loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Darkside, te credeam normal...Sunt "dezizolat"
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Shushhhh ca sunt undercover
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Ai fi femeie si noi nu stim? mah....
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Vai...Deci ai o imaginatie morbida
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Mai tovarasi,asupritoarele sunt sotiile,celelalte femei fac parte din specia consolatoare,asa ca urati-le bun-venit fetelor!
            ...Auzi la ele, o femeie indragostita poate fi usor manipulata!Pai,chestia e ca nevestele nu sunt femei indragostite!

Comment

• ce inseamna experienta ) Bine zis Bogdane !!!!
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Sunt haioasa eu de felul meu asa , si chiar stiu de gluma dar postul ala de mai sus nu imi provoaca altceva decat repulsie eh....

Comment

• E doar in gluma ,e singurul nostru refugiu in calea tiraniei de nezdruncinat...

Comment

• Ai de capul meu...Bbogdan, zici ca te iubeste mult nevasta? Ia sa se uite pe posturile tale (de exemplu ultimele 2-3), sa vedem dupa cat de mult te mai iubeste...

Comment

• Pe mine ma poate verifica "shefu" de la servici,ca doar sta toata ziua cu nasul in calculator.
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• @csebalyn- De ce sa se "vaite"? Foloseste si tu cuvinte adecvate:sa se spovedeasca! Care e rostul spovedaniei, daca nu sa-ti usurezi sufletul pacatos, sa te simti fericit, sa dormi mai bine, impacat cu lumea si cu consoarta...
                        @d-fens- Spune dom'le tot! Ce ne bagi jumatati de masura...Descarca-ti sufletul, daca te apasa ceva...Vom citi cu cea mai mare atentie!
                        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Originally posted by bbogdan View Post
                          ...Auzi la ele, o femeie indragostita poate fi usor manipulata!Pai,chestia e ca nevestele nu sunt femei indragostite!
                          Stii cum se spune : "Luna de miere si anii de fiere"
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Bah ce rau ii asta micu... hai mai ca nu-s toate asa...Cred...Sper

Comment

• Si eu sper, sincer, sa nu fie toate asa.
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Nu, nu sunt toate asa.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google