loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Baieti,sunteti pe drumul cel bun...
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by stresu View Post
      nu o intereseaza ce fac cu banii mei
      Sa vezi dupa nunta, cand fondurile o sa fie la comun, cum sta situatia . Si daca apare un FSN si e depistat el sau efectele lui...iar e o situatie delicata. Asta din experienta proprie zic. )
      Ratacit in spatiu...

Comment

• Daca s-ar trage morala acestui thread ar fi una foarte ...interesanta
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Mai fratilor!
          Ideea e ca de fiecare data cand cumpar cate cava la masina, sotia imi spune sa-i cumpar si ei si fetitei mele cate ceva!
          Va dati seama, ca vreau nu vreau trebuie sa fac si lucrul asta!
          Bine ,macar ca nu stie exact cat costa tot ce am facut la masina, ca daca era asa, sigur dormeam in masina!
          Asa ca doamna mea stie ca am gasit super preturi la elementele masinii
          Dar, in rest e de bine, in conditiile in care am primit ultimatumul : "daca mai cumperi ceva la masina nu stiu ce-ti fac"
          Iar eu am replicat: "decat sa cheltui banii la curve, mai bine cumpar la masina cate ceva"
          aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• barbatii este niste nenorociti domnule. Asta e concluzia, pe pielea mea am aflat, iar cum m-am vindecat si am venit intr-un suflet sa va zic )

Ah, draga erai in spate, scuza-ma, nu mai fac, da imi spun rugaciunea, da acum ma la culcare cu toate ca este 1 la amiaza. Buuuf...scuze, nu mai comentez, da da cum spui tu lumina ochilor mei. Cum ? esti satula de loganarii mei ? am inteles, nu o sa mai zic nimic. Buuuf....nici la intalniri , ok.

Lanceru' - idle for 2 days...
            No Stress !
            http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY

Comment

• Baaa,sa stiti ca la noi in casa canta cocosul!Am zis!
              ...dar eu sunt gaina!

Comment

• norocul meu...sunt casatorit de ceva timp, am un copil(cel mai frumos...parerea mea), dar am noroc de o sotie foarte intelegatoare(+foarte multe calitati pe care nu are rost sa le e_numar)...sunt norocos....

Comment

• Originally posted by Lanceru' View Post
                  barbatii este niste nenorociti domnule. Asta e concluzia, pe pielea mea am aflat, iar cum m-am vindecat si am venit intr-un suflet sa va zic )

Ah, draga erai in spate, scuza-ma, nu mai fac, da imi spun rugaciunea, da acum ma la culcare cu toate ca este 1 la amiaza. Buuuf...scuze, nu mai comentez, da da cum spui tu lumina ochilor mei. Cum ? esti satula de loganarii mei ? am inteles, nu o sa mai zic nimic. Buuuf....nici la intalniri , ok.

Lanceru' - idle for 2 days...
                  Cred ca e o stare nobila sa ai curajul sa dai totul, fara sa cântaresti ce dai si ce primesti înapoi. Cine întelege ce-i dai nu da cu piciorul, cine nu-ntelege pleaca si asta n-ar trebui sa te raneasca, din contra, sa te bucure, ca nu-ti ocupa timpul.
                  Last edited by ge_blabla; 4 November 2009, 02:21.

Comment

• Ohooooo, la chestia cu ''cat ai dat p'asta, dar pe alea "....aaaa, o nimica toata, am avut noroc cu un prieten care ma ajutat.......sau stie si nu vrea sa zica, sa nu ma enerveze....plus cum a zis Sibianul, daca cumpar ceva la masina, hop si ceva ptr ea sau copii...asta e !!!
                    Tre' sa mintim in continuare
                    sigpic
                    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• cristidedea ,c red ca sotia ta are acces si citeste forumul asa este?
                      kenjiro_sanga , pentru pasinea noastra facem orice...daca e cazul mintim si sotiile Ca altfel suntem oameni onorabili
                      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• @sibianul- E drept, ne mai fileaza niste lampi, de ne-am inscris pe Logan Club! Altminteri, ai dreptate, oameni onorabili si pe dinafara aratam intregi
                        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Azi mi-am luat in bot observatia urmatoare: "ti-am zis eu sambata sa luam de la tara cauciucurile de iarna!" ...eu ii zisesem ca mai merge o saptamana fara ele, iar azi de dimineata afara tronau asternute 15 cm de zapada.
                          Ratacit in spatiu...

Comment

• spune-i ca cele pe care le ai sunt intermediare si sunt bune pana le pui pe celelalte
                            sigpic
                            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Fratilor, mintiti cat va tin puterile, ca altfel nu merge !!!
                              Cum zicea Sibianul ''Ca altfel suntem oameni onorabili''...pasiunea ptr Logan...''ne-a tunat si adunat''
                              sigpic
                              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Si eu care credeam ca sunt singurul cu astfel de probleme...ce iti trebuie jante?folie?xenon?nici sa nu aud,cotiera aia iti lipsea....ma dispera!eu sa fiu sanatos si sa reusesc sa imi fac masina cum visez.Oricum,ea zice,ea aude!Se sucareste mereu cand cumpar ceva pentru masina,stergatoarele le-am schimbat acum 3 zile...dupa 1 an ) "la munte nu ma duci,de banii aia bagi benzina o gramada"...asta e viata ;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google