Cea Mai Proasta Masina Pe Care Ati Condus-o ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cum ? Suntem morti ? La naiba , nu stiam . Credeam ca sunt viu
    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Originally posted by bbogdan View Post
      Cele mai proaste masini?Alea ale companiei,ma intreb de fiecare data daca se va intampla ceva grav la mine...Dacii,matiz,cielo,de-astea vechi si rupte-n gura cu 'jdemii de km.
      Hmmm...eu stiam ca masinile de firma is cele mai bune, nu te costa nimic intretinerea la ele)
      ...de doi lei :p

Comment

Mishule,aici ai dreptate,problema e ca iti trebuie curaj sa conduci o roaba de-aia!

Comment

O roaba de matiz aveam si eu la firma, avea 350000 de km, motoru facut de vreo 3 ori, da era praf masina.
          sigpic

Comment

Eeee,matiz,masina romaneasca,300000 km si mergea?Dom'le,sunt unii dastepti care mai bine isi taie venele decat sa isi ia masina romaneasca!Cred ca harburile astea superchinuite,ultrafolosite si abuzate fizic si psihic de toata lumea sunt cea mai buna reclama pentru masinile romanesti.

Comment

Un TV antic,intr-o stare infioratoare,avea foreiber-e la usi in loc de inchizatori,se vedea asfaltul pe langa pedale si schimbatorul...Doamne...ce oroare,directia ca un om beat,trepidatii de-mi muscam limba...in fine,a fost groaznica experienta,cei ce au lucrat pe o asemenea hidosenie merita aprecieri la unison pentru chinul lor...

Comment

Acei oameni se numesc masochisti!
                Last edited by darksid3; 23 January 2009, 22:39.

Comment

cea mai proasta e masina care nu iti place .totul depinde de fiecare persoana in parte . nu poti compara masini de 20- 30 de ani cu o masina noua . asa cum nu poti compara o masina 20- 50 mii de euro cu o masina de 5- 10 mii de euro
                  sigpic

Comment

sincer...nu cred ca exista asa ceva...cumnatul meu are o dacia praf din 1986 si...am condus-o...nu are frane ,nu are caldura nu are stergatoare dar...nu pot zice ca e proasta...in fiecare masina gasesti ceva interesant.sincer ptr mine nu exista masina proasta.familia mea a avut : aro 10,trabant,dacie 1310, logan, am mai condus audi a6 ,raba ,tractor si...sincer fiecare are ceva deosebit...nu cred ca voi chiar considerati masinile ale proaste....

Comment

cea mai proasta masina a fost o dacie 1300 ,aproape ca ii cadeau rotile
                      sigpic Alexandria

Comment

@DomnulK ,respect nene ca inca sunt respectate si de conducatori de cosciuge(logan), Oltciturile:
                        1.estetica(la logan...barda)
                        2.Stabilitate in viraj,net superior la oltena fata de Logan;
                        3. Cand se strica Loganul, il suni pe Bill Gates sa bagi "windows"-ul.Eu la "Oltcit" imi repar singur defectiunea si demarez;
                        4.Apropos: Intretinerea Oltcitului costa mai putin decat luminile la un Logan;
                        5.Daca ai bani ia-ti Ferarri - "rosu"
                        Last edited by buhaa; 24 February 2009, 01:29.

Comment

ce misto imi vand loganul ca e jaf...si imi cumpar oltcit.

Comment

Cam genul asta de impresie o au si soferii de dacii 1300 fata de oltcit: Spatiu interior mic, 2 usi, motorul e pozitionat astfel ca sa te chinuie o interventie la el.

Comment

Originally posted by buhaa View Post
                              @DomnulK ,respect nene ca inca sunt respectate si de conducatori de cosciuge(logan), Oltciturile:
                              1.estetica(la logan...barda)
                              2.Stabilitate in viraj,net superior la oltena fata de Logan;
                              3. Cand se strica Loganul, il suni pe Bill Gates sa bagi "windows"-ul.Eu la "Oltcit" imi repar singur defectiunea si demarez;
                              4.Apropos: Intretinerea Oltcitului costa mai putin decat luminile la un Logan;
                              5.Daca ai bani ia-ti Ferarri - "rosu"
                              Aceleasi "cosciuge" care se vand si la "prostii" aia de nemti care "habar n-au" ce e aia masina...Am condus Oltcit si jos palaria pentru masina aia dar totusi ca s-o compari cu un Logan mi se pare deplasat...sunt masini din ere diferite, asa ca va rog sa revenim la subiectul thread-ului nu la Logan vs....
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by buhaa View Post

Buhaa , poate pt tine Loganul este cosciug dar cel putin poti merge cu el pe ploaie .

On topic , nu are legatura cu tine , am mers o data intr-un Oltcit , vai mama mea cum am stat in spate .
                                B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google