Infoliere Faruri, Oglinzi, Geamuri: Pro Si Contra

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cu folia pe geamuri, sunt de acord dar pe geamurile din fata sa fie atat de inchis in chit sa se vada soferul. Din gesturile soferului se poatea anticipa miscarea care vrea sa faca.

Cu folia pe faruri/stopuri nu sunt deacord pentru ca orice folie chiar si praful depus stompeaza lumina.

off topic: In Romania nu exista o institutie care sa omologeze anumite componente chiar si unicate si aici nu vorbesc numai de faruri, daca aceste componente satisfac anumite cerinte? De exemplu cum este in Anglia. Pot sa obti permis de circulatie pe orice "chestie" cu roti daca acela satisface anumite cerinte. E adevarat ca lista de cerinte este de cateva pagini dar daca treci, atunci inseamna ca vehiculul acela este sigur si nu este un pericol public pe roti.

Comment

[QUOTE=dsign;224071]Coane, eu unul nu numai ca ti-as inchide acest topic si te-as reclama la Politie, te-as baga la zdup pt 5-6 ani sa stai nitel la racorica si sa cugeti la ceea ce ai facut/faci...

Oricum, 5-6 ani sunt putini pentru unul care pune in pericol atitea vieti.

N-am nimic personal cu tine Sanducule, dar afacerea ta de aici este cretina si lipsita de orice respect fata de vietile noastre.

Sa-ti fie rusine

LE : De fapt tu n-ai nici o vine, dobitoci si nemernici sunt cei care apeleaza la asemenea servicii.

Un set bun de placute de frina nu si-ar cumpara, dar ei isi innegresc stopurile si farurile. Nu le doresc decit sa le stea in git tot ce maninca in seara asta (am motiv sa fiu suparat pt ca in seara asta mi s-a intimplat ceva si subiectul este un bizon cu un urs cu stopuri smolite)[/QUOesti in urma rau prietene cu inf.sunt folii gen 3m llumar care nici nu se vede diferenta de multe ori si chiar daca este 10,15% becul tot se vede!asa ca nu ne injura la gramada ca pot sa te injur si eu!!!

Originally posted by dsign View Post
      Pai si ce vrei sa spui, ca eu n-am 150 lei sau cit ceri tu pe serviciul asta? Tati, am dat de curind 3000 lei pe scaune, rotile m-au costat aproape 5000 lei... Daca vrei sa ne laudam cu bani, ne laudam. Este vorba de principiu, coane. Normal ca tuningaretu' de Vitan n-o sa recunoasca vizibilitatea scazuta dupa un asemnea "super-tuning, frate"

Nu te inteleg cum de ai curajul sa pui folie rosie pe faruri, ca vad ca ai o mostra acolo... Apelez la gramul tau de creier si constientizeaza nitel ca n-am zis nimic cu rautate. REPET: n-am nimic cu tine personal.
      si apropo nu stiu in ce bani atatia bani...daca bagi!in logan?
      Last edited by y22dtr; 2 March 2012, 17:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ce iti veni sa reinvii un topic de 3 ani ? nici nu pot sa imi imaginez cum l-ai gasit...
        Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Frustrati cu geamuri smolite...
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Eu nu sunt de acord cu folia pe oglinzi sunt cea mai mare prostie...cei care isi pun chiar nu isi dau seama ca isi pun viata in pericol??? Pe faruri daca chiar vreti folie puneti ceva transparent doar pentru protectie la fel si pentru stopuri eventual o folie cu o tenta slaba... cat despre geamuri nu am nimic impotriva nici pentru folie si nici pentru cele ionizate...
            MY CLA

Comment

Aveti dreptate , teoretic ... dar dupa spusele voastre nu ar mai exista tuning'ul auto . Da stiu , o sa-mi zice-ti ca "ce tuning este asta , tuningul inseamna altceva ...." dar daca e sa aruncam cartile pe fata ...folia colorata pe faruri ar cadea pe ultimul loc ... Nu va mai ascundeti dupa legile fizicii si alte chestii de genul , folia colorata (tenta aia de negru,albastru,galben...) chiar nu provoaca accidente .

Daca s-ar intampla un incident rutier si va cadea de vina , cel cu folia pe faruri , ca de tu afirmi "ca nu l-ai vazut bine..." ar trebuii sa va bagati mana in pasarica .

Si tobele alea de urla in ultimul hal nu iti distrag atentia ? Nu mai auzi nimic , nu mai zic de subwoofer , xenoanele fara lupe care iti rup ochii , modificari neomologate pe la sistemul de franare ...si lista este lunga , nu mai sunt periculoase ???
              Last edited by ibogdannn; 27 March 2012, 23:13.
              sigpic

Comment

Vedeti ca exista folie heliomata...se face transparenta cand aprinzi farul...aia cred ca ar fi in regula...asta daca tii mortis sa iti montezi asa ceva pe far...
                sigpic

Comment

Poftim ?
                  Dragman, wtf ?
                  De cand naiba o chestie heliomata se face transparenta la lumina?

Comment

In fine...poate nu m-am exprimat tocmai bine...cert e ca folai aia se deschide la lumina becului...stiu ca s-a mai discutat pe aici pe forum de treaba asta...da-i un search.
                    sigpic

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google