@bbogdan- La ultima treaba te ajut si eu
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
De mai bine de juma' de ora citesc... Am luat topicul de la inceput, adica de la Crististreulea & Mona si am ras de m-am cocosat.
Doamne, nu suntem normali, dar avem niste neveste: sa ne traiasca! Altfel, n-aveam de ce sa scriem p'aci! M-am uitat pe urma cine a avut curajul sa intre si sa se spovedeasca! Putini, tare putini Ii numeri pe deshtele de la doua maini si un picior...Surpriza mare a fost cand am intalnit-o si pe Bluee, care a postat ceva, dar dupa aia i-a trecut si n-a mai aparut...
Pacat ca prea ne cramponam de alte chestii si nu mai avem timp sa radem. Ori nu vrem sa ne facem timpLOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Bine v-am gasit. Un thread pe gustul meu . Apropo de cei ce zic ca la ei e armonie. Le dau dreptate, dar sa stie ca armonie e doar cand vrea ea! Apropo, dupa nunta, la vreo 2, 3 luni maxim incep sa se schimbe lucrurile in casa, putin, cate putin!
Azi deja mi-a planificat vizita la supermarket, pentru lucruri esentiale (a vazut niste oferte cu patiserii tentante), iar maine se deschide un kaufland la 300 de metri de casa.
Pana la noi informatii, suferinta usoara! )Ratacit in spatiu...
Comment
-
am citit si eu ce s-a discutat pe aici si din cate inteleg ma pot declara un mare norocos. Prietenei mele nu trebuie sa ii dau niciodata socoteala pentru ce pun pe masina, ba chiar imi place sa o surprind cu modificarile si de fiecare data se bucura si imi spune: "bravo, uite ce frumos arata". Imi impartaseste pasiunea, ba chiar din cand in cand merge cu mine la intalniri. Fiind impreuna de 4 ani, dar nu legal inca, ar putea avea pretentii dar nu o intereseaza ce fac cu banii mei iar cand vine vorba de logan se bucura la fel ca mine pentru orice modificare. Mai are momente cateodata cand imi spune: "Of, ce as vrea sa fiu eu masina aia, ca toata ziua o bibilesti si o ingrijesti ". Spre norocul meu, pot spune cu convingere ca situatia asta nu se va schimba nici dupa ce lucrurile vor deveni serioase, daca vor deveni.
PS: Din ce am citit, nu ii inteleg pe cei care au neintelegeri pe baza masinilor cu prietenele. Pe cei cu neveste ii inteleg, sunt o familie, dar la cei care aveti doar prietene care este problema?sigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
Comment