Asa e..Sunt unele si mai rele )
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
viorelu, o sa iau ultimul post ca pe-o gluma. Dar cu ce ai scris in postul 448 parca, sunt total de acord!
darksid3, adevar vorbesti! Doar ca-s asa rare de-ti vine sa fugi cat vezi cu ochii.
bbogdan... ma abtin. Sau sa zic ca poate ar trebui sa te straduiesti mai mult sa pastrezi sentimentele vii in inima ei? Sa o cuceresti nu e totul.
Si, hai, nu va mai plangeti ca si noi rabdam destule din partea voastra!
Cat despre "secrete"... Zi ca ea si fa ca tine. Dar ai grija sa nu exagerezi. Fa-i pe plac si o sa se intoarca roata. Dar n-o lasa sa creada ca te tine sub papuc ca si-o ia in cap. Arata-i ca e un element foarte important din viata ta, dar totusi nu vital. Ceva nou? Nu cred.
De parca nu e la fel si vice-versa...Last edited by ReBe; 6 November 2008, 13:53.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Putem compara femeile cu locurile de parcare. Cele bune sunt intotdeauna ocupate, iar cele care raman libere sunt cele pentru handicapati. Asta in cazul in care nu ai parcat deja intr-un loc bun.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Acelasi lucru e valabil si la barbati..Pana la urma nu putem generaliza la modul asta, adica cum sa fie femeile sau barbatii...Conteaza ca persoana cu care convietuim sa fie compatibila cu stilul personal al fiecaruiaIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Compatibila...Tovarasu...Compatibilitatea nu iese din prima; mai trebuie rescrise driverele interfetei ca sa mearga bine comunicarea. Mai lasa unul, mai lasa altul...altfel se lasa cu coliziune de pachete si blocarea canalului de dateDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by csebalyn View PostCompatibila...Tovarasu...Compatibilitatea nu iese din prima; mai trebuie rescrise driverele interfetei ca sa mearga bine comunicarea. Mai lasa unul, mai lasa altul...Altfel se lasa cu coliziune de pachete si blocarea canalului de dateIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by ReBe View Post
Si, hai, nu va mai plangeti ca si noi rabdam destule din partea voastra!
Cat despre "secrete"... Zi ca ea si fa ca tine. Dar ai grija sa nu exagerezi. Fa-i pe plac si o sa se intoarca roata. Dar n-o lasa sa creada ca te tine sub papuc ca si-o ia in cap. Arata-i ca e un element foarte important din viata ta, dar totusi nu vital. Ceva nou? Nu cred.
De parca nu e la fel si vice-versa...
Ma gandeam eu de ce unii au postat de genu:"la mine e totul ok","ne intelegem de minune"etc...FRICAAA DOMNESTE IN ACEST TOPIC!Frica de ochiul magic care ar putea vedea ce scrie pe aici si se va dezlantui intr-o furtuna ce va maturaaa totul in caleee!
Comment
-
Sigur mi-a pus Dumnezeu mana in cap...Referitor la ce a zis Darkside
Comment
-
Originally posted by felixb View PostSigur mi-a pus Dumnezeu mana in cap...Referitor la ce a zis Darkside
@Thejock3r sigur ca esti norocos...acum te are la manaLast edited by viorelu; 6 November 2008, 19:14.
Comment
Comment