Google Translator : Anti Internet Explorer ?! :-))

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Google Translator : Anti Internet Explorer ?! :-))

verificati traducerea in romana ... :-))

S.
    I have no special talent. I am only passionately curious.

Asta e tare
    Adevaru e ca si eu folosesc de la un timp incoace numai Mozilla
    sigpic
    !

Comment

Cat de tare!!! astia de la microsoft oare stiu de treaba asta?
      Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

E un bug al explorerului.Probabil il vor rezolva.Oricum asta se intampla numai daca folosesti caractere mari ale literelor...din cate am inteles.
        Acu' sa fim seriosi nici un browser nu e perfect

Comment

viorelu are dreptate...daca scri internet explorer cu litere mici traduce bine
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

pai pe Google translator poti da "Sugestie pt o traducere mai buna" sau ceva de genu ...... iar romanii nostrii au dat la sugestie si au scris nu utilizati IE ;)

Comment

NpoWer are dreptate. Traducerea se face pe baza de sugestii si o minte sclipitoare a nascocit chestia asta. Eu ca utilizator de Firefox nu pot decat sa ma amuz, insa cu toate astea am facut o sugestie pt traducerea corecta.
              sigpic

Comment

ce bug de explorer ma ?ca mie pe mozilla imi afiseaza asa )
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

se referea ca e un BUG in traducere ......... nu in IE

Comment

Cu Opera vad ca n-are treaba nimeni. E OK.

Comment

eu folosesc opera. e k-lumea faza.
                      Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Daca buba era de la Google, probabil ar fi sunat cam asa: Nu utilizati Mozilla Firefox. Nu utilizaţi Internet Explorer. Eu folosesc Google Chrome

Comment

nu baietii au facut traducerea la IE si IE 8 ca daca scrieti IE 7 va traduce normal .....

Comment

Originally posted by nsa View Post
                            Daca buba era de la Google, probabil ar fi sunat cam asa: Nu utilizati Mozilla Firefox. Nu utilizaţi Internet Explorer. Eu folosesc Google Chrome
                            nu ca ar fi google chrome vreun ultra browser... mare diferenta intre el si IE nu prea e ... Tin minte cand l-am instalat prima data,nu mergea bine touchpadul.
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Dar este corecta traducerea.... Poate a "invatat" sistemul...
                              e-mail: office@stickere.info

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google