si cum urci in spate in oltcit
Cea Mai Proasta Masina Pe Care Ati Condus-o ?
Collapse
X
-
Hai nu mai faceti misto.
A fost o masina buna, cu multe lucruri inovatoare.
Motor boxer, racire cu aer, alt tip de suspensie etc.
Personal mi s-a parut net superioara daciei Berline.
Insa daca am ajuns sa comparam Oltcit cu Dacia Logan...
PS: la 800 ron este o masina exceptionala.
Comment
-
Originally posted by buhaa View Post@DomnulK ,respect nene ca inca sunt respectate si de conducatori de cosciuge(logan), Oltciturile:
1.estetica(la logan...barda)
2.Stabilitate in viraj,net superior la oltena fata de Logan;
3. Cand se strica Loganul, il suni pe Bill Gates sa bagi "windows"-ul.Eu la "Oltcit" imi repar singur defectiunea si demarez;
4.Apropos: Intretinerea Oltcitului costa mai putin decat luminile la un Logan;
5.Daca ai bani ia-ti Ferarri - "rosu"
Si a doua chestie....denigreaza Loganurile astea, ale noastre, de toate zilele. Unde se crede?
Comment
-
@Cezar corect avea destule lucruri inovatoare insa era varza la fiabilitate(mai rau decat daciile) de aceea nici nu a avut succesul daciilor. Si nu am priceput nici sa ma bati de ce naiba au pus delco-ul unde l-au pus.
In alta ordine de idei lupulucian are dreptate postul a fost clar cu scopul de a declansa scandal.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Fiind primul lui post pe forum , pe topicul asta clar asta a fost motivul , mai ales ca la locatie scrie opritinbalta land . Nu cred ca va mai aparea vreun post al lui pe forum . Ramane de vazut .
Cezar , la timpul lor toate sunt bune , si Trabantul , si Skodele alea cu portbagaj in fata si .........Oltcitul . Dar sa compari o masina care se vinde cu 800 ron si asta e pret bun cu jafurile noastre e ca si cum ai compara mere cu pere . Chiar si un Oltcit nou daca ar fi . Nu e nici Loganul Clk sau seria 5 , dar nici nu se compara cu Oltcitul . Las-o naibii de treaba . Nu erau zile cu ploaie in care sa nu vezi mai multe oprite decat in deplasare .Last edited by FLORIN77; 24 February 2009, 22:57.B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Asta este dovada refularii frustarilor zilnice de care au parte diferiri posesori de masini.
"Pai adica cum, masina mea cu ce e mai prejos decat a ta?"
Acum hai sa revenim la topic.
PS: singura problema de fiabilitate a fost legata de carburator, si asta deoarece romanul isi baga ghearele neantrenate acolo. In rest cu nimic mai prejos decat o berlina.
Comment
-
Cred ca cea mai proasta masina pe care am condus-o a fost un Opel Record . Saraca masina era intr-o stare tehnica jalnica, si probabil deaia am patit-o eu cu ea .
Si ca am fost posesor de Oltcit , sincer nu sunt deacord cu ce sa afirmat mai sus. La vremea ei avea tehnologie mult mai avansata fata de Dacia , chestia este ca nu sa mai imbunatatit nimic la ea , am tinut-o asa cum ne-au dat-o francezi. Ba din potriva am stricat-o cu idei romanesti ,care erau de kko. Nici in ziua de azi Dacia inca nu are discuri de frana pe toate rotile .
Si aveti dreptate , nu isi are rost vreo comparatie cu ce se fabrica acum., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Cea mai proasta masina pe care am condus-o a fost o Dacia din `99. Desi nu e chiar atat de veche pentru mine a fost de-a dreptul imposibil... in mare parte din cauza schimbatorului pe care il puteai misca in toate directiile... puteai chiar sa invarti de el putin... era vai mama ei... ca sa plec de pe loc bagam intr-a doua si dupa aia cu o miscare brusc bagam a 1-a si abia dupa aceea debraiam... un chin total... noroc ca am avut de facut doar un drum...sigpic
Comment
Comment