eu am lucrat in distributie ca agent vanzari...am plecat deoarece divizia unde eram eu urmeaza sa se inchida..acum caut in alta parte
Efectele Crizei Economice...
Collapse
X
-
Ce ma seaca pe mine e avalansa de experti care-si dau cu parerea,desi marii experti sunt cei care ne-au adus aici,ei si politicienii astia tampiti.Oare s-a uitat moda rosiilor?Pe ei,nesimtitii!De fapt,rosiile sunt scumpe...Ouale la fel...Explicatii de economisti sau de politicieni.De ce romanii abandoneaza tot si pleaca in straini sa faca acolo ceea ce ar trebui sa faca in propria tara?Pai,asa e economia,e bine ca se intampla asa,ca sa vezi,bla-bla-bla,si importam tot iar aici totul se prabuseste ca imi spune mie Serbanescu sau alt contabil de-asta ca au crescut salariile cam mult.Pai hai sa plecam toti in China,ca acolo sunt salarii mici,sau mai bine sa plece ei si sa ne lase cu savantlacurile lor...ca sa cumperi o locuinta cat un cort mai mare trebuie sa tragi la greu zeci si zeci de ani si cand crapi e posibil sa vina sa ti-o ia ca nu ai platit ultima rata.
Comment
Comment