Cum ? Suntem morti ? La naiba , nu stiam . Credeam ca sunt viu
Cea Mai Proasta Masina Pe Care Ati Condus-o ?
Collapse
X
-
Originally posted by bbogdan View PostCele mai proaste masini?Alea ale companiei,ma intreb de fiecare data daca se va intampla ceva grav la mine...Dacii,matiz,cielo,de-astea vechi si rupte-n gura cu 'jdemii de km....de doi lei :p
Comment
-
Eeee,matiz,masina romaneasca,300000 km si mergea?Dom'le,sunt unii dastepti care mai bine isi taie venele decat sa isi ia masina romaneasca!Cred ca harburile astea superchinuite,ultrafolosite si abuzate fizic si psihic de toata lumea sunt cea mai buna reclama pentru masinile romanesti.
Comment
-
Un TV antic,intr-o stare infioratoare,avea foreiber-e la usi in loc de inchizatori,se vedea asfaltul pe langa pedale si schimbatorul...Doamne...ce oroare,directia ca un om beat,trepidatii de-mi muscam limba...in fine,a fost groaznica experienta,cei ce au lucrat pe o asemenea hidosenie merita aprecieri la unison pentru chinul lor...
Comment
-
sincer...nu cred ca exista asa ceva...cumnatul meu are o dacia praf din 1986 si...am condus-o...nu are frane ,nu are caldura nu are stergatoare dar...nu pot zice ca e proasta...in fiecare masina gasesti ceva interesant.sincer ptr mine nu exista masina proasta.familia mea a avut : aro 10,trabant,dacie 1310, logan, am mai condus audi a6 ,raba ,tractor si...sincer fiecare are ceva deosebit...nu cred ca voi chiar considerati masinile ale proaste....
Comment
-
@DomnulK ,respect nene ca inca sunt respectate si de conducatori de cosciuge(logan), Oltciturile:
1.estetica(la logan...barda)
2.Stabilitate in viraj,net superior la oltena fata de Logan;
3. Cand se strica Loganul, il suni pe Bill Gates sa bagi "windows"-ul.Eu la "Oltcit" imi repar singur defectiunea si demarez;
4.Apropos: Intretinerea Oltcitului costa mai putin decat luminile la un Logan;
5.Daca ai bani ia-ti Ferarri - "rosu"Last edited by buhaa; 24 February 2009, 01:29.
Comment
-
Originally posted by buhaa View Post@DomnulK ,respect nene ca inca sunt respectate si de conducatori de cosciuge(logan), Oltciturile:
1.estetica(la logan...barda)
2.Stabilitate in viraj,net superior la oltena fata de Logan;
3. Cand se strica Loganul, il suni pe Bill Gates sa bagi "windows"-ul.Eu la "Oltcit" imi repar singur defectiunea si demarez;
4.Apropos: Intretinerea Oltcitului costa mai putin decat luminile la un Logan;
5.Daca ai bani ia-ti Ferarri - "rosu"In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by buhaa View Post@DomnulK ,respect nene ca inca sunt respectate si de conducatori de cosciuge(logan), Oltciturile:
Buhaa , poate pt tine Loganul este cosciug dar cel putin poti merge cu el pe ploaie .
On topic , nu are legatura cu tine , am mers o data intr-un Oltcit , vai mama mea cum am stat in spate .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
Comment