Creare Site Pe Un Domeniu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Creare Site Pe Un Domeniu

umbland de plictiseala pe interent, nu stiu ce mi-a venit sa imi fac un site, cu gazduire gratuita, pe domeniu lx.ro, domeniu ales de mine. problema e ca nu stiu ce sa fac, sa adaug ceva pe site. daca nu ma insel, tine si de cunostine php, pe care nu am avut ocazia sa le am. stie cineva ce ar trebui sa fac sa pot sa 'realizez' site-ul?

site-ul, il detin, dar daca accesez linkul imi spune ca pagina nu exista, sau ca poate exista dar sunt unele explicatii pentru care imi apare ca inexistenta. deci am adresa, (aici), si nu stiu cum sa il editez
    Last edited by B 83 RMJ; 3 January 2009, 01:41.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

trebuie sa fie pus pe un server

si nu e php e html sunt 2 limbaje de programare diferite
    sigpicMy ride

Comment

Cauta si tu ceva tutoriale html pe internet sau fa-l cu Dreamweaver. Dupa care il pui in ftp://mikyalin.lx.ro/ si s-a rezolvat.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Prima pagina a siteului trebuie sa aiba denumirea index.htm/html/php sau in ce format e siteul.
        Loganul Meu !

Comment

Originally posted by alindrgn View Post
          umbland de plictiseala pe interent, nu stiu ce mi-a venit sa imi fac un site, cu gazduire gratuita, pe domeniu lx.ro, domeniu ales de mine. problema e ca nu stiu ce sa fac, sa adaug ceva pe site. daca nu ma insel, tine si de cunostine php, pe care nu am avut ocazia sa le am. stie cineva ce ar trebui sa fac sa pot sa 'realizez' site-ul?

site-ul, il detin, dar daca accesez linkul imi spune ca pagina nu exista, sau ca poate exista dar sunt unele explicatii pentru care imi apare ca inexistenta. deci am adresa, (aici), si nu stiu cum sa il editez
          salut! site-ul functioneaza pe local? adica pe calculatorul tau ...
          cum l-ai urcat? pe net? odata cu inscrierea pe domeniul respectiv trebuia sa ai un user si o parola pentru a accesa serverul

Comment

am vorbit pe pm. am si user si parola. ti-am dat add pe mess, vorbim acolo.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google