Probleme Telefoane

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Telefoane

m-am gandit ca sa fac thread-ul asta pentru probleme la telefoane...cine are sa posteze aici si cei care au mai intalnit sa dea o idee, un sfat etc :p
    incep eu: am un w810i si nu ii mere blitzul....ala de la care l-am luat zicea ca nici camera nu ii mergea la un moment dat....dar acu doar blitzul nu mere...a si in convorbire se aude super incet...telefonul e codat pe orange...si din cate stiu e un soft aiurea rau...oare o resoftare ar ajuta?
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Mai mult ca sigur ar ajuta..iti dau eu un site,gasesti acolo zeci de tutoriale cu tot felu de "modificari" la Sony Ericsson.Avantaju-i ca se modeaza foarte usor.

Site: www.modmy-forum.com
    Cumpar volan de Duster

Comment

multam`
      apropo....nu am cablu date la fel..deci mare lucru nu pot sa ii modific nu?

draci..au trecut 10 minute...mai am o intrebare...el imi zice acolo ca prin programu xs + + face nu stiu ce...dar programul ala de unde il iau ca nu mi-l da el ?!
      Last edited by Tudor; 27 December 2008, 00:53. Reason: Automerged Doublepost
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Tzony_18,am demontat cateva w810i,de obicei este ars blitz-ul,softul nu rezolva nimic...daca ai probleme si la nivelul sonor mai bine scapa repede de el ca piese de schimb...i-mi pare rau,este un telefon foarte bun,daca erai in Bucuresti poate te ajutam...

Comment

era vorba sa vin in bucuresti dar nah...nu stiu sigur
          de ce sa scap de el? e chiar asa grav?adica nu se poate face nici sonorul?

Comment

am si eu w810i si aceeasi problema... se aude incet in casca cand vorbesc. in rest totul e ok. sunt multumit de el. se poate remedia problema sau trebe sa-l duc la garantie?
            Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

pai tu daca ai garantzie, du-te ... eu n-am

Comment

buna seara. De ceva vreme ma confrunt cu o problema: am un n73 me si nu mi se mai salveaza jocurile. Dupa ce trec la alt stadiu se salveaza automat, dar dupa ce incerc, a doua zi sa joc, o iau de la inceput. Este valabil pentru tot ce inseamna jocuri. Se poate sa fi sters ceva din telefon care are functia asta de a stoca salvarile jocurilor?
                I-am dat si o revenire la setarile din fabrica, dar cred ca e ceva cu cardul, nu?
                unde e problema si cum o rezolv? Multumesc

Comment

Ai intrat si pe softpedia si ai intrebat si acolo?Cred ca cel mai bine ii dai un update..si bagi totul pe el de la inceput.Sigur e ceva Software.
                  Cumpar volan de Duster

Comment

W810 i este ca Loganul,toata lumea are.)
                    Si eu sunt posesorul unui astfel de telefon,iar mai nou am probleme cu soft-ul.
                    Mi se restarteaza telefonul cand il mai apuca.

Comment

Pune o hartiuta intre baterie si capacul bateriei.Eu asa am patit la N73ME si mi-a zis cineva faza..si am rezolvat-o..Problema e ca daca se misca putin bateria se opreste! Daca inainte sa se opreasca de tot..apare ecran alb e gata de el,mai ales daca l-ai bagat mult la USB.Eu am avut un w550i si mi-a si ala de la service..dupa ce l-am dus de 3 ori..ca daca il mai bag odata la usb e gata.
                      Last edited by soboBN; 14 January 2009, 22:43.
                      Cumpar volan de Duster

Comment

am mai avut un sony ericsson k510i si foloseam foarte des cablu de date..de asta mi-am cumparat bluetooth pentru calculator..ca e mai avantajos..functioneaza pentru toate tipurile de telefon..

Comment

bai...se desface greu un w810i? nu de altceva dar sa nu il bulesc mai tare )

Comment

Da,se demonteaza enervant de greu prima oara,risti sa rupi clips-urile carcasei sau butoanele laterale iar placa si afisajul ies intr-o anumita ordine. Daca nu ai mana fina si rabdare plus scule adecvate mai bine renunta. Asta doar daca nu esti incapatanat ca mine...

Comment

eu sunt foarte incapatanat..deci pauza
                              merci

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google