Protectii Aripi Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am o nedumerire in ce priveste montarea protectiilor de aripa pe spate. M-am uitat la masina si pentru partea din fata, aripa este prevazuta cu un fel de ''urechi'' deja gaurite pentru a asigura sa zicem prinderea pe aripa, dar pe spate nimic. Intrebarea mea este cum se prind pe spate ca doar cu banda aia dubla adeziva cu siguranta in mers se dezlipeste si ramane in urma?
    Last edited by raducu26; 1 February 2009, 16:33.

Comment

raducu26 cele din spate au ele un sistem de prindere..cu un surubas care strange aripa cu alta bucatica de plastic nu se da nici o gaura nimic e foarte simplu
      0.9 tce SL plus

Comment

stiti la ce pret se gasesc aparatori aripi in comert? Are cineva poze cu cele de la dealer si cele luate de la alte magazine, asa ca sa vedem o diferenta?

Comment

care e diferenta intre aripile pentru mcv si cele pentru berlina? se potrivesc de la una la alta?

Comment

nu se potrivesc cele din spate
            sigpic

Comment

mersi ca ai raspuns.

Comment

va rog ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie legat de aparatorile pentru aripi.mai exact cum arata cat costa si unde pot sa gasesc clipsurile pentru prinderea aparatorilor aripa pe fata. daca are cineva si o poza mai bine.

Comment

mie incep deja sa se dezlipeasca(au fost montate la dacia acum vreo luna)..cu ce sa le lipesc inapoi ? :|
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Daca incep deja sa se dezlipeasca inseamna ca nu a fost curatata marginea aripii si fost lipita peste praf. Deh, meseriasi... S-ar putea sa trebuiasca sa le dai de tot jos si sa-i schimbi banda dublu adeziva.
                    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Sau le lipesti cu silicon sanitar.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

mie pe fatza mi s-au dezlipit a 2 a zi dupa montare,am fost cu masina inapoi,le.au montat din nou cu alta banda adeziva,asta a tinut vreo 3 ore,cascadorii rasului,apoi nu mai m.am dus la ei ca erau penibili si imi era scarba sa ii mai vad

Comment

eu le am de 9 luni pe masina si nu s-au dezlipit ... le-am prins cu dublu adeziv 3m peste cel original (nu am avut incredere ... si observ ca am facut bine)
                          sigpicMy ride

Comment

are vreo denumire anume banda asta adeziva ?
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

E bine sa fie banda dublu adeziva, marca 3M. Daca nu, macar Bison.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

si inainte de lipire, trebuie curatata marginea aripei cu ceva special ? sau doar de praf?
                                multumesc.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google