URGENT!!! Proces Maine...astept Pareri Va Rog!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

probabil te cheama acolo sa spui DA ,NU ...DA DA ..asa e .. bine la revedere multumim
    Nu ar fi prima oara)
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

salut! te duci ca altfel esti pasibil de amenda! ai sa astepti....cu rabdare iar cand o sa va vina randul raspunzi la intrebarile judecatoarei...(nu ai de ce sa-ti fie teama...nu se intampla nimic rau)...si gata...insa trebuie sa te duci fa poti lua amenda de vreo 500 lei...si plus asa e etic...daca toti nu ne-am prezenta la procese...ce s-ar intampla?
      http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
      жалюзи плиссе

Comment

O sa te intrebe daca iti pastrezi declaratia si a doua oara nu te mai cheama stai linistit....

Comment

o sa mi-o pastrez...ca nu pot sa inventez ceva fara sa se vada pe fata mea. mi-e frica de necunoscut practic...ca nu am mai fost niciodata intr-o sala de judecata. nu am facut nimic. sunt doar martor...si unic...o sa fiu calm, dar sper sa nu ma tina acolo enspe mii de ore ca mai am si eu treaba azi. sper sa nu fie intr-o stare proasta domnul sau doamna, si sper sa isi tina gura cat poate bucuresteanca idioata. asta a deschis proces din lipsa de ocupatie...ca oricum autobuzul a fost reparat in garaj la RAT fara sa mai mearga la asiguratorul idioatei. avea doar o crapatura la spoilerul din fata. sper sa scap, dar cel mai important e sa gasesc sala. ma duc cu citatia si intreb pe acolo. sper ca imi ajunge o juma de ora sa aflu... multumesc tuturor care ati scris aici, sa stiu macar cateva chestii inainte

AM PLECAT o sa revin mai tarziu sa spun ce a fost
          Last edited by B 83 RMJ; 12 January 2009, 13:10.
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

asteptam...si-asteptam
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

am revenit am asteptat de la 13 la 15:30...dupa 50 min am scapat. din ceea ce i-a dictat judecatoarea celelei care scria deciziile sentintei, nu a reiesit faptul ca ma mai cheama. a spus ca trimite citatie soferului si la inca o persoana, de mine nu a mai zis nimic, asa ca sper ca nu mai am treaba. am aflat ca asta este cel putin a doua infatisare. deci e semn bun ca nu am fost chemat de prima data. urmatoarea infatisare este pe 9 februarie, sper din tot sufletul sa nu mai primesc nici o citatie acasa. lasand la o parte faptul ca am fost confundat cu unul dintre soferi, respectiv eram trecut in dosar ca si conducator parte implicata in accident, iar soferul era martorul meu, totul a fost cat de cat bine...acuma fac rugaciuni sa nu primesc citatie oricum nu mai dau declaratii in viata mea...adios

multumesc tuturor celor care mi-au dat sfaturi, unele dintre ele chiar le-am pus in aplicare.

cu o singura chestie sunt acuma impacat, la toata prostia asta care s-a intamplat. si aceea ca acuma stiu cum e intr-o sala de judecata. sper sa nu mai am ocazia a doua oara sa mai dau pe acolo

propun ca topicul sa ramana deschis, urmeaza sa vad daca primesc citatie, iar daca nu, o sa vorbesc cu soferul respectiv de pe autobuz dupa data de 9 februarie, ca sa vad ce s-a mai intamplat la acea infatisare. din cate am inteles o sa se faca mandat de aducere pentru soferul de pe autobuz.
              Last edited by B 83 RMJ; 12 January 2009, 18:04.
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

bravo! baiat mare ) si daca te-ar mai chema nu e mare chestie....relax baby )
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

pai acuma mai mult mi-e de timpul pe care il pierd. ma bucur ca am trecut peste hopu` asta...cel mai stresant lucru care l-am avut vreodata

Comment

stai linistit ca nu vei mai fi chemat.
                    am vazut prea tarziu mesajul tau si nu am apucat sa-ti raspund. nu aveai de ce sa-ti faci griji. Nu trebuie niciodata sa-ti fie frica daca stii ca nu ai facut nimic si esti doar audiat in calitate de martor.
                    Nu vei mai fi chemat, pentru ca rolul tau in acest proces s-a terminat. banuiesc ca au fost ceva intrebari adresate de avocati si procuror prin judecator sau direct de catre judecator.
                    Acum sper pentru tine sa nu mai solicite vreun avocat inca o audiere a ta.
                    Toate cele bune si sper sa-ti invingi teama de judecatorii/tribunale
                    Better late than never, but never better late

Comment

luni pe 9 februarie este urmatorul proces. n-am primit citatie sper sa nu ma mai cheme avocatul cretinei
                      chiar daca accidentul(tamponarea) a avut loc cu un autobuz RATBv, citat a fost IPJ Brasov. nu am vazut nici un reprezentant din partea lor.

Comment

N-o sa mai fii chemat si chiar daca te chemau, practic le spuneai din nou ce le-ai spus prima data, nu avea rost... dar trebuia sa te duci.

In fine, daca nu ti-a venit citatie pana acum, nici ca o mai poti primi pana luni Teoretic....
                        Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
                        Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

eu cred ca e si practic, nu numai teoretic. sper doar sa nu fi trimis si eu sa nu fi primit

Comment

Gata Aline ... ai scapat cu bine
                            1.6 MPi Icy White

Comment

Doamne ajuta. trag sperante sa nu ma mai cheme ca mama nu stie ca am fost acolo. in octombrie sau noimebrie cand am primit citatia m-am speriat si i-am aratat-o si a zis ca nu ma lasa sa merg singur. dar a uitat, si eu nu i-am mai zis nimic. de asta am si deschis topic aici ca sa cer pareri. am fost la proces, ea era la servici, dar a ajuns acasa pana am ajuns eu. crede ca am fost in oras. nu mai stie ca aveam de mers la proces, nici nu stia de ce sunt chemat ca martor ca nu stia ca am dat cu subsemnatul la politie ca martor. sper sa nu-si mai aduca aminte in veci amin

p.s. sa nu ma spuneti

Comment

ce draqti-o fi frica asa. da eu si cu lawmaster care am facut dreptul?(eu mai am 1 semestru) si suntsatulde sala de judecata. si mi se rupede judecatorul ala. ce ala nu e tot om. ma lasi cu mi-e frica.
                                fara

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google