Eu am auzit de carrefour 2 !
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
Al pierzaniei banilor...A mea e la Selgros acum,si are si copiii cu ea.Zicea ca vrea sa le cumpere ciorapei la copii.Pai da,pana la alde selgros umbla lumea incaltata pe piciorul gol.Parca aud,"ghici cat am cheltuit!".Si e asa de incantata daca suma e mare,ceva de speriat!
Comment
-
@cristi & iashca: eu stiam de real... Urmeaza si in Braila si inca unul in Galati.... Era vorba ca o sa fie anul asta in Braila, dar cred ca s-a amanat pentru 2009, dar sigur nu s-a renuntat la el.
Asta pentru bucuria asupritoarelor si amaraciunea noastra....Last edited by danielliviu; 21 November 2008, 10:56.
Comment
-
Stimate domn gusi,copiii au fost luati de la cumnata mea,din Ovidiu,de catre sotie,dupa ce a iesit de la servici,si daca tot trece pe langa selgros,de ce sa nu intre,ca avea cardul meu la ea!Tinand cont ca sufera de shoppingita,e normal.A trecut pe langa kaufland,alfabeta,carrefour,bricostore,metro1,penn y,doraly,billa,metro2,real,praktiker,dedeman si ultimul,selgros.Iti dai seama,s-a luptat cu ispita,da' pana cand?E plina Constanta de superhypermagazine universale...Voi va plangeti de doua-trei magazine?Fericitilor!A mea a fost prin toate ca sa faca economie!
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostSa traiasca Domnul bbogdan!Nicidecum,nu mi-e teama,desi ma simt supravegheat.Trebuie sa zic ca am fost sustinut de sotie ori de cate ori am vrut sa schimbam masina.N-am nimic de reprosat la adresa ei.
Sa traim linistiti!!!Toate cele bune!
Oricum in perioada asta nimeni nu prea se plange,insa dupa sarbatori...Sa te tii reprosuri.
Comment
-
Grafic: vineri seara PIC - 89 lei.
sambata seara Carefour1 - 66 lei.
duminica seara Carefour2(s-a deschis pana la urma ) - 110 lei.
Total 265 lei. 80% din bani pe haleala .
Pentru auto - 0 lei(oricum prin hypermarket-uri nu prea ai ce lua pentru auto).
Din pacate am pierdut 8 ore din viata in aceste locuri ale pierzaniei. Daca eram singur intr-o ora terminam.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Se pare ca sunt singura care se plictiseste mai repede decat un loganist la cumparaturi... bolo ma tine cate 2-3 ore in magazine gen Carrefour, Real, Metro, Media Galaxy... Jumatate din timp la articole auto, jumatate la jucarii. Iar eu, 3 sferturi din timp le pierd incercand scaune, fotolii si canapele, asteptand sa treaca timpul...Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
ReBe, esti cumva asuprita de consoarta? Adica nu am voie sa ma uit si eu prin magazine, ma uit doar, si sa nu zic, ca de acolo ti-am luat machetele cu mustang gt si etc, inclusiv cele 2 mustanguri teleghidate, unu scala 1:24 si altul 1:8 ( care se mai aprind si farurile etc ).
aici oamenii vorbesc de partenerul care cam cheltuie fara rost, unele lucruri, iar eu cheltui rar, din banii mei oricum, si te mai iau si pe tine sa-ti scalzi ochii. In loc sa zici merci, tu ce faci a? :P
si apropos bbogdan, am cateva jucarii de plus prin masina, inclusiv un logan scara mica si fosta mea masina un opel ascona c-ccLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
Comment