Zilele astea o sa imi gateasca ardei umpluti....sunt soto....Jokere ma primesti in gazda pan' se strica ardeii in frigider ?
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
-
Ce mai „rade” unii de cei la care li se termina sacul cu minciuni si trebuie sa se „lege” la un cap care o sa-i doara rau „dupa”...(si eu sunt pe cale sa ma nenorocesc, a doua oara, ca la prima s-a rupt distributia imediat dupa rodaj si a trebuit schimbat totul, pe cheltuiala proprie).The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Este prima oara cand scriu pe acest thread... insa din lipsa de timp o sa va povestesc doar ce mi s-a intamplat azi. Restul o sa vina pe viitor.
Discutii ies intotdeauna, unde pleci? de ce? cu cine? le stiti voi mai bine ca mine. Toate bune si frumoase. Azi ma intorc de la un film cu prietena si parchez masina in fata blocului. Aveam geamurile deschise, moment in care vine o fetita de maxim 4 ani la mine la geam si spune: ''TATI''. Eu am inlemnit de uimire si in acelasi timp de situatia amuzanta. Arunc ochii spre ea, pe locul din dreapta, si o vad cum se schimba instant la fata si imi arunca o privire de topor. Am inteles tot fara sa ma intrebe nimic... in final i-am explicat ca acea copila doar m-a confundat... si nu am avut nici o treaba cu mama ei.sigpic
Comment
-
haha caz tipic de ghinion,pe viitor nu mai ti geamu deschis,ti usile incuiate,si socuri electrice pe minere.
parerea mea ca ar mai trebui ignorate din cind in cind,atunci cind li se urca la cap de prea mult bine.
aviz amatorilor : nu va insurati cu moldovencesigpic
Comment
Comment