Final

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Final

Ma simt mai linistit acum ca am primit doar un punct sau trei de penalizare.Bine ca am scapat asa.Doar nu o sa-mi dai mie dreptate.Voi sunteti moderatori, super moderatori.Ce sa mai zic, sunteti la nivel inalt.Sunteti "super".....Am incheiat cu forumul asta.

ce s-a intamplat ursache? toti mai luam cate un warn ceva. am si eu, stai linistit. l-am primit dupa o gramada de timp, dar nu am facut gura. si nu te afecteaza cu absolut nimic acel warn.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

nici eu nu am fost de acord cu..............
      sigpic Alexandria

Comment

toti care gresim suntem penalizati. warn-urile expira dupa o luna, pentru o fapta nu prea grava. asta e. nu scrie nicaieri pe forum ca ai warn. asta sti doar tu si staff-ul. nici eu nu am fost de acord cu warnul pe care il am, dar asta e. tac si inghit.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Oameni buni, putin imi pasa de punctele lor de penalizare.Nu ma da nimeni afara din casa daca am primit warn-ul asta.Tot ce am scris a fost ironie.Si cu asta am incheiat.Sanatate maxima la toti loganistii.

Comment

inca o dovada ca s-a citit regulamentul
            21. Daca nu poti sau nu doresti sa respecti acest regulament, singura solutie consta în încetarea participarii la acest forum. În caz contrar, vom fi nevoiti sa luam toate masurile necesare pentru ca forumul Logan Club Romania sa-si desfasoare existenta în bune conditii, incluzând interzicerea dreptului de a mai posta (ban-area), temporara sau pe termen nelimitat. Încetarea activitatii pe forum se face "ca atare", fara a fi întreprinsa nici o actiune din partea nimanui. Asadar, nu cere sa-ti fie sters user-ul, nu-ti sterge propriile posturi, nu scrie posturi kilometrice pline de acuze la adresa administratiei, nici aici si nici pe alte forumuri. Cu alte cuvinte încearca sa parases,ti decent comunitatea iar membrii acesteia sa-si aduca aminte cu placere de activitatea ta.
            Aici incercam sa ne ajutam unii pe altii ,nu sa facem misto unii de altii .Imi pare rau,daca nu poti respecta acest regulament poti linistit sa nu mai postezi.
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google