Frauda Loganul CPT

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frauda Loganul CPT

Poate va aminti sau nu ,daca nu va aduc aminte ,pana in 28 noiembrie a rulat un concurs pe siteul respectiv in care se promitea celui care strange cele mai multe voturi un autoturism Dacia Logan.Bineinteles ziua de 26-27 a ajuns,din cate imi amintesc Egon avea cele mai multe voturi,si nu era nimeni inaintea lui,cand s-a ajuns in 28 ...Surpriza au mai aparut 20 de masini din care,vreo 10 cred ca aveau voturi mult mai multe ,de 10 ori poate mai multe.Bininteles,cum scrie regulamentul ,firma respectiva avea obligatia imediat dupa sfarsitul concursului sa afiseze pe site numele castigatorilor,sau in cazul in care campania se termina inainte de 28 sa se anunte.
    Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul www.********.Ro si pe email in data de 28 noiembrie 2008. Numele castigatorilor se vor anunta in data de 28 noiembrie si vor fi disponibile pe siteul www.********.Ro, pana la data de 28 decembrie 2008.
    In cazul in care, din motive independente de vointa Organizatorului (lipsa participantilor, invalidare ca urmare a necontactarii castigatorilor si rezervelor), nu se pot acorda toate sau o parte din premii, acestea vor ramane in proprietatea organizatorului.
    Organizatorul se obliga sa faca public numele castigatorilor si castigurile acordate pe www.********.Ro .
    Bineinteles ca pe site nu se afiseaza nici acum castigatorii,si nici ca s-ar fi terminat.Siteul apartine SC GMP ADVERTISING SRL, agenţia de publicitate condusă de Felix Tătaru, care s-a ocupat de campania Alianţei DA din 2004 şi de campania pentru preşedinţie a lui Traian Băsescu din acelaşi an, dar şi de campania "Guerilla digitala" a aceluiaşi Traian Băsescu, pentru referendumul privind demiterea,aceeasi firma care a dezvoltat si intretinut domeniul http://www.basescu.ro
    Tot concursul a fost o minciuna,o bataie de joc pentru participanti,campanie electorala unde omul de rand este luat de prost,si este doar o unelta in realizarea scopului final al parlamentarilor.
    Last edited by Cristi_Xp; 6 December 2008, 20:51.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Multumesc CristiXP pentru acesta aducere la cunostinta a membriilor clubului nostru.
    in alta ordine de idei ,vorba cuiva "Traim in Romania si......" ! Pe mine nu ma surprinde de loc avand in vedere faptul ca suntem mintiti in fiecare zi,in orice loc,oriunde de oricine.
    O bataie de joc.
    Intelegeam daca era un site stiu eu?! Dar ai vazut si tu nume grele acolo !Ce sa mai zic......
    Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Cum era expresia aceea,in razboi si in dragoste e totul posibil...Se pare ca si in campanie electorala.
      Attached Files
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Ce uraaat...Niste jegosi.
        Fuarte Nervos !!!

Comment

Cum zicea cineva la care ii lene sa posteze
          Andrei Kirku: soarta
          Andrei Kirku: a castigat basescu loganu
          Andrei Kirku: n-ai vazut ca se plimba cu el
          Andrei Kirku: poti sa ma citezi ep forum
          Andrei Kirku: ca mi-e lene sa scriu

Comment

Sper sa nu se supere ROAD EMPIRE pe mine ca nu am votat dar ma gandeam ca e o vrajeala ceva.Banuiam eu ceva,dar nici chiar asa.Incep sa ma gandesc si la reclamele de la TV ca ,cred ca ar fii prosteala si acolo

Comment

Doar crezi?
              Fuarte Nervos !!!

Comment

Eu nu mai votez niciunde
                Am votat odata la 18 ani si gata

Comment

Pentru ce sa votezi?Nu vad motivul.Poate sa dea 100 RON si asa as vota.In rest.Le arat degetul mijlociu.Numai nesimtiti,care habar n-au sa lege 2 cuvinte.Idioti.Mi-e scarba.
                  sigpic

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                    Eu nu mai votez niciunde
                    Am votat odata la 18 ani si gata
                    pai voua numa cistiguri NEMUNCITE va trebuie )
                    si lu tovorasu consatean logan
                    sigpic

Comment

Salut

Iti multumim pentru inscrierea in concursul "Tunezi si castigi", ce s-a
                      desfasurat pe siteul www.********.Ro Din pacate, ai fost descalificat
                      deoarece fotografia trimisa de tine nu corespunde conceptului "masina de
                      politie care costa 70.000 de EURO".

Acesta este motivul pentru care participarea ta nu a fost luata in
                      considerare in stabilirea ierarhiei finale.

Cu bine,
                      Echipa ********.Ro
                      problema e ca eu nu am cerut nici un fel de explicatie la ei ,pentru ca nici nu aveam adresa lor de email.
                      Mai e un pic si urmeaza concursul Votezi seful de stat si castigi
                      Last edited by Cristi_Xp; 8 December 2008, 16:10.

Comment

Niste imputiti mincinosi.
                        La fel ca si cei din telefonia mobila Vodafone sau Cosmote...Cu concursurile lor de miliarde...Sunt tepe,nu da nimeni nimic,in schimb va ia voua asa cate 1 euro/sms.
                        Nu va mai lasati prostiti de astfel de concursuri ca in ziua de azi nu va mai da nimeni nimic pe gratis.

Comment

Acelasi mail l-am primit si eu
                          Defapt cred ca toata lumea l-a primit!
                          Niste ......
                          Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Numa oamenii importanti lau primit )
                            eu fiind un nimeni , nu am primit
                            sigpic

Comment

Dupa ce ca va lasa sa participati ,vreti si sa castigati???
                              CT-97-VIPsigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google