loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @darksid3- Mai bine spovedeste-te...Cum ti-a trecut glontul pe la ureche si totusi esti viu si nevatamat
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Originally posted by mumus View Post
      JREwing ai pm
      darksid3... tu nu te insori ptr ca ...vei avea inevitabil copil sau copii dupa casnicie...si... iti este frica ca o sa iti frece copii bolidul.
      Pe langa asta ...stim toti ca voi astia cu aspiratoare de femei aveti parte doar de bombe sexy(sau mai rau...de minore)...si va ofticati ca astea destepte le-am luat noi de sotie.
      ma simt obligat sa imi cer scuze public ptr partea ingrosata catre partea subliniata din textul de mai sus.
      Domnisoarelor minore...nu am nimic cu voi...nu mai am...
      Nu va atacati..ca e GLUMAAAA

ps : vai de ala a cui consoarta e minora din cauza... stie ea cine asupritoareooo

baieti...suntem urmariti...trebuie sa facem un thread secret..cu o denumire banala...poate acolo nu ne vad asupritoarele.
      Last edited by mumus; 3 October 2009, 09:35.
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Stai linistit ca stim de gluma.

PS: Prietena mea are 30 de ani, ca fapt divers.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• darksid3 nu de tine sau voi era vorba...sa suparat o tanara minora pe mine ps: repede ti-a zis Cezar
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Eu citesc cam tot ce se poate pe forum, de la filme cu masini la english corner si de la virtual tuning la consum. Ati fi surprinsi cat de repede s-ar depista acel thread "secret"... Doar daca-l puneti in "partea intunecata" a forumului (fara nici un apropo la darkside )... Ups, nu trebuia sa zic asta!
            Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Minora e prietena mea. Are 12 ani. Asta, ca sa aveti ce barfi.

Comment

• maine vreau sa merg la pescuit...a zis consoarta ca ma lasa...dar trebuie sa ai dau bani sa mearga la aquaparc....deci....azi ma simt si eu asuprit.

Comment

• Eu am o metoda temporara sa scap de asuprire in cursul saptamanii.Lucrez(doar cu prezenta...de un an de zile facem orice altceva decat sa muncim ) zilnic de la 7.30 la 16.00,iar cand vin acasa ma dau obosit tare cat sa se faca tarziu ...cat o sa tina mai vedem...poate pana naste sotia si pana ne dau astia afara

Comment

• Dya91-Bine ai venit printre loganisti.Fiindca in '91 cand tu te nasteai,eu aveam vreo doi ani de la prima alarma falsa ca e posibil sa fiu tatic,nu te percep ca pe o amenintare.Varsta,ce vrei!
                    JREwing-Te insori,asa?Casnicie fericita!...sar nu pricep,ai scapat de sub jug si iar te-a pacalit alta???
                    ReBe-threadul ala secret ar trebui sa se numeasca ,pentru a nu fi citit de voi fetele,"Carte de bucate"!
                    Darkule,te cheama si Matrix de eviti gloantele?
                    La putin timp dupa ce am adus masina in curte,am descoperit o pasiune pentru tuning a fiului meu de patru ani:zgaria cu o pietricica banda cromata din fata.Pot dovedi asta ,sa stiti.Banda zgariata e acolo.Asta pentru cei obsedati de masina.Dar,e si un avantaj,daca mi-o fura careva,o recunosc dupa zgarieturi.Si inca ceva:toata vara si o bucata din toamna in masina in spate e ca pe plaja:nisip fin la greu.Iar buzunarele de pe spatele scaunelor sunt pline de grisine,biscuiti,fructe mai mult sau mai putin proaspete,asa incat niciodata nu veti avea grija crizei.Ceva de mancare se va gasi oricand.Casa de piatra tuturor logodnicilor.

Comment

• Ooooo tare topicul asta! Mi-a luat cam o saptamana sa citesc tot - asa cate putin - dar a meritat! M-am regasit in multe dintre situatiile descrise,desigur...o sa si scriu cate ceva,dar nu acum. Sunt supravegheat...ehe...

Comment

• @sanderizer- Mai ai sanse, fiindca recunosti! Altii cica au armonie pan' la cer si inapoi, dar tot dau tarcoale pe aici si citesc...
                        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Ce tot unii si altii,toti de pe aici sunt asupriti,dar unii recunosc,altii nu.E singura diferenta!

Comment

• Originally posted by bbogdan View Post
                            Darkule,te cheama si Matrix de eviti gloantele?
                            Era sa pic in "intuneric"...am avut o perioada de ratacire dupa care mi-am revenit....Ptiu drace ce era sa fac. Pot spune ca m-am trezit acum...m-am deconectat de la Matrix
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Sa va spun si eu povestile mele.
                              -Prietena mea are o idee ..nu baga bani in masina ca nu are rost ..nu intelege aceasta pasiune si astfel :
                              -Prima data am inceput cu modificarile la motor (cip+filtru) si prietenei i s-a parut ca se aude ciudat si m-a intrebat ce are masina si i-am zis k imi bate ceva si trebuie sa-l repar (dak ii spuneam k am bagat bani nu mai mancam mancare calda)
                              -A doua oara mi-am strambat jentile si am rupt una... nu puteam sa merg asa k imi batea volanul ... spre mirarea mea m-a inteles si a fost de acord sa-mi iau alte jenti (noroc ca i-au placut). atunci mi-am spus : "acum e momentul sa evadez in modificari" si i-am zis ca de la jenti o sa fie mai joasa,o sa iasa mult in afara (sa imi pot pune si flanse) si e spatiul prea mare intre roata si aripa si trebuie sa "repozitionez arcurile" ) ...
                              -A treia oara vroiam boxe ovale ...cum sa fac? ..noroc ca se apropia ziua mea si ma tot intreba ce vreau cadou ...i-am spus boxe si a comentat ,dar de ziua mea mi-a adus boxe ... am ramas foarte uimit !

Cand am inceput sa vin la intalniri m-a suspectat ca o insel ,asta pana am adus poze cu masini de la intalniri.. acum s-a linistit pentru ca si-a dat seama k e o pasiune ce ma face fericit !

Comment

• wow....si daca va citi si ea pe aici?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google