Nu Mai Avem Dreptul La Intimitate? Semnati Petitia Va Rog...
Collapse
X
-
zicea la radio la ora 18 ca 'chipurile' nu se stocheaza decat anumite date despre convorbiri, adica data, ora, cine este destinatarul apelului/smsului si cel care efectueaza apelul. cica continutul nu s-ar inregistra. abureli, ca pun pariu ca unu de la sri cand nu are ce face se amuza ascultand telefoanele la intamplare.
semnatDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
-
Eu nu prea as crede ca ma asculta pe mine sau pe altcineva(asa din pura intamplare) eu zic ca asculta pe cei care sa zic acuma sunt urmariti sau mai stiu eu ce,si vrea sa le auda convorbirile care le-a avut inainte sau eu stiu sa vada pe unde sa-r putea ascunde,adica pe interlopi,si in plus poate si pe politicieni ca vad ca ei se agita mai tare sa nu-i asculte ce prostii vorbesc,cum era si la Realitatea ca se agitau mari nostri conducatori ca ia ascultat basescu cu sri, convorbirile telefonice a le lui iliescu si geoana!
Si oricum daca ii sa fim ascultati acuma vad ca sa facut public, ca de ascultat tot ne poate asculta asa ca.....ne agitam degeaba :-jsigpic
Comment
-
Exista cuvinte cheie prestabilite si in momentul in care sistemul le "aude" se declanseaza memorarea. Acum o sa devina oficial asa ca nu mai e nevoie sa se ascunda din punctul asta de vedere...ma refer doar la partea de suprafataIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
chiar credeti ca pima acuma nu vau ascultat/inregistrat/arhivat
toata treaba e o mare prostie
aste cu bancurile despre ascultat telefoane.interceptat mail e pentru copii de gradinita , chiar nu va dati seama de cita putere de calcul este necesara numai pentru urmarirea unui singur telefon [gsm cmda]
cit despre utilitatea unui asfel de serviciu e discutabil , eu am 4 adrese de mail pe care le folosesc uzual , inca fro 4 pentru diverse, 3 nr de telefon mobil, unul de fix , unul de fax , 3 ip de net pii la cit ar trebui sa plateasca ca sa ma urmareasca pe mine [nu ca ar avea de ce] mai bine le trimit eu cite un raport zilnic ei imi dau mie bani si traiec ca jiji becali
acia vazura citva baieti cu gulere albe ca e rost de lovele si se gindira sa nu scape pontul sal ia altcineva, contra astora ar trebui sa votambaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
bah...voi ati citit toata legea si normele de aplicare inainte sa va aruncati la petitii si alte treburi dinastea?
banuiesc ca nu.
si daca ar fi sa asculte...va e rusine caaude cineva la cate fetite ati fost aseara sau ca ati baut pana v-ati pus in cap?
oricum nu au voie sa va informeze nevestele despre ce au auzit.....dar stati linititi nu asculta nimeni nimic.se face doar o arhivare a numerelor apelate, a orei, la fel ca in cazul in care solicitati de la furnizorul de telefonie factura detaliata.
adica asta se facea si pana acum pentru cei cu abonamente.noutatea e ca sse face si pentru cartele si pentru mesajele din mediul electronic.
Comment
Comment