Viata ta pe primul loc !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ba este si din vina infrastructurii, nu poti nega asta. Cati nu au ricosat din gropi aparute din senin(caz in judet la mine) sau datorita nesemnalizarii drumurilor in mod corespunzator. Dar bizonii au cea mai mare pondere din pacate.
    Last edited by Cristi_LCD; 7 January 2009, 09:14.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Este o combinatie: factorul uman si infrastructura proasta. Daca am avea o infrastructura corespunzatoare ca in tarile cu apa calda, retarzii s-ar apuca sa faca raliu si ar fi un pericol constant pentru noi ceilalti.
      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Daca s-ar face si la noi autostrada cu no speed limit,sunt 100% sigur ca vor avea loc mult mai putine accidente.Si la nemti foarte multe drumuri sunt cum e A2 la noi.E altfel acolo.Nu se compara.La noi e haos total.
        sigpic

Comment

Va salut !Oameni buni,luati-o mai usor , cu stapinire de sine, nu e nevoie sa discutam in contradictoriu.Eu am deschis acest subiect cu speranta de a gasi unele solutii ,sugestii,de a povesti unii din noi cam ce crede si cum crede ca s-ar putea reduce nr. accidentelor(sa ia aminte si altii la povata noastra).Acuma nu cred ca exista cineva sa creada ca noi vom putea face mare lucru atit timp cit printre noi exista asa numiti soferi kamikse,care pentru ei nu exista si nu va exista nici odata reguli,infrastructura adegvata ptr caii lui si mai ales ptr creierul pe care il poarta degeaba in cutia craniana,normal ca si noi am vrea o infrastructura ca in tarile cu apa calda(sa-l citez pe colegul nostru) dar intrebarea e urmatoarea "s-a gindit cineva cam cum am sta cu accidentele ????? Sa va dau un ex. si cred ca mai toti dintre noi a vazut asa ceva! cunosc multe sectoare de drum care pina acum 1 an a fost vai de el (se mergea binisor),acum e reabilitat (e coala de hirtie),nu a durat mai mult de 3 zile de cind s-a redeschis circulatia pe el si au aparut 3 morti (18--23 ani) BMW made ITALTY,uite si la ce duce infrastructura asta mai buna ,si nu e singurul caz.Eu vreau sa scot in evidenta ca pina la urma urmei factorul uman e de vina si in special factorul uman -soferul nu neaparat factorul rutier-drumul ,ca la noi la romani daca faci modernizari pe drumuri trebuie automat sa mareasca si nr cimitirelor din cauza unora care nu inteleg ca asta avem si cu asta ne descurcam si mai intii sa ne civilizam sa incercam sa ne respectam pe noi insine,si daca cineva crede ca in filmuletul ala se deduce ca asa ar trebuii sa facem ca vezi tu doanme nu avem autostrazi de parca astea s-ar face peste noapte sau cu 1000 e/km ,se inseala ,asta nu demonstreaza decit ca sunt unii care nu au creier,nu poti face asa ceva nici daca ai pierde avionul dar o distractie de 1 zi la munte,cine poti sa te crezi tu sa faci asa ceva????? dar daca din sens opus vine tot un meserias ca si el ce iese??????????? cine raspunde de cei din masini inafara de soferi???? Asta e cu infrastructura,daca e rau drumul nu esti multumit ca nu poti merge ,daca e tare drumul ,modernizat ,nu iti mai ajung caii sa faci ce vrei tu pe el asta e la romani si va rog credeti-ma am vazut multe si la concluzia asta am ajuns si cred ca nu numai eu sunt de parerea asta. In final asta e concluzia,haideti sa ne limitam la ce avem (infrastructura) si sa incercam sa facem mai multe din ce tine direct de noi.Va doresc drum bun si aveti grija de voi,cineva drag va asteapta acasa

Comment

Stii cum sta treaba la noi.Nimeni nu respecta nimic.De ce sa respecti tu?Ai vazut filmul Apocalipsa dupa soferi?E romanesc.E o faza in care zice cam asa:"Uita-te si tu cu toate ca e verde,si vede ca blocheaza intersectia tot se baga,pai daca toti se baga ma bag si eu doar nu stau aici ca fraierul".Deci cam asa e la noi.Ce face unu sa faca toti.
            sigpic

Comment

stiti bancu cu meseriasul?
              pt cei care nu il stiu il zic..desi e off ( scuze )
              Un tip se urca intr-un taxi...la prima intersectie taximetristul trece pe rosu...clientul: "cum domle, treci pe rosu ?" .. taxi: " lasa ca eu sunt meserias"...a doua intersectie la fel...aceeasi poveste...si la urmatoarea la fel....apoi opreste la urmatoarea intersectie , unde era verde: "acu de ce ai oprit?" intreaba clientul...taxi:"pai daca vine un meserias pe rosu? "
              cam asa e si la noi...in multe cazuri
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google