ca tot am dat prima mea teza cu subiect unic vreau sa ma laud cu notele obtinute ;) ) 8.35 la romana si 9.20 la matematica ;) vedeti prin forum aveti si copii "silitori" ;) ) acum vreau laudele ) ;) si vreau si eu sa aflu daca sunt cel mai mic de pe forum la 13 ani si 3 luni ;)
Note La Teza Cu Subiect Unic
Collapse
X
-
-
Originally posted by NPoWer View Postca tot am dat prima mea teza cu subiect unic vreau sa ma laud cu notele obtinute ;) ) 8.35 la romana si 9.20 la matematica ;) vedeti prin forum aveti si copii "silitori" ;) ) acum vreau laudele ) ;) si vreau si eu sa aflu daca sunt cel mai mic de pe forum la 13 ani si 3 luni ;)
Referitor la varsta pe forum uite aici poate intelegi ceva:
...cam aiurea nu?Last edited by viorelu; 18 December 2008, 14:02.
Comment
-
He, he, cand aveam eu 13 ani nu se gasea ciocolata, pepsi, basca banane. Sunt de laudat aceste note, desi se poate si mai bine, dar cum spuneam, sunt de laudat deoarece in ziua de azi sunt multe care te pot distrage de la invatat (tv cu 1001 canale, internet, jocuri, disco, samd)Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Originally posted by cory View PostHe, he, cand aveam eu 13 ani nu se gasea ciocolata, pepsi, basca banane. Sunt de laudat aceste note, desi se poate si mai bine, dar cum spuneam, sunt de laudat deoarece in ziua de azi sunt multe care te pot distrage de la invatat (tv cu 1001 canale, internet, jocuri, disco, samd)LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by dan.gutu View PostAre dreptate Cory,daca mai prin vreun copil pe forum dupa ora 20 sa vezi scandal ce fac cu voi ! Puneti mana pe carte ! Bravo copii spor la invatat,si eu am trecut cu fiimea prin focurile tezelor cu subiect unic,acum este la liceusigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
Comment