loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pana incepe CE de fotbal asa o fi...

Comment

• Azi cand parcam s-a nimerit sa mai parcheze alaturi o doamna o Skoda. Eu m-am dus cu rotile pana in bordura normal dar doamana se apropia incet de bordura asa ca am facut o remarca " Nu te lua dupa mine ca spargi bara".
      Replica neveste -mii : "Bine ca faci pe desteptul"
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Offf super topicul.. De-abia acum l-am gasit!
        Si eu sunt insurat de peste 4 ani. Deocamdata e binisor, nu foarte, dar se poate si mai bine.
        Oricum, ma bate la cap tot timpul: Mergi mai incet, Unde te grabesti, Ai grija, Vezi ca ai peste 100, de-astea.
        Cu imbunatatirile e asa si asa. In general ii spun cam ce vreau sa fac, mai explic, mai arat niste poze pe net daca sunt, si isi da si ea cu parerea. Pana acum a acm fost de acord cu tot ce am facut la masina. Sa vad acum cum o conving sa fac tot interiorul pe negru... (bord, usi, etc)
        Imi stiu prioritatile in schimb si daca sunt cheltuieli mai importante, nu insist sa bag bani in masina...
        Cu benzina nu am nici o problema, am card, stie cand pun si cat, isi da seama si ea cat mergem si cat consuma.
        Nici cu revizia nu a comentat nimic, sau cu piese si reparatii... Oricum, fratele ei lucreaza la dealaer si cand ne intalnim mai discutam, ma mai ajuta si el sa o conving de una-alta.
        In schimb, nu spala masina, nu aspira, dar are pretentia sa fie curata. Asa ca o intretin eu asa cum vreau, cum e mai bine si nu stie exact ce produse folosesc, ca daca ar sti cat costa..... (Sonax, Nigrin, Iada, etc)

Si intamplari reale:
        Eu: Vreau sa vopsesc consola centrala in negru....
        EA: Ce e aia? Las-o asa...
        Eu: Bine, las ca vad eu....
        Dupa 2 zile, urcand in masina:
        EU: Iti place?
        Ea: Ihi, ara bine. Merge. Cand ai facut-o?
        Eu: Aseara, cand erai la munca.
        Ea: Si nu se curata?
        Eu: Nu, ca e facuta cum trebuie....

Alta Intamplare:
        Eu: Nu mai sterg bine stergatoarele astea.... Tre s le schimb
        Ea: La salariu iti iei
        Eu: OK
        Dupa cateva zile, in hypermarket (inainte cu vreo 7-8 zile de aniversarea mea si de-abia ne luasem aparatul foto....)
        Eu: Pot sa-mi fac cadou stergatoarele astea (tip aero)?
        Ea: Cat costa?
        Eu: 17 lei (/buc in gandul meu....)
        Ea: Hai ia-le....
        Dupa inca 2 zile
        Eu: Uite aspirator auto la promo... Ieftin
        Ea: Pai parca ai deja
        Eu: S-a ars luna trecuta...
        Ea: De-aia n-ai mai aspirat?
        Eu: da.... Hai sa-l luam.... Altceva nu mai cer de ziua mea.....
        Ea: Pai si aparat foto, si stergatoare, si asta....
        Eu: Please....
        Dupa vreo 45 de minute la telefon, am reusit totusi sa o conving...

Oricum, nu ii refuz nimic din ce vrea ea, ea imi refuza multe.... Dar pana la urma tot ca mine fac, ne suparam putin, dar impacarea ... E ..... Impacarea..... Acolo .....

In concluzie, ii cer parerea, tin cont de ea cateva zile, apoi tot ca mine fac. Dar stie ca sunt responsabil nu arunc bani aiurea.... Oricum, in realitate ea e mai calculata si mai "econoama" ca mine.

Stiu ca e lung postul, sper sa aveti rabdare sa cititi....
        GL-22-TOF

Comment

• Oiii doamne, fain topic... De dimineata tot citesc la el... Sunteti tare haiosi, cu cat umor povestiti despre asupritoare...
          Amu, no, ii randu' mieu (sunt bucuresteanca, dar imi plac accentele combinate...)

Eu, femeie, mama, sotie... Cum vreti voi...
          Sotul: asupritor!!!!!! Cand aveam berlina, mami, dar de ce o turezi asa?
          saraca masina, doar 2200 de ture... D'ooooooohhh... Nu o turez, n-am ajuns la maximum...
          Pe urma... Ne luam masina noua (azi ma duc sa o ridic.) Cearta in privinta culorii: el, ca vrea rosie... Eu ca vreau argintiu (gris platine.) Castig de cauza eu, dupa 2 ore de stat botita, inevitabil dupa replica mea "ei bine, cum vrei tu, dar tu o speli de 2 ori pe saptamana!" (uraste sa spele masina). Replicile de genul mergi si tu mai incet apar la noi pe la 90-100 km/h, dar cum n-are permis si nici nu-si va lua, ii zic sa treaca la volan si sa conduca el... Ha ha, am gresit, cred ca eu sunt asupritoarea! Cat despre alte accesorii, intr-un final tot eu am castig de cauza, ca doar eu o conduc pe Golanita! V-am pupat!
          Eu sunt magician... Eu pot...

Comment

• In privinta culorii mi-a povestit dealeru-l(agentul de vanzari adica) o chestie:
            In jumatate de ora a convins un cuplu sa cumpere Logan dupa care a pierdut doua ore pana s-au hotarat cei doi ce culoare sa fie masina. Probabil a castigat jumatatea feminina.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Bun venit RISECALAX si DANIELLIVIU in aceasta rubrica minunata si atat de rar scrisa...Sa-mi fie rusine, ca nici eu n-am mai aruncat 2 vorbe cam demult. Deh! A venit vara si stam mai mult pe afara...Si la serviciu
              Acu' sa va spun ce nu-mi place mie , mai ales cand vin acasa de la serviciu- sa plec cu masina pana la piata-cca.1 km- sa iau 3 cartofi si 2 cepe...Pai de ce am luat masina? Zice a mea Elena
              Si ce pot sa zic? Bodoganesc, dar ma duc! Ca pana acu' n-au fost probleme cu benzina, diverse giugele(stergatoare, lichid spalat parbriz, parasolare si alte maruntzisuri). O problema va fi cu cauciucurile de iarna, dar deja pregatesc terenul...
              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Si cum pregatesti terenu` gusi???
                masluiesti prognozele meteo , sau cum?

sigpic

Comment

• @SONYKEL- Nu, diverse chestii legate de siguranta pe vreme ploioasa, pe zapada, temperaturi scazute, drumuri la tzara. Ultima e cea mai tare, ca sunt cam 200 km dus-intors si e o bucata de drum, intre Oltenita si Cascioarele, pe DN31 parca(?!) care se inzapezeste dupa 3 fulgi amarati...

Comment

• Eu ma duc si 100 de metri cu masina la cumparaturi prin cartier.Merg pe jos doar de la intrarea din casa pina la masina (stau la casa).Sotia ma intelege ...Ca sunt un pic cam bolnav ..Dupa Logan....Relatia e foarte echilibrata ....Ea a ales culoarea eu partea tehnica...Si am platit impreuna masina.
                    passion 1.5 DCi

Comment

• @LIVAS- M-as duce si eu 100 de metri, dar cam raman fara loc de parcare...Ca domnul primar mi-a scris ca abia de la anu' se apuca de parcarile dintre blocuri.(Bine, punctul asta l-au avut toti candidatii in platforma electorala, ca necesita investitii mai reduse!)

Comment

• Cauciucuride iarna... am vrut si eu iarna tecuta, dar in februarie am plecat la munte tot cu alea de vara... (si fara lanturi). Si ce drum.... De la Lepsa la Ojdula au stat fetele (sotia si o prietena) in spate de n-au scos nici un sunet.... Doar zapada si munte... Primul meu drum pe zapada de cand conduc.... Le-am terminat atunci. Anul asta cred ca o sa incalt masina, nu cred ca o sa mai comenteze ceva.
                        GL-22-TOF

Comment

• Eu nu am ce sa postez ca asuprit nu-s....Dar ma documentez sa am ambitie sa stau in banca mea!
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Nici eu nu sunt asuprit. Masina sta mai mult la sotie. Ca sa nu ma supar mi-o da si mie de vineri pana duminica. E ceva, nu?
                            ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

• La mine este liniste,achizitiile insemnand consumabile la termen si periodic odorizant si spalatorie. La capitolul tunning sunt neutru,dar i-mi plac realizarile altora. Asadar sotia sta linistita in privinta asta. Sper sa nu carcoteasca cand voi cumpara jenti si anvelope pentru iarna,dar sunt pentru un plus de siguranta si va intelege.

Comment

• John crede-ma ca daca masina o tine sotia si tu o primesti doar cand are ea chef se numeste asuprire... Stii era bancu ala dumnezeu era nervos ca toti barbatii sunt sub papuc nu mai e barabatu cocosu in familie... Si ii alinieaza pe toti la poarta raiului si le zice sa se puna pe 2randuri. Randu 1cei care sunt dominati de neveste , Randu 2 cei care domina femeia...
                                pe Randu1 toti barbati aliniati...
                                pe Randu2 doar unu...
                                Dumnezeu plin de furie ia zi tu barbate de ce stai la coada asta???
                                Raspuns: ca asa mi-a zis nevastamea

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google