aceeasi poveste si cu oltcit cu focul )
Cea Mai Proasta Masina Pe Care Ati Condus-o ?
Collapse
X
-
Nissan micra din 2007........iti scutura toti rinichii din tine, reglajul lombar lasa de dorit te doare spatele de mori, ,pozitia la volan praf chiar si cu toate modificarile tot stai la inaltime inea (la capitolu asta loganu ii spectacol)
De apreciat motorul de 1.4 16v........ma lasat masca dar are si greutate mica!!
Comment
-
imi este greu sa cataloghez toate masinile care le-am condus si care sa fie cea mai proasta, am logan mcv dar si tico ,am avut si oltcit,bmw,opel,fiat ,dacia ,dar nu stiu nu pot sa fac o triere ,la mine toate au mers si toate le-am facut sa arate bine ,poate ca nu va plac ,sau nu stiti sa apreciati adevarata lor valoare ,vreti sa le improscati cu noroi?toate masinile imi plac si nu am puterea sa-mi cumpar ,cate as vrea ,........vorbesc de masini........toate bune
Comment
-
Tot vad ca se posteaza ca Matizul a fost una dintre masinile cele mai proaste conduse de catre voi. Pe bune ? Dar de Tico ce ziceti ? Matizul este superior clar Tico-ului. Tico, fratilor, probabil este cea mai proasta masina condusa vreodata de catre mine. Daca in Dacia mureai cu zile, in Tico mureau cu ore.
Nu vorbim aici de masini care dupa 30 de ani de activitate, au ajuns rable. E normal sa spunem acum in 2009, ca o Dacie din 1973 sa fie cea mai proasta masina condusa. Dar daca o conduceai acum 25 de ani, era la fel ?
Cum spuneam, Tico, este probabil cea mai proasta masina condusa de catre mine. Am condus-o din anul in care a aparut si pana a disparut.
Offtopic: Nu facem si un topic de genul...Cea mai tare masina condusa de voi ?
Comment
-
Originally posted by playmo View Postaceeasi poveste si cu oltcit cu focul )AC/DC- RIDE ON
Comment
-
-
Era o LADA Niva si se intampla prin 1999.
masina era a unor prieteni si mai faceam iesiri la gratare.
Naspa masina.
Directie tottal aiurea, raspuns la accelaratie ... deloc, si de frane nu mai vorbesc.
Aveau mare curaj sa iasa cu asa ceva pe strada.LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)
Comment
-
Originally posted by playmo View Postnu inteleg care e problema cu matizul. sincer am avut confort mai mare intr-un matiz decat intr-un mondeo. comparativ cu logan nici nu mai zic, cat de mult imi place cutia de viteze
Originally posted by DomnulK View PostDacia Logan.....Originally posted by 77sky View PostMdea...gluma serii
Sunt o sumedenie de masini inferioare loganului (sa fim obiectivi, totusi...)
Originally posted by lupulucian View PostNu vorbim aici de masini care dupa 30 de ani de activitate, au ajuns rable. E normal sa spunem acum in 2009, ca o Dacie din 1973 sa fie cea mai proasta masina condusa. Dar daca o conduceai acum 25 de ani, era la fel ?
Offtopic: Nu facem si un topic de genul...Cea mai tare masina condusa de voi ?Last edited by FLORIN77; 2 January 2009, 20:29.B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
77sky , nu-l cunosc personal dar banuiesc ca este adevarat ce zici tu dar la mine chiar a fost o gluma . Vad ca Dl K , in calitate de moderator al forumului denigreaza Loganul . Ok , prupun sa-i fie rusine 5 minute . Si dupa aia il iertam . De acord ?B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Figura mai esti (daca imi permiti exprimarea asta...)
Nu sesizasem gluma ta.
Pe mine m-a surprins afirmatia lui, cu titulatura detinuta.
Sa nuantez...nu suntem aici pentru zeificarea loganului, insa muuuulte alte masini sunt jalnice.(ma refer la o masina noua, la parametrii tehnici ale lor)
Totusi, eu cred ca depinde si de sofer (chiar daca iti scoate peri albi si nu doar perii!) sa ai o masina de care sa fii multumit; este de asemenea foarte importanta, de asemenea, intretinerea corecta a ei.
Este injust sa compari o masina noua (indiferent de marca) cu una de pe care cad toate fiarele, mai are putin si isi da duhul...
Putem vedea masini foarte vechi, exceptional intretinute (sunt precum elefantii, pe cale de disparitie!) si pe care nu le consideram proaste...
Insa, cand masina draga trece printr-o "dilema tehnica" ( a se citi belele) si nu gasesti "cauza suferintei" iti vine sa o dai de rapa si sa iti dai cu tesla in c... (si evident, o consideri o "toroapa" belicoasa si halitoare de parale)Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
Comment