Am si logan am si w810i sa fim sanatosi ca bine le mai zici Red_Alin eu nu am probleme cu telefonul cu loganasul am avut putine dar sa speram ca au trecut
Probleme Telefoane
Collapse
X
-
Aceasta act normativ are rolul de a pastra "eventualele probe" intr-un proces juridic, nu de consultare pe net...de catre oricine
Se arhiveaza doar pe un termen de 6 luni de zile, se sterg definitiv dupa implinirea acelui termen, se consulta doar cu aprobarea expresa a unui magistrat (judecator, procuror).
Prima impresie este ca suntem ascultati, de acord,,,INSA exista foarte multe procese penale care fac scapati autorii, tocmai din lipsa acestor probe juridice...Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Stie cineva sa imi genereze un cod de decodare pentru un nokia 1110 (cred) pe baza emei-ului?sigpic
Comment
-
mai au si 6300-le probleme..de exemplu lu' unu' din clasa la mine nu ii mai functioneaza bluetoothul si nici jocurile...depinde cum e fabricat ;)" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
eu am un motorola C123 pentru cartela de cosmote... din categoria "caramizilor"...si sunt foarte mandru cu el, ca l-am dat de toti peretii, l-am scapat de la etajul 2 pe asfalt si se comporta excelent.. nici displaiu' nu are vre-o problema...si bateria ma tine mult...atata timpo cat imi este la indemana la nervi...sa traiasca motorola
Comment
-
Originally posted by tzony_18 View Postmai au si 6300-le probleme..de exemplu lu' unu' din clasa la mine nu ii mai functioneaza bluetoothul si nici jocurile...depinde cum e fabricat ;)Skypee™
Comment
Comment