loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Era doar o constatare,vrei sa ma plictisesc?!Femeile tare-n gura de multe ori au gura intarita de pumni...

Alea tari in gura sunt asa datorita pumnilor?Intreb...
    Last edited by bbogdan; 7 December 2009, 02:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Nu am cum sa te ajut cu raspunsul de la ultima intrebare ca habar n-am daca se intareste gura de la pumni sau nu..n-am avut astfel de experiente pana acum si nici nu-mi doresc

Comment

• @bbogdan femeile nu au fost create pentru a fi batute, au fost create pentru altceva ... Nici nu vreau sa ma gandesc la ce s-ar fi intamplat daca femeia ar fi avut puterea fizica a barbatului! Ele doar ne domina psihologic si uneori "sentimental" (ca sa ma exprim plastic), sau macar au impresia asta. O sa ajungem sa facem studii politice la Moscova ca sa putem negocia ceva cu succes in fata "asupritoarei"!

Comment

• Vezi cine stie mai bbogdan?..eu cand ti-am zis nu m-ai crezut

Comment

• Hai nu te umfla in pene ... Vorbim aici de asupriti doar pentru ca majoritatea posesorilor (si iubitorilor) de Logan sunt barbati, daca era invers... ce mai spuneati voi, femeile?

Comment

• Aceasta este o intrebare capcana si ma pui sa meditez prea mult la ora astamai ales ca este putin probabil ca vreodata sa facem schimb de locuri la capitolul asta(adica imposibil) asa ca in acest caz foarte putin probabil femeile s-ar fi plans de asuprirea barbatului privind dorinta nebuna a femeii de a sta lipita de loganul ei cel drag si de forum toata ziua iar discutiile intr-un cuplu s-ar desfasura in bucatarie in timp ce barbatul dupa ce a terminat curatenia facea mancare...aceste povesti stiintifico-fantastice ma fac sa ma de-loghez de pe forum si sa ma bag in patul meu cel pufosasa ca va las pe ziua de azi si vorbim maine...somnic pufos la toata lumea

Comment

• exista femei care nu se pot desparti de masina sau de hobby-ul legat de masina si au de suportat asupriri la capitolul asta. printre femeile alea sunt si loganiste. si printre loganistele alea sunt si eu ;) dar in ciuda acestui fapt, tot eu gatesc/fac curat/ordine/ma ocup de casa. in concluzie, nu e nevoie de un schimb total de roluri sa stim cum e

Comment

• No, vezi @dya91 raspunsul lui @playmo? Deci se poate sa dormi cu cheile (de la Logan) sub perna si sa mai fii si femeie in acelasi timp! Si chiar daca dormi cu cheia de rezerva sub perna si dimineata nu gasesti masina la locul ei pentru ca a luat-o "nemernicul" de barbat/prieten, puteti dormi linistite, pentru ca noi tinem la masina asta! Eu gatesc foarte bine dar in ce priveste treburile casei, tot pe "femeie" o declar "sefa prafului", pentru ca doar ea are rabdare sa vada de casa! Este ea "leoaica" dar inca nu a indraznit sa asupreasca un biet Rac!

Comment

• Tuturor loganistelor,cu drag si respect,fara urma de ironie:
                    Daca tot stau acasa tot ce a mai ramas din 2009,am facut azi doua feluri de mancare,casa e curata(daca poate fi asa cu doi copii in ea),dupa-amiaza am lucrat ceva afara si nevasta a fost plecata cu masina,care daca mi-amintesc,e pe numele ei(pe motivul asta poate ma dati afara din lc!).Care e problema?
                    Pai,barbatii nu lasa cheile pe unde nimeresc,ci exista loc pentru fiecare lucru,asta pana intervine EA.Daca in drumurile mele cumpar ceva cuiva care m-a rugat,si ii dau bonul ,nu rup bonul sa nu vada ala ce am mai cumparat eu.E vorba de farmacie nu de sexy-shop sau magazinul de arme.Daca ma invita cineva la masa,intreb unde,cand,si daca e cazul,de ce e nevoie ca sa aducem noi,nu astept sa ma sune si sa ma anunte pe motiv ca a zis "mai vorbim"si apoi sa astept in casa juma' de uichend sa sune cineva,care poate ne invita,ca EA a vorbit si trebuie sa o sune.Culmea,daca incep ceva,si nu intru in criza de timp sau bani ,termin.EA,asteapta sa intervin sa o ajut,se bazeaza pe mine sa termine,si nu la sex ma refer.Daca mergem undeva si la ora x trebuie sa fim acolo,obisnuiam sa ajung macar la timp,asta pana m-am insurat,si atunci x a devenit o necunoscuta si viata mea o ecuatie cu multe necunoscute,si din nou,nu de sex vorbesc.Daca dau eu mancare la copii,ii anunt ce avem de mancare,ce variante sunt,si ei spun ce vor,si toata lumea e fericita.EA le pune in fata ceea ce crede ca e bine,si adauga,fara sa intrebe,si ciusca in ciorba ,sau scortisoara in orez cu lapte,sau mamaliga in ciorba,si daca ala urla,ca nu are aceleasi gusturi cu ea,nu ea merita batuta ci copilul .EA poate vorbi 30-40 de minute la telefon cu rude si prietene,(cu fiecare in parte)dar daca eu intru pe net,e dezastru,nu ma ocup de familie,si daca imi imaginez ca asta e viata de familie,ma insel.Eu stabilesc cu copiii o regula,ca nu se mananca in masina nici daca e 2012 si fugim spre avion,EA desface punga de pufuleti si le da in spate,ca sa nu se plictiseasca plozii in timp ce sofeaza.Dupa care nu curata ca se grabeste sa intre cu copiii in casa ca vine atomica.Am incercat sa-i explic,am certat-o,am urlat la ea minute in sir ca probabil au sunat vecinii la 112(si stau la casa,nu la bloc).Odata era sa o bat,cu greu m-am abtinut.Degeaba.Argumentele EI tin de multe ori de paranormal,alteori explica prin felul in care gandesc(!)femeile.Adica SF.In plus,daca nu aveti copii,ideea cu facut curat sau spalat,e de-a dreptul joaca.
                    Am scris EA in sens general,fiecare barbat de aici poate pune numele propriei asupritoare si va corespunde in 70-80 % din situatii.Reciproca nu prea e valabila decat daca sunteti incurcate cu vreun homo,poate.De-aia e putin probabil sa aveti un thread similar,sau care sa fie asa vizitat ca asta.De-aia.
                    Recitind ce-am scris,trebuie sa adaug ca nu sunt indispus,nici beat,nici macar n-am votat ca sa ma bucur/supar pe presedintele ales.Pur si simplu asa stau lucrurile.
                    Last edited by bbogdan; 8 December 2009, 20:29.

Comment

• @bbogdan- Tare!
                      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Doar adevarul,prietene.

Comment

• Nu te contrazic ca nu am cum

Comment

• Chestia cu bonul cred ca-i mai degraba particulara la tine bbogdan. A mea nu rupe bonul si nici nu cunosc femei care fac asa ceva. In schimb cu "mai vorbim" ai suprins un aspect esential al asupritoarelor.
                            Last edited by Cristi_LCD; 8 December 2009, 22:00.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• @bbogdan mare adevaruri spui, femeia face istericale daca faci firimituri pe parchet in timp ce mananci si o doare in 3.14 de mizeria pe care o face in masina de la sandwich sau crochete pe care le mananca la un drum mai lung. Nu ii pasa daca a pus din greseala piciorul plin de noroi pe mocheta, daca a zgariat plasticul de la stalp sau vopseaua cu capsele de la blugi, o lasa indiferenta faptul ca a trantit portiera de era sa sparga geamul, ignora distanta dintre masinile parcate si da cu portiera in masina de alaturi etc... A mea face pe nebuna cand ii reprosez ceva legat de masina, dar nu a sters niciodata macar praful de pe bord!

Comment

• @Vasile78-si mai ziceai ca nu esti asuprit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google