loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In privinta turatiilor mari, cand ajunge acolo la peste 4000 imediat aud din dreapta : ce faci ? Las-o mai moale, de ce o turezi asa ?
    Si o calmez imediat : lasa draga, ca n-are nimic, e bine si pentru motor sa-l mai turezi un pic ca se mai curata injectoarele.
    De obicei ii trece.

Comment

• Ati observat ca la inceputul relatiei, mergi cu masina cum vrei tu si ea nu zice nimic. Pe masura ce trece timpul incepe sa prinda curaj.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Pai la inceput, relatia e in rodaj...Ca de aia nu zice nimic...Cu cat trece timpul, isi da drumul
        niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

• dani p, mare adevar vorbesti. Cum ne acomodam si vedem ca ne merge, prindem curaj. Si daca lasati dupa noi... Maaare greseala faceti...

Oricum... Cand vine vorba de masina, cine nu o conduce nu prea are dreptul la deciziile care o privesc decat daca se baga prea adanc in bugetul comun. Parerea mea.
          Last edited by ReBe; 13 November 2008, 16:07.
          Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• A mea ,de cand face naveta cu masina,sa vezi ce priceputa e cand e in dreapta,zici ca iese la pensie ca taximetrist!

Comment

• @bbogdan- Mie chiar imi pare rau ca sotia mea n-are carnet! Cel putin in primele luni de conducere mi-ar fi prins bine un copilot! Ca...Copilot de viata este de peste 13 ani!
              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Originally posted by bbogdan View Post
                A mea ,de cand face naveta cu masina,sa vezi ce priceputa e cand e in dreapta,zici ca iese la pensie ca taximetrist!
                A mea desi nu are permis zici ca-i sofer profesionist .
                De azi trei zile sunt fericit ca am luat salariul si sotia mea ma iubeste din nou . Deja apare expresia "nu am cizme" destul de des in frazele pe care le debiteaza. Oare ce vrea sa zica?
                Dupa ce se epuizeaza finantele .
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• A mea imi pare rau ca are carnet...Oricum nu prea are de a face cu masina,dar isi cam doreste sa conduca insa de fiecare data are parte de "lasa,altadata"

Comment

• @viorelu- Pai asa tiran esti? Da-i femeii masina, mergi si tu cu ea o perioada sa o ajuti, daca vrea. Bai frate, ce egoisti pot fi barbatii...
                    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Cristi-lcd:Expresia "Nu am cizme"e un simptom din mai multe al unei boli numita feminitate .Daca ai dubii asupra genului unei persoane,adu vorba de cizme,pantofi,si daca nu reactioneaza,persoana respectiva,chiar daca arata ca o femeie,e travestit.Daca chiar e femeie si nu reactioneaza,inseamna ca e barbata.Ai grija ca dupa semnul asta benign apare altul mai grav,"n-am geanta/poseta la cizme",si daca nu-i administrezi un tratament sever ajungi la ce-i mai rau:"M-am saturat sa umblu dezbracata/rupta-n c...".
                      Oricum,primul simptom al bolii se manifesta subtil,cu intrebarea capcana"ma mai iubesti tu pe mine vreun pic?"Aici trebuie reactionat cu raspunsul "am incotro?"Uneori merge.Cam in 2% din cazuri.La a mea boala e incurabila,deja cred ca e in real.A apucat sa puna mana pe card,si credeti,ca zice "ma duc la cheltuit"?Nu,ea face economie,ca acolo e mai ieftin!!!!!
                      Gusi:Omule,femeile mute si cele fara carnet care nu dau sfaturi din drepta sunt rare!Nu le distruge!
                      Viorelu:tare pe metereze fratioare,viata e o lupta!

Comment

• @cristi_lcd: inseamna ca n-are cizme. Intreab-o de care-i trebuie, de-alea sa sape in gradina sau sa dea zapada la iarna? O sa te lamureasca imediat...
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by gusi View Post
                          @viorelu- Pai asa tiran esti? Da-i femeii masina, mergi si tu cu ea o perioada sa o ajuti, daca vrea. Bai frate, ce egoisti pot fi barbatii...
                          Am mers si mi-a ajuns piticii pe creier

Comment

• Originally posted by csebalyn View Post
                            @cristi_lcd: inseamna ca n-are cizme. Intreab-o de care-i trebuie, de-alea sa sape in gradina sau sa dea zapada la iarna? O sa te lamureasca imediat...
                            Prea tarziu.... S-a dus GPS-ul sau ma rog si-a bagat sotia picioarele in el.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Cardul meu de 1,5 ani sta tot la ea....

Comment

• He,he,he,cardurile toate sunt la mine!Barbat adevarat ,bai baieti!Si cardul ei,si al meu!
                                ...Pin-urile sunt la ea...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google