Off topic: se pare ca nu va mai fi MIRA ci MI si MA(se sparge ministerul in doua).
Soferi ATENTIE!
Collapse
X
-
de la mine deja s-au aprovizionat! mi-au luat si bani si permisul... asta e!!!
Comment
-
Originally posted by WLW View PostAr trebui sters acest topic...Este o jignire la adresa cadrelor MIRA...
Nu cred ca este o jignire . Dar este bine stiut faptul ca in prag de sarbatori ( Paste , Craciun , An nou ) ies la produs toti cei care prin functia lor isi pot ' spori ' ( ca sa nu zic altfel ) bugetul de sarbatori . Aici sunt inclusi rutierii , garda financiara , opc-ul , dsv-ul si probabil si altii dar cu care nu am avut de-a face . Pe de alta parte toti stim cum functioneaza ' sistemul ' .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Comment
-
sunteti rai, mai!
cand suntem prinsi pe naspa, facem ce facem, o dam cotita, o mica atentie, poate ca 'organul' sa se faca ca nu a vazut momentul in care am gresit si putem fi pietoni pentru o perioada; pe urma tot noi sarim ca arsi si aratam cu degetul: fomistii, porcul, etc.
acest lucru cand se intampla, este in primul rand din cauza noastra, care, in loc sa fim 'legisti' (a se citi "corecti in trafic") si sa ne asumam greselile, cautam tot felul de tertipuri si scuze, precum si o cale de a 'rezolva' problema. deci, daca noi nu am da, nici ei nu ar avea de unde sa ia.
parerea mea.a good plan today is better than a perfect plan tomorrow
Comment
-
cred ca moses are dreptate... daca te tine sa iincalci legea ar trebui sa platim amenzile oricum toti mergem la limita ca stim ca se poate rezolva....
cat despre motive inventate.... trebui sa te certi cu ei ....eu ma intorceam de la sarbi intre vama si moravita ma opreste:
el: bunaseara
eu buna
el ia sa vedem ce aveti in portbagaj!!
eu: buna seara sunt agent..... si poate va rog sa deschideti portbagajul
el ca cica e razie se face trafic cu tigari si se cauta
eu cauta politia rutiera??
el da, avem dreptul vreti sa vedeti unde scrie?
eu da
el stat sa gaseasca colegul.......
tot aces timp nu a intrebat de acte NIMIC puteam sa fiu binladen sau fara permis.....
dupa vro 5 min dfe rasfoit colegu prin geanta porthart
eu va mai ajut cu ceva sau pot sa plec ??
el drum bun....
daca sti ca nu ai facut nimic gura pe ei......am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
-
De ce anume n-ar trebui dati pe goarna hotii aia?Am intalnit si politisti care isi faceau treaba si atat,chiar daca am furat o amenda sau puncte,au dat dovada de profesionalism.Dar am dat si de dobitoci sadea,care stau la panda cu radarul pe ploaie,sau stau noaptea si asteapta sa pice ceva...Pe astia,filmati-i,interogati-i cu lampa in ochi,si dati-i la gazeta,sa-i vada boborul,ca Romania nu e a lor,dupa cum isi imagineaza unii dintre ei.
Moses tata,chiar ca esti incepator!Pai la mine,ca sa ies la asfalt si sa fac la stanga ar trebui sa fac dreapta si sa merg vreo 1,5 km si pe urma sa intorc in dreptul unui peco din afara localitatii,ca acolo e prima intrerupere a liniei!Si e chiar langa Politie!Regulile si marcajele sunt facute aiurea,probabil intentionat,nu ai cum sa nu le incalci!Last edited by bbogdan; 14 December 2008, 21:33.
Comment
-
asa cum pisica are boala pe soareci asa si noi credem capolitistii sun asa,asa,...etc.Cred ca intai sa fim noi corecti in trafic si apoi sa neluam de ei .Daca aveau drepturile celor din America si te puneau sa mergi pe dunga de pe marginea soselii sau sa spui alfabetul,I-l dadeai in judecata ptr ca rade de tine,NU?Ganditi si din prisma lor sa nu credeti ca sunt vanatori de recompense,si daca a-ti lua salariile lor unii dintre voi v-ati face emo.CT-97-VIPsigpic
Comment
-
De acord cu Santo. Eu unul sunt pentru politia rutiera, dar pentru a-si face treaba asa cum scrie la carte pentru toata lumea, indiferent de pile, relatii, mita. Sa le dea drepturi ca in SUA, atunci cand nu prezinti actele la control sa scoata arma din dotare si sa o foloseasca, nu sa se roage de unii giboni sa le prezinte actele. Dar traficul de influenta este mult prea mare, la fel ca si numarul celor care NU respecta regulile de circulatie. Ar trebui date pedepse mai aspre, nu cativa lei de amenda.
Comment
-
Pai stii cum e in SUA?Amenzile sunt foarte mari la fel ca in alte state.Si la noi in europa sunt foarte mari amenzile.Pai daca amenda pentru viteza ar fi....200-300 de euro iti zic eu ca cel putin jumatate dintr-e noi s-ar potoli.Sau cu parcarea in locuri interzise la fel...
Comment
Comment