loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sinx, esti bărbată)?
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Bleizer ai uitat sa zici: "Toate asupritoarele sa apeleze la mine !!!!!!"

Comment

• nu, nu, colegule, eu nu am asupritoare, am o doamna super!
        sa vina toate veveritele la mineeeeeeeeee
        lipsa text

Comment

• le masezi gratuit, nu?
          The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Si le inveleste si in ciocolata

Comment

• Bineinteles ca da,veveritele trebuiesc tratate cum se cuvine Bleizer si a cumparat si aparat de masaj dar are si manual
              CARPE DIEM!

Comment

• Originally posted by aleXpeed View Post
                Sinx, esti bărbată)?
                sa-mi aduci aminte cand ne vedem sa iti expun problema

Accept de-o egala masura si barbati si femei... nu am pretentii... bine-inteles preferatii mei sunt baieteii cu taxiuri
                sigpic

Comment

• ....si de aceea marmota invelea ciocolata in staniol
                  si asa suntem asupriti, chiar daca nu suntem de asupritoare suntem de scumpiri si tot suntem, asa ca hai sa fie veselie si armonie!

tutorialul, sa iasa tutorialul
                  lipsa text

Comment

• Bleizer ai grija ce iti doresti... s-ar putea sa fie mai mult decat putem duce... sunt si eu printre norocosii aia 20
                    sigpic

Comment

• tutoriale pe banda rulanta

un tutorial cu surprize

eu imi doresc doar tutorialul, deja am informatii ca iese de belea si-o sa radem cu lacrimi
                      se lucreaza la el zi si noapte, trebuie sa le dam o lectie asupritoarelor
                      imi doresc sa se schimbe in bine macar 50% in tara asta, sa nu mai fim sacrificati si sa nu mai strangem cureaua zi de zi cum zicea sandibelul ala de Ciorbea, de bine, de rau eu am de toate dar altii si sunt multi, sunt vai de vai!
                      lipsa text

Comment

• Tare mi-e ca dupa acest ipotetic tutorial, unii vor fugii ca potarnichiile, aprig osanditi de furia si nemila temutelor asupritoare, cititoare de forum.
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• oricum dark, e doar o parodie un tutorial de amuzament si o sa fie efect cu intarziat
                          Last edited by Bleizer; 14 January 2011, 10:06.
                          lipsa text

Comment

• Nu va faceti sperante desarte. Unda de soc va fi apocaliptica si premulti se vor caina de indrazneala de a ridica privirea.
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Da, dar apoi vom invia din morti, cu moartea pe moarte calcand. Pasarea fionics va avea de la cine sa invete cum sa se ridice din cenusa.
                              The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• bis, bis, bis frate JREwing, acum e randul lor sa fie asuprite
                                lipsa text

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google