loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asa e..Sunt unele si mai rele )
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Daca o femeie este intradevar inteligenta si destupata la minte, atunci poti spune ca ti-a pus D-zeu mana in cap...Restul vine de la sine
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Hehe vorbesti de lucruri sfinte!Poate "destupata la minte"=s-a evaporat mintea asa mai vii de acasa.Inteligenta?Defineste "o femeie inteligenta"
        Last edited by viorelu; 6 November 2008, 13:31.

Comment

• viorelu, o sa iau ultimul post ca pe-o gluma. Dar cu ce ai scris in postul 448 parca, sunt total de acord!

darksid3, adevar vorbesti! Doar ca-s asa rare de-ti vine sa fugi cat vezi cu ochii.

bbogdan... ma abtin. Sau sa zic ca poate ar trebui sa te straduiesti mai mult sa pastrezi sentimentele vii in inima ei? Sa o cuceresti nu e totul.

Si, hai, nu va mai plangeti ca si noi rabdam destule din partea voastra!

Cat despre "secrete"... Zi ca ea si fa ca tine. Dar ai grija sa nu exagerezi. Fa-i pe plac si o sa se intoarca roata. Dar n-o lasa sa creada ca te tine sub papuc ca si-o ia in cap. Arata-i ca e un element foarte important din viata ta, dar totusi nu vital. Ceva nou? Nu cred.
          De parca nu e la fel si vice-versa...
          Last edited by ReBe; 6 November 2008, 13:53.
          Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Putem compara femeile cu locurile de parcare. Cele bune sunt intotdeauna ocupate, iar cele care raman libere sunt cele pentru handicapati. Asta in cazul in care nu ai parcat deja intr-un loc bun.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Acelasi lucru e valabil si la barbati..Pana la urma nu putem generaliza la modul asta, adica cum sa fie femeile sau barbatii...Conteaza ca persoana cu care convietuim sa fie compatibila cu stilul personal al fiecaruia

Comment

• Compatibila...Tovarasu...Compatibilitatea nu iese din prima; mai trebuie rescrise driverele interfetei ca sa mearga bine comunicarea. Mai lasa unul, mai lasa altul...altfel se lasa cu coliziune de pachete si blocarea canalului de date
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Deja cred ca stiu cum se lasa cucerita Rebe ) mai stati fetelor printre noi..Sa mai aflam una alta
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Originally posted by csebalyn View Post
                    Compatibila...Tovarasu...Compatibilitatea nu iese din prima; mai trebuie rescrise driverele interfetei ca sa mearga bine comunicarea. Mai lasa unul, mai lasa altul...Altfel se lasa cu coliziune de pachete si blocarea canalului de date
                    Vezi?D-aia am facut Informatica manageriala

Comment

• Originally posted by ReBe View Post

Si, hai, nu va mai plangeti ca si noi rabdam destule din partea voastra!

Cat despre "secrete"... Zi ca ea si fa ca tine. Dar ai grija sa nu exagerezi. Fa-i pe plac si o sa se intoarca roata. Dar n-o lasa sa creada ca te tine sub papuc ca si-o ia in cap. Arata-i ca e un element foarte important din viata ta, dar totusi nu vital. Ceva nou? Nu cred.
                      De parca nu e la fel si vice-versa...
                      E clar...Credeam ca am gasit si noi un loc al nostru unde sa ne varsam amarul...Dar ochiul care vede tot e pretutindeni."element important din viata"?Adicatelea sa ii raspunzi mereu cu "de acord draga mea..."?NICIODATA!
                      Ma gandeam eu de ce unii au postat de genu:"la mine e totul ok","ne intelegem de minune"etc...FRICAAA DOMNESTE IN ACEST TOPIC!Frica de ochiul magic care ar putea vedea ce scrie pe aici si se va dezlantui intr-o furtuna ce va maturaaa totul in caleee!

Comment

• @darkside: ai ghicit cumva ca tocmai de-aia ti-am si raspuns asa ? daca da, ai sanse mari sa devii inginer...
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Sigur mi-a pus Dumnezeu mana in cap...Referitor la ce a zis Darkside
                          http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Norocul este dupa cum si-l face si omu Ma consider si eu un om norocos: daca nu era ea nu aveam jantele , muzica si arcurile de pe masina )
                            sigpic

Comment

• Originally posted by felixb View Post
                              Sigur mi-a pus Dumnezeu mana in cap...Referitor la ce a zis Darkside
                              Mai aici esti in siguranta poti se ne spui...Nu ne lua pe noi cu dastea...Topicul se numeste "loganisti asupriti de consoarte" ai postat aici deci e clar...Numa' nu ne aburi pe noi...Si zi-ne noua ce ai vrut sa scrii cand intrasi si de ce te-ai razgandit.
                              @Thejock3r sigur ca esti norocos...acum te are la mana
                              Last edited by viorelu; 6 November 2008, 19:14.

Comment

• Originally posted by viorelu View Post
                                Mai aici esti in siguranta poti se ne spui...
                                Nu fii asa de sigur,viata e plina de surprize.Sunt patzit....
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google