Bentley Contintental GT La Munte =)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by alindrgn View Post
    vad ca pozele sunt facute de tine...in ultima poza se vede spatele la mcv-u' tau....l-ai ajutat sa iasa din nameti?
    Si-a dat in freza mai devreme si a lasat-o acolo, probabil s-a dus dupa ceva platforma, nu putea sa plece cu ea pe roti, ii curgea dracu' stie ce..

Comment

Nul mai planangeti de mila la bieru omu, de daca a a vrut sa fie fudul ca mere cu bentley-ul la munte...din ce vad cred ca intercularu e afectat(sau ce radioator o fi ala )
      sigpic

Comment

Hahaha, ce fraier! Sa mergi cu un Bentley la munte. Nu se gandea ca pe zapada de-acolo o sa derapeze? Asa-i trebuie daca merge cu masina de 150000 deuro la munte. Sper ca data viitoare o sa mearga cu un SUV.
        sigpic
        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

alea sunt anvelope de vara? sau mi se pare mie
          sigpic

Comment

Originally posted by GOLAN91 View Post
            Nul mai planangeti de mila la bieru omu, de daca a a vrut sa fie fudul ca mere cu bentley-ul la munte...din ce vad cred ca intercularu e afectat(sau ce radioator o fi ala )
            nu ii plange nimeni de mila. eu unul ma amuz de prostia din capul lui ...

ce-a zis omu'...daca in oras nu e zapada, nici la munte nu e...asa ca merg cauciucurile de vara

unde nu-i cap, vai de picioare
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Hai ma nu mai fiti rai, daca are Bentley nu are voi el la munte cand ninge sau cum? Nici cu Loganu' nu avem voie la munte? Ca practic mie mi se pare mult mai sigur Bentley decat Loganu'. Asta e, se mai intampla si accidente indiferent ca ai Bentley sau Logan.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

AUzi Bentley derapeaza la munte si loganu ce face mah? Cade in prima prapastie :-j ...ma numai comentati ca bentleyu avea la sisteme de siguranta in caz de derapaj.....si ce acuma daca am bentley nu ma mai duc la munte ca nu e masina de teren ? Dar ce mah noi cu loganu nu ar trebui sa merge la munte pana nu ne luam masina de teren ? hai ca sunteti funny ...aveti grija ce vorbiti ca nu aveti dreptate..!

Comment

La mancat pe ala undeva, sa se duca cu Bentley-ul la munte si a ajuns subiect de topic ( barfa ) la loganclub. Ironic, nu-i asa?

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google