Infoliere Faruri, Oglinzi, Geamuri: Pro Si Contra

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

NEa Designule stiu ca esti un tip ironic ,dar nu ma jigni ca stiu si eu sa o fac daca vrei neaparat.
    si app de Vitan eu locuiesc in Timisoara.
    In vitan cred ca tu si se vede la comportament
    Bafta si La multi ani !

PS: nu ne mai da atatea lectii despre cum sa arate masiniile noastre ,ca daca le-am face toti ca a ta nu ai mai iesi in evindenta
    Last edited by ROAD EMPIRE; 31 December 2008, 00:17.
    Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

@road empire, de data asta am fost foarte serios. Si un reglaj de faruri nu-ti face masina sa arate mai frumos. O folie pe far iti face masina sa arate mai frumos (pt gusturile tale) dar te cam transforma in carne de tun.

Sunt putine masini aici, pe forum, care arata bine, si fii sigur ca nici a mea si nici a ta nu se afla printre ele.

@sandu, alea pe Mercedes sunt modificari de smecher de prost gust? Mercedes cu proiectoare albastre, sa moara tiganii de ciuda... Nr de inmatriculare nu era cumva cu POL? De data asta n-ai nici o vina tu, proprietarul e de toata mila
      Last edited by dsign; 4 January 2009, 15:31.
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Infoliere Faruri, Oglinzi, Geamuri: Pro Si Contra

Postati aici parerile voastre despre aceasta practica.
        Va rog sa nu intrebati despre preturi, unde se face sau altele.
        Ci doar strict pareri pro sau contra, avantaje, dezavantaje.

Comment

Pe mine ma dispera astia cu folie pe luneta e ca si cum as merge in spatele unui tir.

Comment

si pe mine dobitocii care merg in spate cu faza lunga; de aia mi-am si pus folie pe luneta cat mai inchisa...imi pare rau pentru restul dar am intalnit destui dobitoci cu faza lunga in spatele meu
            "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

asta cu faza lunga din spate, o intalnesc de fiecare data intre sibiu si medias...rezolvarea mea? dau semnal dreapta, dupa ce incerc in zadar sa-l atentionez cu ceata spate, de nustiu cate ori, il las sa ma depaseasca, si cand am aceeasi distanta intre mine si el, cum avea el din spate, aprind tot ce am pe fata, proiectoare ( 2 perechi ) si faza lunga, si ma tin dupa el de ii distrug ochii, pana pune frana si ma lasa sa trec de el de nu ma mai vede...simplu
              cat de folia pe luneta...sincer, trebuie neaparat sa te uiti prin luneta lui ca sa vezi ce e in fata, sau mergi in curul lui asa de aproape incat trebuie sa te uiti prin luneta lui ca sa vezi??? si daca mergi in spatele unei dubite, fara geamuri pe spate deloc...ce faci? sa zicem ca eu imi scot luneta de tot, cred ca am voie, atunci ce mai zici, pe unde te mai uiti?
              si xenon o sa-mi pun si eu, dar primul lucru dupa ce il montez, e o vizita la doctor, adica 200 de mii si mi le reglez, sincer, dupa ce am luat masina oricum asta o fost primul lucru care l-am facut cu ea ( de noua ). de ce? pentru ca am colegi care au masina aproape noua, de cateva luni, si is reglate si proiectoarele si farurile din fabrica prost, sau mai bine zis deloc...
              Last edited by bolo; 4 January 2009, 17:50.
              Life is short...play more!
              http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

@ado: kre e problema cu folia cat mai inchisa? nu inteleg? in cartea dupa care ai invatat ca sa iei permisul scria ca trebuie sa te uiti prin luneta celui din fata ta? Daca din intamplare omu' are luneta murdara o sa te ''dispere'' ca nu a mai fost la spalatorie cu masina?

Daca nu sunt de acord cu folia pe stopuri sau pe faruri, nu acelasi lucru il pot spune shi despre folia de pe geamuri... Avantaje pentru folia auto: confort vara, intimitate, hotii nu mai sunt interesati atat de mult de masina intrucat nu pot vedea nimic in ea (din experienta proprie vorbesc), modifica aspectul masinii... in bine! Dezavantaje: pretul mult prea ridicat pentru o folie, durata de viata limitata, vizibilitate redusa pe timp de noapte!
                sigpic

Comment

exista folie galbena in romania?
                  sigpic

Comment

Eu prefer sa am vizibilitate pe timp de noapte, iar hotii fura mult mai usor din cele infoliate intunecat ..doar nu-i vede nimeni, nu ? La drum lung folia de pe masinile altora nu ma deranjeaza dar in oras e nashpa, cei care au ceva experienta in ale conduirii stiu de ce.

Comment

folia pe luneta ii ajuta pe multi fara AC; de fapt de asta am si pus-o nu ca sa ma feresc de cei cu faza lunga mi-am luat masina fara AC si regret amarnic si prima solutie a fost sa o foliez cu maximul legal

Comment

Eu in 20 ani de soferie am vazut multe si multi ..............,dar nu gasesc un incovenient ca cel din fata ta are folie pe luneta,cum nici folia de pe luneta ar feri ochiul de faza lunga ( oglinda are un reglaj daca nu stiati special ptr asa ceva) in fine sunt deacord cu folia pe luneta si geamurile laterale a portierelor spate si atit. In rest cei care folosesc diverse alte folii si pe alte componente nu fac altceva decit sa sfideze bunul simt si sa puna in pericol pe semeni sai.Si inca ceva ,poate nu stiati ,in caz de un accident (fereasca D) sunteti vinovati 100% ptr ca nu se vede asa cum e din fabrica (omologat),daca ati inteles e bine daca nu .........asta e . numai bine!

Comment

sincer si pe mine ma enerveaza cei care au folii negre pe stopuri sau pe faruri ziua cel putin abia se vede stopul clar dar sa mai ai si folie nu stiu ce e in mintea acelor oameni...
                          laureate 1.5l, albastru marin

Comment

aici sunt si eu de acord cu voi

Comment

Eu nu sunt de acord cu voi.In primul rand si daca ai stopurile inegrite, becurile se vad si ziua, foarte bine, si in al doilea rand legea precizeaza ca trebuie sa mentii o distanta fata de cel din fata ta, nu stai bara in bara cu el, mai ales la o viteza marisoara, asa cum fac unii soferi de duminica.Cu stopurile negre, aici depinde si cat de negre sunt, si ce folie/vopsea folosesti.Eu zic ca se vede bine si ziua, si hai sa va zic o treaba, cand bate soarele pe stopurile spate stock, alea se vad atunci mai bine decat cele fumurii?Si daca totusi se vrea o iluminare mai mare la semnalizari/frana/pozitii, se pot skimba becurilede fabrica cu becuri cu leduri, care sunt mai puternice decat cele originale.
                              de asemenea, la foliile pe geamurile fata......aici depinde si de cat de inkise sunt foliile, de exemplu la mine sunt toate foliile inkise la culoare si vad foarte bine prin ele(aici depinde foarte mult de calitatea foliei)
                              sigpic

Comment

Se stie ca in Romania gradul de nesimtire pe strazi a atins cote maxime si a batut toate recordurile existente.
                                Personal nu am avut folie pe nici una din masinile pe care le-am detinut de-a-lungul vremii si nu ma deranjeaza cei care au folie, pe ce vor ei, dar in limita bunului simt.
                                Adica, ma enerveaza al dracului de tare dobitocii care au pus cea mai neagra folie posibila ca sa nu se vada ce kkt-uri au ei in masina (ca de fapt asta explicatia majoritatii).
                                Numai de bine.
                                LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
                                CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google