptul ca se umple tara sau nu de jafuri.Problema sta in faptul ca Dacia ameninta ca va concedia 50% din angajati,dealer Citroen in Romania cine o fi ?Decat al nostru premier...Dealer Mercedes cine,daca nu mustaciosu ?) Asa ca va agitati degeaba ,asta a fost un pretext de a pune inca odata piedica scoaterea taxei,cum fac si cu benzina,energia electrica...O scumpesc ca asa aibe de unde sa ieftineasca ).Problema sta altfel,tot o dau in sus si in jos ca este o taxa de mediu ca de aia se calculeaza in functie de gradul de poluare si cat timp de acu in colo va polua.Voua vi se pare corect dau un exemplu acum,ca pentru o masina non euro de 20 de ani,sa se plateasca aceeasi taxa ca pentru o masina euro 4 ,pentru simplu motiv ca aia non euro din cauza ca are 20 de ani,se estimeaza ca va mai functiona 1-2 ani ?Pai nu imi cumpar una,imi cumpar 5 masini de alea si am piese de schimb si motoare pentru inca 10 ani.Ce legatura are taxa de prima inmatriculare,o taxa de poluare cu criza economica,cu faptu ca americanii nu au bani si le ia banca casele si masinile ?Cu faptul ca lumea nu isi permite sa isi cumpere masini noi ?Hai sa deschidem un pic ochii si sa nu mai credem toate balivernele care ni le zic,si ca primeaza interesele personale?Ce legatura au masinile SH cu faptul ca pretul benzinei a scazut cu aproape 1 leu ,mai ales daca se tot aduc masini de dincolo si se creste consumul de benzina,cererea creste si pretul scade? ) haideti sa pastram atunci monopol dacia in tara,si sa nu se mai vanda altceva decat dacia si gata,pentru ca in fond si la urma urmei o sa fie doar 2 categorii de cumparatori de masini ... Cei care nu isi permit o masina peste 10 mii euro adica cumparatorii de Logan&Sandero ,si restul ... Si nu mi se pare corect ca daca nu iti permiti o masina mai mult de 10 mii de euro sa trebuiasca neaparat Logan&Sandero,in situatia asta se vor afla probabil peste 50% de cumparatori ,o atitudine prea comunista pentru un partid care se vrea Democrat )Last edited by Cristi_Xp; 6 December 2008, 20:06.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Din cate am inteles nu se mai pot face inmatriculari pana dupa 15 dec...RAR zice ca a fost inchis sistemul de catre cei de la Bucuresti.
Foarte interesant. Cand era vorba sa micsoreze taxa a durat 3 luni pana sa intre legea in vigoare iar acum toata treaba se face in 2 saptamani.
Si sa nu mai aud ca Guvernul vrea sa protejeze industria interna de masini...Astea sunt povesti. Atunci de ce nu cumpara Loganuri si petru Parlament si restul. Sunt niste ipocriti. Oare pana cand o sa ii mai suporte romanii?Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.
Comment
-
Detalii despre alt "bullshit" electoral am gasit pe threadul acesta.Astia chiar au un nivel de inteligenta sub mediu ,sau au impresia ca restul alegatorilor sunt retardati si nu isi dau seama ce fac ei ?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment