loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Felicitari! CASA DE PIATRA!
    sigpic

Comment

• te-ai terminat si tu ..olricum..casa de piatra ;)
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Mersi mult.
        Chiar îmi doresc asta, având în vedere că prima dată a fost un rateu maxim (pe principiul că prima dată doare, iar de la a doua te obișnuiești... asta a fost o glumă; ce îmi doresc, însă, nu e). Mersi încă o dată.
        The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• @JREwing - Felicitari! Casa de piatra! Asteptam cu maxim interes primele impresii de "dupa" oficializare!
          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Casa de Piatra JR!
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Chiar daca nu te cunosc...am sa iti urez si eu Casa de *****

Da ai citit bine...de *****...ca sa nu iti bage altii nasul in ea.
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Pe asta nu am mai auzit-o....
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Casa de *****.....tare asta, n-am mai auzit-o dar face sens
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Mersi mult Gusi şi D-FENS.
                    @mumus: eşti de comă. Mersi însă, mai ales pentru idee. Dacă îmi spui şi cum se zice pe ungureşte (cumnatu-meu - soţul soră-mi e ungur - şi vreau să-l fierb un pic) eşti tare (aştept pe PM).
                    @darksid3: stai să vezi ce mai scoate din el pe când îţi vine şi ţie rândul...
                    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Momentan stau bine asa cum sunt si sa n-am ambitie daca am ganduri serioase pe viitorul indepartat. )))...si cand ma gandesc ca mi-a trecut "glontul" pe la ureche

Comment

• JREwing ai pm
                        darksid3... tu nu te insori ptr ca ...vei avea inevitabil copil sau copii dupa casnicie...si... iti este frica ca o sa iti frece copii bolidul.
                        Pe langa asta ...stim toti ca voi astia cu aspiratoare de femei aveti parte doar de bombe sexy(sau mai rau...de minore)...si va ofticati ca astea destepte le-am luat noi de sotie.
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• ...e un fel de simbioza

Comment

• adevarul e ca...decand m-am insurat..am inceput sa bag mai multi bani in masina...pana atunci ai cheltuiam pe fufe..
                            Concluzia....daca vreti sa faceti tuning...insurativa.

Comment

• mumus, ii inveti prostii pe baieti. Uita-te si tu la majoritatea... Cardu' e la sotie, iar ei primesc bani cu portia! Nu le da sperante false...

darkside, deja iti simt exasperarea cand copiii tai o sa se joace cu mingea in curte si-o sa loveasca masina la fiecare 10 min...

JR, crezi ca-ti doresti, dar o sa vezi, nu e chiar asa...

Jockere, vorbesti mare adevar, ca totdeauna... Experienta dom'ne, experienta!

Apropo de "casa de *****"... La nunta unui var de-al meu au facut nasii un "tort" din suluri de hartie igienica. Mesajul: acelasi!
                              Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Nu-mi da idei despre ipotetice imagini apocaliptice

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google