Soferi ATENTIE!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cand ii vad pe la tv o data pe luna ca fac razie imi vine rau.nu stiu ce ar mai putea face pe langa asta,pt ce este platit ala daca el face razie doar o data pe luna.si restu de 29 de zile e in concediu?ba nu, stiu,sta la panda la vreo trecere sau jecmaneste pe unu' si pe altu'.la noi profesionalismul in politie se gaseste la raftul cu SF-uri.m-ar pune sa spun alfabetul daca l-ar sti si el.

Comment

Originally posted by moses View Post
      sunteti rai, mai!
      cand suntem prinsi pe naspa, facem ce facem, o dam cotita, o mica atentie, poate ca 'organul' sa se faca ca nu a vazut momentul in care am gresit si putem fi pietoni pentru o perioada; pe urma tot noi sarim ca arsi si aratam cu degetul: fomistii, porcul, etc.
      acest lucru cand se intampla, este in primul rand din cauza noastra, care, in loc sa fim 'legisti' (a se citi "corecti in trafic") si sa ne asumam greselile, cautam tot felul de tertipuri si scuze, precum si o cale de a 'rezolva' problema. deci, daca noi nu am da, nici ei nu ar avea de unde sa ia.
      parerea mea.
      eu unul nu am dat niciodata spaga. asa ca afirmatia ta in cazul meu e nefon data. asa ca jos cu spagarii.
      Fuarte Nervos !!!

Comment

Hai sa va relatez o intamplare.
        Am fost la Constanta.La intrare in Stefan cel Mare la sens giratoriu Politia.
        I-am vazut din prima ca m-au ginit.M-au tras pe dreapta, si mi-au zis ca m-au oprit pentru folii . Le-am dat actele ,s-au uitat pe ele si au zis ca foliile pe spate sunt in regula,pe cand pt cele de pe fata imi iau talonul si 486 RON amenda. :-?
        i-am zis ca nu e posibil asa ceva,si se considera ca o "defectiune" a masinii,ca drept urmare nu se sanctioneaza din moment ce se poate remedia pe loc.
        Cica nu e asa si dupa spusele politistului ce se poate remedia pe loc,ramane cu amenda,iar ce nu:cu talonul retinut si iarasi AMENDA. Am innebunit,omul era pus sa-mi ia banii. Deja imi facuse dovada de retinere a talonului si ma punea sa o semnez. I-am zis:"MARSH ma de aici ca nu semnez nimic,lasa-ma sa ma documentez sa vad cine are dreptate". Intre timp unul din prietenii cu care eram acolo a sunat pe unchi'su care e colonel la Medgidia si i-a zis problema, unchi-su l-a sunat pe gabor iar asta nu a vrut sa raspunda la telefon. Intre timp am dat foliile jos,colonelul a vorbit cu politistul,iar asta ne-a dat talonul. ) Dupa care iarasi ma intreaba ce am de declarat .Eu: NIMIC,o seara buna. El : stai asa ia si semneaza aici.
        ma uit peste foaie si eram cu talonul in mana,prieteul meu mi-a luat pixul si i l-a aruncat in fata si i-a zis "Iesi ma in p***a mea de aici,hai ma sa mergem" LA CARE POLITISTUL CU O MISCARE BRUSCA A VRUT SA IMI SMULGA TALONUL DIN MANA. Am ramas masca dom'le,exact ca la tigani ma jur, si am plecat.
        O sa imi vina ceva acasa din moment ce eu am toate actele si folia de pe fata data jos? AAH si nu am semnat nimic...Ia ziceti bomboneii mei !
        http://www.loganclub.ro/forum/montez...tml#post273931

Comment

Probabil boul , nervos , va vrea sa-ti faca rau si va veni Mos Gerila la tine . Dar ai facut bine ca nu ai semnat , orice iti vine acasa poti contesta mai usor . O mare greseala sa declari pe Pv ' recunosc fapta ' sau ' nimic ' . Mai bine scrii ' consider ca sunt abuzat ' sau ca ' agentul a comis o ilegalitate ' cand te-a sanctionat . Sunt chestii care te ajuta in cazul in care depui o contestatie .
          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Am scapat eu cu foliile pe geamurile fata dar ieri mi s-a infundat .La Intercontinental,coloana de masini,dintre toate binenteles ma opreste tocmai pe mine,400 si ceva amenda si talonul retinut.Am inceput tratativele,politistul a spus ca ma iarta daca le dau jos.Cum drek sa dai folia jos pe frigul ala si mai si ploua afara.Sa vada ca sunt bine intentionat, am dat pe geamul dreapta cu cheia si am zgariat folia,politistul a zambit si mi-a inmanat actele,baiat de treaba totusi.Astazi sunt programat sa schimb folia pe geamul dreapta,si asa era un pic zgariata .
            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

nu aveati niciunul omologare pe folie? sau aveati si s-a luat de voi?
              sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Eu am,dar acum stiu toti politistii ca nu mai este voie cu folie pe fata,plus ca la mine este intuneric total .
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Ma dar parca s-au inmultit rau de tot, azi dimineata am trecut peste vro 3 refugii si hop erau si ei in intersectii -> norocul meu ca erau ocupati cu altii -> asadar mare mare atentie !
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

eu am folie pe fata omologata ma oprit odata in denta cica 3 amenzi ...dece zic eu ????

1 ati fost depistat cu aparatul radar cu 83 km ora
                    2 folie pe geamuri
                    3 nu aveti farurile aprinse

eu ok s ao luam pe rand

pt folie am omologare aveti in tamon hartia
                    iar 1 si 3 se exclud reciproc adica daca am 83 si ma prins radarul inseamna ca sunt in localitate si nu am nevoie de faruri si invers.....
                    ma intreaba gaboru pau ce faceti cand intrati in localitate stingeti farurile si cand iesiti le aprindeti?? eu da a zambit si mia dat amenda pt radar ......
                    ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
                    YO2MKL
                    sigpic

Comment

Originally posted by bbogdan View Post
                      Moses tata,chiar ca esti incepator!Pai la mine,ca sa ies la asfalt si sa fac la stanga ar trebui sa fac dreapta si sa merg vreo 1,5 km si pe urma sa intorc in dreptul unui peco din afara localitatii,ca acolo e prima intrerupere a liniei!Si e chiar langa Politie!Regulile si marcajele sunt facute aiurea,probabil intentionat,nu ai cum sa nu le incalci!
                      INCEPATOR doar pe forum.

1.de acord ca unele marcaje sunt aiurea, tampite, facute uneori direct de cei care le aplica si fara sa intrebe pe nimeni;

2.nu vreau sa fiu rautacios, ca sunt "incepator", dar asta nu inseamna ca suntem obligati sa fim de acord cu toata lumea.
                      a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

Moses,nu am intentionat sa te jignesc,si daca am"reusit",te rog sa ma ierti.Termenul se referea la parerea ca politistilor chiar le pasa de spiritul legii.N-au nici o legatura,ei stiu unde sunt locurile buclucase si acolo stau la panda.Cei care sunt "pe bune"nu lucreaza singuri,au masina cu radar si alta care te opreste si care,daca au dreptate,te ard pentru ceea ce ai facut fara sa discute sau sa negocieze.Ceilalti sunt la prada si se comporta in consecinta.
                        La pct.2 ai evident dreptate,dar nu prea inteleg ce vrei sa spui.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google