am devenit pieton pentru 2 luni un mic incident intr-un sat din botosani intro intersectie...oboseala si-a spus cuvantu is vinovat asta este ce sa fac am intrat in intersectie fara sa ma asigur si unu mia taiat calea si ma agatat...nasol rau bine cas yo teafar masina doar spoileru fatza e varza si cam atat
M-au lasat astia pieton
Collapse
X
-
Originally posted by bodynscrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y)
Comment
-
Originally posted by andreiDaca e sa o luam asa forumul e plin de flori.sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
Originally posted by Sebyla cat e omul de patit, nu va mai luati si voi de el...
Comment
-
Originally posted by dumiam devenit pieton pentru 2 luni un mic incident intr-un sat din botosani intro intersectie...oboseala si-a spus cuvantu is vinovat asta este ce sa fac am intrat in intersectie fara sa ma asigur si unu mia taiat calea si ma agatat...nasol rau bine cas yo teafar masina doar spoileru fatza e varza si cam atatPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Daca stii cat de cat legislatie, si mai citesti putin Codul Rutier il iei sigur dupa 1 luna.
Comment
-
Originally posted by SUPERCARce face oboseala din om,bine ca ai scapat doar cu atat
Incearca sa folosesti "ca" si nu "k"Last edited by Cristi_Xp; 16 August 2007, 14:19.sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
Comment