Vreau Sa Tai Empetreiuri.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vreau Sa Tai Empetreiuri.

Vreau si eu un taietor de mp3, dar sa-l pot folosi fara licenta si fara o perioada limitata de timp. Multumesc anticipat.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Un soft foarte bun pentru ce vrei tu este audacity. Este un editor audio, licenta free. La bucatile taiate poti sa faci fade in sau fade out ca sa nu inceapa sau sa se termine brusc, plus alte chestii utile. Este usor de folosit si nu e foarte incarcat cu meniuri, butoane, briz-briz-uri.
    Eu l-am folosit si mi-a placut foarte mult. Recomand.
    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Daca nu merge ai mai putea cu virtual dj, e ceva cu mai multe butonele dar pentru taiat e foarte usor de utilizat si in schimb poti face multe multe lucruri cu piesa respectiva, asta numai daca ai rabdare si timp. De gasit se gaseste super usor cu tot cu licenta crack si tot tacamul. Este folosit mai mult pentru mix !
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

Eu folosesc Power Mp3 Cutter joiner. Daca nu-l gasesti pe dc++, ti-l dau eu

Comment

Goldwave, il gasesti cu crack pe cam orice site de torrente.
          Fuarte Nervos !!!

Comment

Daca ai suita completa de NERO ai si Nero Wave Editor pe care poti sa-l folosesti si pe .Wma, .Wav, .Aac, .Mp4 etc. (Ca am impresia ca vrei sa le faci ringtone pentru telefon)
            sigpic
            Ambition 1.5 dc

Comment

Sau cauta pe Google "MP3 splitter" si o sa gasesti destule, chiar si freeware.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Deci aceste programe de taiat mp3-uri, oficial, m-au facut cu nervii. Am stat toata ziua sa gasesc unu' fara licenta si pe care sa-l pot folosi mai mult de 3 piese si nu am gasit nimic. Pentru telefon imi trebuia da.
                Cine vinde un program din asta? Vreau sa-l cumpar, spuneti o suma. Nu ca ar fi vital sau ceva, dar simt ca am ceva neterminat si imi sta pe creier. Deci care aveti de vanzare spuneti o suma.
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Goldwave-ul poti sa-l iei de aici: http://thepiratebay.org/torrent/4021840/GoldWave_5.23

banuiesc ca stii sa folosesti un torrent.
                  Fuarte Nervos !!!

Comment

Sal! eu îl am pe ăsta: http://www.cooolsoft.com/mp3cut.htm ... e tot free, şi merge destul de bine...

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google