Probleme Telefoane

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am si logan am si w810i sa fim sanatosi ca bine le mai zici Red_Alin eu nu am probleme cu telefonul cu loganasul am avut putine dar sa speram ca au trecut
    Pazea ca vine AND-ul

Comment

Ati auzit ca de azi ne sunt inregistrate toate convorbirile, sms-urile si mail-urile?
      niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

WTF?Cum sa ne inregistreze toate convorbirile?si sms si tot..Astia-s nebuni!
        Cumpar volan de Duster

Comment

Aceasta act normativ are rolul de a pastra "eventualele probe" intr-un proces juridic, nu de consultare pe net...de catre oricine
          Se arhiveaza doar pe un termen de 6 luni de zile, se sterg definitiv dupa implinirea acelui termen, se consulta doar cu aprobarea expresa a unui magistrat (judecator, procuror).
          Prima impresie este ca suntem ascultati, de acord,,,INSA exista foarte multe procese penale care fac scapati autorii, tocmai din lipsa acestor probe juridice...
          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Da dar se inregistreaza si ce site-uri se acceseaza. Asa ca adio Logan Club de la munca .
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Am gasit un card de 2gb, tocmai bun pentru telul meu. Idee e , stie cineva cum se sterge tot ce e pe el sau cum se formateaza? Un cod ceva?

Comment

unde ai folderul pentru memory card, ii dai optiuni si ai comanda sa il formatezi
                sigpic

Comment

multumesc pentru ajutor

Comment

Stie cineva sa imi genereze un cod de decodare pentru un nokia 1110 (cred) pe baza emei-ului?
                    sigpic

Comment

nokia 6300 de departe pret calitate nr1!!! 5 stele din 5 posibile date de utilizatori nu auto reclama...fin si rezistent are tot ce vrei la un pret convenabil, recomand...

Comment

mai au si 6300-le probleme..de exemplu lu' unu' din clasa la mine nu ii mai functioneaza bluetoothul si nici jocurile...depinde cum e fabricat ;)
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

eu am un motorola C123 pentru cartela de cosmote... din categoria "caramizilor"...si sunt foarte mandru cu el, ca l-am dat de toti peretii, l-am scapat de la etajul 2 pe asfalt si se comporta excelent.. nici displaiu' nu are vre-o problema...si bateria ma tine mult...atata timpo cat imi este la indemana la nervi...sa traiasca motorola

Comment

Originally posted by andy_x3m View Post
                            Stie cineva sa imi genereze un cod de decodare pentru un nokia 1110 (cred) pe baza emei-ului?
                            da-mi imei-ul si sa fii sigur daca e 1110. in ce retea e blocat?

Comment

Originally posted by tzony_18 View Post
                              mai au si 6300-le probleme..de exemplu lu' unu' din clasa la mine nu ii mai functioneaza bluetoothul si nici jocurile...depinde cum e fabricat ;)
                              Si 6300-le meu are probleme cu bluetooth-ul , dupa 5 luni deja se duce , cei de la nokia incep sa o cam dea in bara
                              Skypee™

Comment

vrajeala, 6300-le stricat nu am vazut, poate in lipsa de ciocan au batut cuie cu el...nokia nu e cel mai aspectuos dar la fiabilitate da clasa!!! daca-l scapi in apa sau dai cu el de pamant nu stiu care ar rezista ca nu e kalasnickov...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google