Deja aici e masonerie curata,auzi ,a folosit formula aia auzita cand mi s-a legat bila de picior!Dya,vezi ca ai palpitatii la inima aia !!!Nu va lasati,luptati cu piepturile goale in fata dusmanelor!(Hai sa vedem daca accepta si le prindem ca la Calugareni!)Sbiene,nu vrei sa organizezi niste intalniri?
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
Originally posted by DYA91 View PostNu ma mai joc cu voi..eu incerc sa fac pace intre sexe si voi imi puneti bete in roate..m-am suparat
Chiar o sa-mi cer scuze daca am sarit peste cal,si va las cu bine ca s-a facut maine.
Comment
-
Facem si intalniri daca tu crezi ca asta va schimba cursul istoriei
Comment
-
salutare
Buna Cristi si colegilor de forum,merci inca o dat' ca mi-ai fost gps cand am fost in TM in drum spre intalnire, te mai dor rinichii ai scapat de pacatoasele de pietre? si sa revin la subiect la mine ii exact ca la Cristi eu fac acuma modificari, am o prietena cu care locuiesc de aproape 7 ani si se pune problema de casatorie, cand a auzit ca pun eu stickere pe stalpi, praguri ca schimb playeru unu aproape nou pe unul second dar de brand, apoi ''kitul tuning Dacia'' , aparatori noroi,eleron, boxe spate (toate astea pana la sfarsitul anului) a facut fete,fete si mi-a zis ca imi spargea capul daca eram casatoriti si faceam cheltuielile astea, bine nu am adaugat ca am in plan si niste jante de aliaj ca era scandal si apoi perioada fff secetoasa dar na.....deci fratilor tunati mult si ales bine pana nu aveti cercul pe deget ca apoi urmeaza tuninguri in fiecare saptamana sau luna la mall pe cu totul altfel de lucruri sau directii, oricum doream de mult sa scriu pe thread, Dia multumim de prezenta ta feminina binevenita, scuza-ne misoginismul parsiv
Comment
-
Eu m-am luptat cat am putut dar deja eram singur cu Sibianul in lupta cu Dya care e tanara da' parsiva si am dat bir cu fugitii.Mi-e rusine,dar mi-am oblojit ranile si sunt pe metereze cu flinta pregatita.
Daca apuca nevasta-mea si citeste astea,o sa folosesc flinta pe post de carja!!!
Comment
-
Nepotul meu,cand il intreba ma-sa la 16.00cand venea de la munca"Ai mancat ceva la pranz?",raspundea"Creca da!"
Asa si tu: Dya,stii ceva despre asta?creca nu.
Azi intru la fete,acolo,"Intre fete",si citesc oleaca,si vorbeau ele de masini,de circulatie,de service,de amenzi...Dezamagire mare.Nu tu un goblen,nu tu discutii despre industria chimica ,adica pardon cosmetica,nu tu o reteta,o poala-n brau ceva acolo...Pai de cand sunt in somaj tehnic mi se maresc sanii de la atata gatit si spalat copii si intins rufe,si gasesti la sfaturi si vorbe despre copii si pampersi la tatici si pescari,in rest,se vede clar cine sunt asupritii si cine asupritoarele.
Au astea o bafta,ca daca nu poti avea permis pana la 18 ani,nici loganist nu esti,sa vezi care-i treaba in viata,si dupa ce iei permisul,iei si masina,cand incepi sa intelegi,deja esti arvunit,gata,ai crotalul in ureche!Last edited by bbogdan; 16 November 2009, 23:07.
Comment
Comment