Nu ma dau la liniute...Asa ca sa o de cui vrea el butoiasul ala.
Guvernul A Majorat Taxa Auto Pentru Masinile Vechi
Collapse
X
-
-
Originally posted by DomnulK View Postbad_wolf, da le prefer. La masina noua pierzi o gramada de bani. E alegerea mea..Nu te-am obligat sa le preferi si tu.
in schimb m-am saturat de placa cu dacia nu mai are vanzari din cauza sh-urilor din germania.
Am un gand cu o japoneza.
va rog ramaneti ontopic.
Pentru restul de discutii privind comparatiile logan cu masini sh exista threadul acestaLast edited by Cristi_Xp; 12 December 2008, 18:47.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostDar e si MUUULT mai scumpa
Sincer si eu as prefera un s1 dar nush daca as avea sange in instalatie sa-i dau in gura cum trebuie, de fapt nici nu cred ca tre sa-i dau prea tare ca sa-i fumez pe baietasii cu ursuleti plini de besini de Germania.No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
-
bai eu nu va inteleg...lasa omu` sa isi ia masina si sa se plimbe si gata...daca nu isi permite una nou de 10 k , asta inseamna ca tre sa isi ia o masina de 2 000 epuroi si sa plateasca aproape 2000 e taxa(cum a patit un coleg)?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Sunteti offtopic de vreo 30 de posturi incoace.Vad ca discutati despre Logan vs. alte masini.Aici se discuta despre inmatricularea masinilor sh.
On:Am un tovaras,fericit omu ca acum 2 luni si-a luat o Laguna din Franta,la 8000E,din 2006.Are de toate pe ea.Modelul e nou.E frumoasa.1.9 tdi.Inmatricularea il costa normal,in jur de 1200E.Asa a spus el.Si nu mai avea bani sa o inmatriculeze.Na ca au bagat astia noua taxa.Si acum il costa in jur de 3500E.Am zis ca nu are cum.Dar cica atata il costa.O fi asa.Cine stie.Oricum.Nasol.sigpic
Comment
Comment