Efectele Crizei Economice...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Lucram la o societate cu capital strain (elvetiano-bulgar:d)... s-a inchis, deci am ramas fara job. Asta e un efect simtit direct, un altul ar fi lipsa locurilor de parcare in supermarketuri si cozile exagerate de la case (probabil acolo nu a ajuns "criza").
    L.E.
    Q: Ce face romanul cand nu are bani?
    A: Pleaca la munte!
    Cam asa simt cei mai multi dintre noi aceasta criza!
    Last edited by andy_x3m; 13 January 2009, 17:11.
    sigpic

Comment

bai baieti,lasa ma k ne revenim noi...in 2100...pana atunci nu avem decat sperante...cum zice Badea"traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu"!era normal sa se intample asta avand in vedere ultimii 2 ani!prea brusca cresterea de preturi!uitati-va la imobliare,acu 6luni era nebunie cu ce preturi vroiau si acum mori cu el ca nu mai cumpara nici macar jiji.
      @andy_x3m-bine punctat!
      "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

Cu siguranta vor fi schimbari in tara de pe urma ei , unii vor sti cum sa profite si uite asa se inlocuiesc niste bogatasi cu altii. Acum este momentul ca patronii sa dea afara oamenii carora nu le gasea motiv sa scape de ei..acum este momentul sa stagneze sau sa micsoreze salariile etc etc. Este sau nu criza patronii dau vina pe ea si ti-a inchis gura. Lucrez in vanzari si am inceput anul mai bine ca anii trecuti. Toata lumea isi deschide alte magazine, cumparatori sunt.. Criza nu e atunci cand din toata tara se da afara 10- 20 mii oameni , criza a fost cea din America unde se vindeau case la 1 dolar. Dar cum noi suntem un popor de plangaciosi si "prapastiosi"..In fine, asta e doar parerea mea !

NUmai bine ,
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Cand un om ramane fara munca nu e chiar o parere,mi se pare destul de grav,si nu-l poti acuza pe respectivul ca de ce se plange.Dumnezeu sa ne apere si de asta...

Comment

Eu stiu un lucru: In momentul cand peste tot se aude acelasi cuvant (ma refer la mass-media) inseamna control mental...repetitia inseamna control mental..se invoca un motiv artificial pentru a se impune un set de reguli, legi si efecte....este ca si o cortina de fum dupa care iti poti face mendrele linistit
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Eu nu m-am refererit la cei care au fost dati afara. Imi pare nespus de rau pentru ei si speram ca isi vor gasi rpd un job si sa nu fim multi in situatia lor insa tot ceea ce am scris mai sus s-a referit la mentalitatea patronilor. Restul sunt cam carne de tun...
              Last edited by Thejock3r; 13 January 2009, 21:21.
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Si asta e adevarat,dar nu poate nimeni sa spuna ca se fac angajari ca acum un an sau ca daca vrei sa pleci la alta firma te retine ceva.Acum e alta situatie,am cunoscuti care lucrau mai mult pe afara,si acum vin si vorbesc de inchideri de companii europene foarte mari,nu de ceapeurile noastre numite firme.

Comment

..si mai fac o completare: Intr-o tara ca Romania care nu produce mai nimic si se bazeaza pe banii negrii proportia de afectare economica este extrem de mica tinand cont de factorul extern...deci numai aici se observa clar ca nu e decat un circ. Problema e ca oamenii raman fara locuri de munca si de aici increngatura de probleme care apare.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

bogdan..ce e afara...am recunoscut! Aia e criza.! La noi e praul de pe toba..inca. Speram sa nu se agraveze situatia!!
                    sigpic

Comment

Sa speram ca nu vine criza si pe aici,ce,are si ea orgoliul ei,nu?

Comment

Ne descurcam noi,suntem romani ce dracu

Comment

Eu am in memorie "timpurile bune"dinainte de plecarile masive afara si ma ia cu tremurici.Adica inainte de 2000.

Comment

Originally posted by odorog View Post
                            cred k eu am simtit-o cel mai dur pana acum!sefii mei s-au gandit sa mai reduca personalul...sunt in preaviz pana pe 20!noroc ca nu am rate sau mai stiu eu ce datorii!asta e....ne intoarcem la cazino(ca angajat).dar oricum hai sa fim increzatori...un sut in fund un pas inainte!
                            ca ce lucrezi in cazino? intamplator si eu lucrez in acelasi domeniu! Nu am reimstit deloc aceasta criza... cazinourilor le merge bine se pare!
                            sigpic

Comment

criza mare si in armata!!!!!!!!azi aflai ca nu ne da statu al 13-lea sal((((
                              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Pai dupa socotelile guvernului,taie salarii,taie bonuri de masa,numai la lefurile si avantajele lor nu umbla.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google