vreau si eu sa-m fac e-mail @loganclub.ro si nu merge , poate ma ajutati voi
free mail
Collapse
X
-
-
Problema nu e de la noi, e de la site-ul prin care se face inregistrarea. Speram sa se rezolve.
-
Originally posted by miTzaHvreau si eu sa-m fac e-mail @loganclub.ro si nu merge , poate ma ajutati voi
Comment
-
Originally posted by SUPERCARsi cum ai vrea sa ai adresa,cum sa se cheme mitza@loganclub.ro?... poate ne facem toti un e-mail asa cu numele de user de oe forum
Comment
-
am patit`o si eu sa nu mi se deschida siteul,are legatura cu providerul tau de net..cred ca sunt banate ipurile,incearca printr-un proxy sau de altundeva...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xpam patit`o si eu sa nu mi se deschida siteul,are legatura cu providerul tau de net..cred ca sunt banate ipurile,incearca printr-un proxy sau de altundeva...
edit : aceeasi problema "No input file specified." si am schimbat 5 ip-uriLast edited by miTzaH; 10 September 2007, 02:04.
Comment
-
N-are treaba schimbatul IP-ului. Astia de la RDS au banat IP-urile alea, intra printr-un proxy pe site si asa o sa mearga.
Comment
-
am incercat ... cam 50 proxy-uri anonymous si high anonymousity si nimica , daca ai unul care merge sigur trimite si mie pe pm .. mc
Comment
-
nu ma incanta ideea de a renuntza la rds
Comment
-
-
Originally posted by miTzaHca prin minune a mers sa-mi fac si eu e-mail mitzah@loganclub.ro .. hehe smecherie
Comment
-
Scuze de deranj, dar nu am vrut sa mai deschid alt thread.
Exista p'aici un mail. Aveam si adresa de mail creata: mihai.gigi@loganclub.ro
Mai este? Nu-l gasesc...
Stima!
Comment
-
Cum ati reusit sa faceti mail? Am tot cautat si nu gasesc, ori sunt chior ori ...
Daca nu merge si e cineva bun sa imi spuna un site pe care imi pot face o adresa de mail. In afara de iahu, hot, g ... cele cunoscute.
Am observat ca sunt multi ca si mine, care mai au nevoie de acces la un mail dar la munca nu pot intrea pe respectivele site-uri pt ca sunt blocate din server(nu merge nici cu fake proxi)sigpic
Comment
Comment