Cea Mai Proasta Masina Pe Care Ati Condus-o ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Corect......
    sigpic

Comment

am mers cu un cielo...naspa rau..numai probleme mi-a facut
      "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Originally posted by DomnulK View Post
        de unde stii tu ce am condus eu?

Ce legatura are Functia de moderator cu preferintele mele in ale masinilor?!?!?! Sau altfel spus, ce legatura au afacerile cu placerea?

3. mentionez ca nu am spus c aloganul e jalnic in comparatie cu masinile straine pe care am avut ocazia sa le conduc pentru mai mult sau mai putin timp. daca as lua cea mai jalnica masina straina pe care am condus-o ca termen de comparatie, loganul cred ca nu i-ar ajunge nici macar la bandouri....
        Sa nu aud, te rog, ca printr-o intamplare nefericita si tragica ai ajuns sa conduci un logan si ai fost oripilat de ce tigaie infecta au putut sa manufactureze "renou"...in comparatie cu masinile de lux pe care obisnuiai sa le conduci.

In primul rand, sunt convins ca nu loganul a fost masina cea mai "jalnica" pe care ai condus-o.
        In al doilea rand, cataloghez ca un flame afirmatia de mai sus (cea cu bandourile) si cea din postul prim (ca loganul e cea mai proasta masina), facuta de un moderator, pe un forum cu un asemenea specific...
        Vad ca iti mentii lipsa de obiectivitate...
        Ma repet: nu idolatrizez loganul, insa trebuie privit in ansamblu, cu bune si cu mai putin bune, tinand cont si de banii de achizitie.
        Eu nu sunt de acord sa platesc mai mult de 13000 de eur pt un fier nenorocit (chiar daca petrecem mult timp din viata in el), pentru mine el este un compromis rezonabil (deh! in viata multe sunt compromisuri)

Si o curiozitate: care sunt "masini" acceptate de tine?
        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

trebuie sa recunosc cea mai proasta masina posibila care am condus-o si nu cred k e posibil una mai rau de atat a fost un tico lovit din TOATE radacinile reparat numai din alte fiare vechi mai putin strambe si vopsit in 4 culori,al unui prieten.efectiv cand fumai tigarea nu mai deschideai geamu sa scrumezi,bagai mana intre usa si stalp!si sa vezi senzatie la 140...ce copil eram....
          "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

Originally posted by ten View Post
            cine nu a avut oltcit sa nu vorbeasca aiurea, am avut un oltcit club facut de mama lui franta, impecabila masina nu se compara cu dacia 1310 pe injectie, cutia de viteze, motor tot tot...
            CORECT ! Te sustin, desi l-am vandut acum sase ani, inca imi pare rau dupa 12 TRS-ul meu !!! Super buna masina, chiar nu trebuia sa o dau. Tragea de rupea, excelent de stabila pe curbe, scaune confortabile ...
            sigpic
            Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

Sa revenim la topic si sa nu mai plangem dupa fostele masini.
              La 1000 ron, Oltcitul este o masina f buna.

Comment

Originally posted by 77sky View Post
                ... pentru mine el este un compromis rezonabil (deh! in viata multe sunt compromisuri)...
                Ca bine zici tu. Pana la urma ... viata este un sir nesfarsit de compromisuri.
                Pe vremuri si eu mai ziceam "Fara compromisuri!" si o mai luam in freza.
                Si ca sa fiu si on topic, cea mai proasta masina pe care am condus-o a fost o dacie 1300 cu modificari de 1310 la care directia nu putea fi reglata din cauza nu stiu carei piese deformate, rotile din spate nu calcau pe urmele celor din fata cand mergeam inainte, intra foarte greu in treapta intai si multe alte bube pe la motor si pompa de benzina.
                It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

Un TV pe o distanta de 1 km se pune? Pentru cei mai tineri TV-ul este un fel de microbuz, folosit (inca) pe drumurile patriei, timp de multi-multi ani.
                  LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

tico , a trecut un jeep ceva mai mare pe linga noi si atunci am avut ocazia sa vad cun functioneaza un motor ,motoru lu ala cu jeep-ul, ne si inghesuise intr-un autobuz, cred ca nici nu nea vazut .
                    baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

sper sa se puna asta: un fost coleg de munca a trebuit sa faca o livrare si s-a urcat frumusel un matiz. dupa cateva ore de ploaie torentiala, cu orasul inundat, a plecat sa faca livrarea si a trecut prin apa care depasea pragul. iar celelate masini cand treceau, faceau valuri si il luau valurile si il duceau in larg
                      sigpic

Comment

Originally posted by gusi View Post
                        Un TV pe o distanta de 1 km se pune? Pentru cei mai tineri TV-ul este un fel de microbuz, folosit (inca) pe drumurile patriei, timp de multi-multi ani.
                        Normal ca se pune.Am fost cu asa ceva nu am condus,dar daca o conduceam cred ca as fi spus si eu ca e cea mai proasta masina pe care am condus-o.Oribil..Si mai zic altii pe aici Cielo,Matiz sau mai stiu eu ce.

Comment

Din pacate nu am avut toti norocul lui Gusi .

La alea proaste , un Trabant se pune ?

domnul K , e parerea ta , ok , nici o problema , dar citeste te rog un pic mai atent postul meu sau printre randuri .
                          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Cea mai proasta masina conduca de mine este o dacie papuc cu vitezele amestecate

Comment

Am condus si Trabant dar pe langa cele doua masini pe care le-am spus mai sus cel pe care l-am condus era super masina.
                              @Gusi cum e cu schimbatul vitezelor la TV? Am inteles ca-i lucru dracu in casa popii.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

o rusoaica...zaz...cu motor pe spate 4 cilindrii in V

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google