O Intrebare Pentru Toti Purtatorii De De Mp3-playere Sony

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O Intrebare Pentru Toti Purtatorii De De Mp3-playere Sony

Am luat un mp3 player sony bt 2500.L-am instalat,merge bine,dar cand scot cheia din contact se aud 3 sunete,beep-uri din alea.E normal?sau nu e montat ceva bine?la voi face la fel?astept raspunsuri.Mersi
    Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

E normal,asa facea si al meu cand luam contactul (tot Sony) insa,ulterior eu l-am legat pe direct,independent de contact.
    Last edited by viorelu; 11 December 2008, 23:13.

Comment

Asa face la sony... Si la mine e la fel nici o problema. Si un prieten de-al meu are pe o octavia din 2002 casetofon sony si la fel face...Deci poti sta linitit
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

La mine nu a facut niciodata....Si il am de 2 ani.Posibil asa sa fie modelul si sa faca asa

Comment

Nici eu nu am stfeI de probIeme, dar e Iegat pe direct.
          MiNnRuZ

Comment

Asa imi face-a si mie cand era pe contact eu am un sony Cdx-GT300 si asa face-a si probail face daca il pun din nou pe contact!Acuma e si la mine pe direct si nu mai face!
            Cred ca are si o optiune de unde se poate seta sa faca si sa nu faca sunet!Cred ca o poti dezactiva daca de deranjeaza nu stiu sigur cum ii zice, dar daca ti apasat mai mult pe butonul de volum intri in Setarile lui sa zic asa si vezi ce scrie pe acolo(nu mai stiu exact)unde ai ceva legat de bep sau nu mai stiu!
            PS:mie imi placea ca facea bip la oprierea masini era mai trendy asa parca, ceva mai special,iar toti care erau prima oara la mine in masina, zicea-u "Ce-i aia?ce se aude", io raspundeam mandru, "Mp3-ul, iti place"?
            Last edited by wizard24; 12 December 2008, 02:09.
            sigpic

Comment

Bipurile alea sunt pentru ati aminti sa scoti fata sa nu vina hotii.Toate Sony de generatie mai noua fac asa.Daca scoti fata innainte sa opresti masina nu mai face.
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Mersi de raspunsuri.Si eu m-am gandit ca e pentru ca sa scot fata,dar cine stie.Oricum,acum pot sa stau linistit.Mersi

Comment

Se poate inchide thread-ul.Am aflat ce vroiam

Comment

Nu mai posta consecutiv ca iti sar moderatorii in cap...Poti edita postul tau timp de 10 min
                    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

as mai avea o intrebare...la un mp3-player sony bt 2500,care nu are mufe pentru iesire statie,pot sa pun 4 difuzoare sony XS-HT130SN???eu cred ca as putea,ca sunt de 50W,si mp3-ul scoate 4X52W.voi ce ziceti?

Comment

ce treaba are coada vacii cu stampila primariei? normal ca poti pune 4 boxe...daca varianta ta de echipare este de ambiance, preferance sau abs plus, trebuie sa iti iei o mufa iso (gasesti la 10 lei la MICADO la intersectia Uranus cu Calea Bucuresti, si tot de acolo trebuie sa iti iei si cablu...vreo 11 metri, pe care ti-l tragi tu foarte simplu. daca masina ta e cel putin laureate, atunci e mult mai simplu, pentru ca ai cablajul tras, si nu iti trebuie nici mufa iso.

Comment

nu trebuie sa te ambalezi asa.am intrebat si eu...si am intrebat mai mult sa vad daca s-ar auzi misto,avand in vedere ca nu pot pune statie si tun.si daca te uitai atent,scrie ca masina mea e kiss fm si logic ca are patru boxe.dar te-a interesat sa faci pe desteptul decat sa citesti tot....

Comment

Pot spune ca la mine nu e deloc asa ! Am un mp3 sony CDX-GT929U sie legat pe contact dar nu bipaie sau scoate vreun sunet nici la punera contactului nici la luarea acestuia deci.....Nu stiu ce sa zic, poate ca totusi ar trebui samai verifici odata cablajele.

Comment

Originally posted by theo_bv2002 View Post
                              as mai avea o intrebare...la un mp3-player sony bt 2500,care nu are mufe pentru iesire statie,pot sa pun 4 difuzoare sony XS-HT130SN???eu cred ca as putea,ca sunt de 50W,si mp3-ul scoate 4X52W.voi ce ziceti?
                              mp3-ul nu scoate mai mult de 25W pe canal... aia cu 52, 55, 60, etc sunt doar de ochii lumii... le poti lega linistit... nu o sa se intample nimic. Cat despre beepurile care le auzi merg dezactivate din acelasi meniu din care setezi si ceasul... la mine facea la fel dar cand scoteam cheia din contact se oprea asa ca l-am legat direct... are o mufa in spate pe cablu... si trebuie doar sa faci acolo o mutare simpla... daca vrei sa iti iei difuzoare eu zic sa pui pe spate ovale... o sa simti diferenta... merita banii... eu am pe spate niste ovale sony de 80W care se aud binisor.. mai nou sunt puse si pe statia de amplificare si cu un tub de bas fac minuni. ;)
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google