loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "Asupritoare cuminte si devotata" = paradox...

Comment

• io cred ca a vrut sa zica altceva, gen :
      cuminte = ca nu e rea decat cu "asupritul" ei, in rest e o tipa normala
      devotata = adica e devotata trup si suflet asupririi ceva gen part time job - asupritoare
      Life is short...play more!
      http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• @Dya:Ei,de-acum daca mi-ai spus si LA MULTI ANI!,desi cu intarziere,e clar pentru toata lumea ca lucrurile au degenerat!!!Eu am crezut ca planul B se referea la mine!
        Multumesc,draguta.A fost luna trecuta,de fosta zi a Iugoslaviei.Iugoslavia nu mai exista,si nici eu nu ma simt prea bine!
        @bolo:fara ironie,sa stii ca cei care se dau puternici si imbatabili o patesc cel mai rau,pentru ca ei cad de sus!Si inca ceva:nu vei gasi om cu adevarat asuprit care sa sufle ceva despre asta.Sunt extrem de loviti doar daca pomenesti de subiectul cine canta in casa.Eu imi iubesc sotia,(nu stiu ea!),ma mai enerveaza uneori,mai facem si certuri cateodata,dar asta nu inseamna nimic,stie cine e(inca!)la conducere,dar asta inseamna de cele mai multe ori responsabilitate in plus.Ca mai glumim pe aici e amuzant,si atat,si iti garantez ca exista persoane care se fac ca nu exista thread-ul asta.Aia sunt asupritii.Ca mai glumesc eu cu Dya,sau cu cine mai are chef,asta e contra ridurilor.Amuza-te daca vrei,dar nu lua prea multe in serios.Uite,acum de exemplu mi-a spus sa vin la masa ca nu sunt insurat cu calculatorul!Ce inseamna,ca ma duc sa o pisez?O sa-i spun ca n-are calculatorul ce are ea!Ma refeream la suflet minunat ,perversilor!
        @Vasile:Cum adica paradox,ai vazut tu femeie sa spuna ceva coerent?Unde?La TELEENCICLOPEDIA?

Comment

• "Ma refeream la suflet minunat ,perversilor!"
          stai linistit ca nu ma dau mare si tare, imi stiu lungul nasului si al pantalonilor
          de gluma stiu mult mai mult decat foarte multi si aici normal ca ne descretim fruntile, scapam de riduri cum zici tu.
          oricum, aici discutam, radem, glumim, dar toti stim ce avem acasa si in casa
          ca recunoastem sau nu, ca acceptam sau nu sau ca poate o ducem mai bine ca altii la capitolul asuprire asta e altceva ;) dar toti stim cum ne ducem crucea, si poate recunoastem poate nu, ata e.

Comment

• Bolo,ce legatura are lungimea nasului cu lungimea pantalonilor?!Adica nasosii au pantaloni scurti si carnii lungi?Sau invers?Si aia care au nasul nici prea lung,nici prea scurt ,umbla in pantaloni d-aia gen M.Jackson?
            Observati ca ELE se tin ascunse acum?Imi amintesc de Jurassic Park,dinozaurii aia mai mici care vanau in cete,unul atragea atentia si ceilalti atacau.Chiar daca un tyranosaurus rupe unul,in final tot ei decimeaza omenirea,si inca ceva asemanator e ca actiunea se petrece la un moment dat in bucatarie!Ca-n viata,dom'le!
            Last edited by bbogdan; 6 December 2009, 23:21.

Comment

• Originally posted by bolo View Post
              io cred ca a vrut sa zica altceva, gen :
              cuminte = ca nu e rea decat cu "asupritul" ei, in rest e o tipa normala
              devotata = adica e devotata trup si suflet asupririi ceva gen part time job - asupritoare

Ai cam nimerit-o..n-am ce sa mai zic

Comment

• Bolo,ai nimerit-o!Asta era planul B!

Comment

• Asta nu e plan...este purul adevar si de fapt nici nu exista un plan B asa ca nu te mai chinui sa te gandesti care ar fi fost ala

Comment

• Aha,era de fatada pentru planul C!

Comment

• Nici macar...continui planul AD

Comment

• pai acum cat se tot vorbeste, spera sa ne cam distraga atentia de la planurile a si b...sa aiba timp sa mai faca inca cateva

Comment

• Mai bolo dar cum le stii tu pe toate ca un om mare....

Comment

• poai...is bucurestean sub acoperire aici la medias

Comment

• Femeia tot femeie,coace ea ceva,si nu cozonaci...Da'de asta mica imi place ca e combativa,gura mare asa.Inseamna ca in realitate nu sufla in fata masculului,aici isi descarca si ea frustrarile.A facut pe aici zgomot mai mult decat toate loganistele la un loc.E clar,acasa e mucles!Pe net,mai o vorba,mai o gluma,nu stie mama-soacra de net,loganclub,de-astea.A facut nora mancare,e in casa,e curat,gata,manca-o-ar mama pe ea de nora,ce stie ea ce planuri urzeste si ce gheare ascute pisicuta!Ai vreun pet din asta,Dya?

Comment

• )Ce bine ar fi daca ar avea "masculul" viata atat de usoara langa mine...partea nasoala pentru el este aceea ca sunt tare in gura de obiceisi apropo te deranjeaza ca am facut zgomot mai mare decat restul loganistelor?ca daca da nu mai zic nimic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google