If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
tata avea o vorba, cand eram mai tanar imi spunea sa ma insor cat sunt tanar si prost ca dupa ce ma destept slabe sperante.( nu vreau sa jicnesc pe nimeni)
pt distinsa domnisoara DYA91 cu "ce e al meu e pus deoparte" am rezerve, dar poate detii un secret prin care sa prezici viitorul sau poate ai fost la mama omida
Sincer..ti-as raspunde la mesaj @1.6_mpi dar deobicei nu discut cu persoanele care vorbesc cu mine sau despre mine cu un aer superior...stimate distins domn
1.6_mpi-Daca stiam vorba asta ma insuram tanar,asa,cocluzia e ca eu am imbatranit degeaba,ca tot m-am insurat!
Dya,ti-ai facut casco in loc de asigurare de viata?Cat ia sotul daca ai avarie totala?Cat despre telecomanda loganului...mai,ia sa intreb eu,ca desi nu e televizor,vad ca antena are.Nu cumva a uitat nevasta sa-mi spuna de telecomanda?Te pomenesti ca are si chei!
Acum,ma fac ca vorbesc cu...cine e pe-aici,a,uite,Vasile:ce face femeia cand aude de "casco"?
La New York s-a deschis un magazin unde femeile pot alege si cumpara un sot.
La intrare sunt afisate regulile de functionare ale magazinului:
- Poti vizita magazinul O SINGURA DATA!
- Sunt 6 etaje si caracteristicile barbatilor se imbunatatesc pe masura ce urci la etajul superior.
- Poti alege orice barbat de la un etaj, sau poti urca la etajul urmator.
- Nu te poti intoarce la etajul inferior!
O femeie decide sa viziteze magazinul pentru a gasi un barbat care sa ii tina companie.
La etajul unu, pe usa este urmatorul afis: Acesti barbati au un loc de munca!
Femeia decide sa mearga la etajul urmator. La etajul al doilea pe usa este urmatorul afis: Aceasti barbati au un loc de munca si iubesc copiii!
Femeia hotaraste sa urce la etajul urmator. La etajul al treilea pe usa este urmatorul afis: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii si sunt extrem de frumosi!
“Wow” isi spune femeia, insa hotaraste sa mearga la etajul urmator.
La etajul al patrulea pe usa este urmatorul afis: Aceasti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de innebunesti si ajuta si la treburile din casa!
Incredibil! exclama femeia. Cu greu pot rezista! Insa decide sa mearga la etajul urmator. La etajul cinci pe usa este urmatorul afis: Aceasti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de innebunesti si ajuta si la treburile din casa si sunt extrem de romantici!
Femeia este tentata sa ramana si sa aleaga un barbat, insa pana la urma decide sa urce la ultimul nivel.
La etajul sase se afla urmatorul afis: Esti vizitatoarea cu nr. 31.456.012 a acestui etaj. Aici nu sunt barbati, acest etaj exista numai pentru a demonstra ca este imposibil sa satisfaci o femeie…
Multumim pentru ca ati ales sa vizitati magazinul nostru!
Vis a vis de acest magazin, s-a deschis unul asemanator de unde barbatii isi pot cumpara o nevasta.
La primal etaj sunt femei care sunt inebunite dupa sex.
La etajul doi sunt femei care sunt inebunite dupa sex si nu te bat la cap.
Etajele de la 3 la 6 nu au fost niciodata vizitate de barbati!
Last edited by adimrv; 15 December 2009, 19:12.
Reason: Automerged Doublepost
Adimrv,ai merita cinci ani la taiat stuf la Periprava pentru off-topic.Aici nu e thread de bancuri,ci de intamplari adevarate.Dar pentru ca ai circumstante agravante(esti tanar si duci),pedeapsa se comuta in a fi tata si sot pe viata.Sentinta e definitiva si irevocabila.E crud,dar sa te inveti minte sa mai fii off-topic.!Aviz amatorilor.
(Sa stii ca deja am trimis-o unei prietene care e nemaritata.Danke.)
"Cat ia sotul daca ai avarie totala?"
Pai daca am dauna totala ia aragazul in brate+aspiratorul+masina de spalat+fierul de calcat si o mai ia si in mana..scuzati expresia
'Searra,Dya,ce faci soro,te panichezi la gandul ca ar putea sa ia alta in caz de dauna totala?Imi aduc aminte de un cunoscut,care cand vorbeam de o banda de hoti care intra prin case si lua tot,cand a auzit ce luau:aspitator,masina de spalat,masina de calcat,fier de calcat,zice"-Pai de la mine o s-o ia pe nevasta-mea,ca ea e masina de gatit,de spalat!"A,sa nu uit:sclavo ce esti!
Uite aici ceva de vazut:
Nu nu..fara alta ca al meu barbat a zis ca eu nu am voie sa ma duc cu altii chiar daca are dauna totala...ca ma bantuie asa ca eu o sa-l bantui de 2 ori mai multsi nu sunt sclava nesuferitule dar daca femeia nu ar face nimic in casa ne-ar manca viermii si pe noi si pe voi si am muri si de foame
Stiti ce-mi place mie la femei? Se cred mari asupritoare (si se mandresc, cu asta), tipa si bat din picior, si deodata... Apar cu ochiul vanat si spun ca s-au lovit in coada de la matura, noi macar recunoastem ca suntem asupriti, femeile niciodata!
Bolo,din pacate,dusmanii au sters thread-ul!O fi vorba de rusi,de unguri,de turci,de masoni,nu stiu.Banuiesc ca sunt din neamul moderatorilor,de pe planeta administrator.Era o idee buna,maine fac doar peste la gratar,pe urma ...mi s-a facut pofta de varza.As fi incercat si niste placinta cu ciuperci.Mi-au sfaramat visul de a ajunge un Gheo al loganclubului.(imi amintesc ce am mai ras in dimineata cand Gheo a prezentat o reteta super:oua ochiuri!)
Vasile,eu nu am vazut foarte multe femei cu ochiul vanat,si cred ca numai un prost isi invineteste femeia(adica nu stie cum sa dea!!!)-glumeam,deci eu cred ca numai ghiolbanii dau in femei ca in animale.Nu ca nu sunt exemplare care cer asta.Dar o femeie ajunge sa ia bataie doar daca e ea animal,sau daca sotul nu a auzit de gradare a "pedepsei".Repet,nu discutam de ghiolbani,de dobitoci.Aia asa sunt facuti de mamele lor.Adica daca 'mneaei nu pricepe,o palma sau o imbranceala nu a omorat pe nimeni.Si asta in cazuri exceptionale.Mai buna e cealalta metoda care are succes,si anume sa te rogi din cand in cand,zilnic de exemplu,pentru ea.Si pentru voi.Dar pare asa de arhaica desi e garantata,ca foarte rar se intampla.Si de aici mai ies si vanataile.Oricum,parerea mea e ca violenta in cazurile astea,e semn de incompetenta.Ca sa faci o femeie sa se zgarie pe ochi e destul sa-i iei banii de ceva pentru ea ,si sa-ti rezolvi treburile tale.Sa nu spuneti ca nu aveti fiecare propriul proiect care a fost amanat pentru altele de-ale EI.Asa suntem noi,le vorbim pe ascuns aici,dar tot le iubim...era sa mestec o injuratura!(Azi am pierdut toata ziua in service si la asiban ca sa repar ce a stricat EA cand a dat peste un caine care nu s-a ferit cand l-a claxonat.Daca nu aveam casco,ma ustura buzunarul.Sa n-o iubesc?)
Dya,draguta mea,(da-mi voie sa iti spun asa,prietenul meu foarte bun are o fiica de 19 ani si de cate ori vine vorba de tine,mi-aduc aminte de vremea cand acea fata frumoasa de azi era embrion cand am auzit prima data de ea si eu ma uitam -cu succes-dupa pustoaice de 19 ani),deci,sa revin,draguta mea,eu am stat fara napasta vreo trei ani,cand am invatat sa gatesc,si nu m-a mancat nici un vierme,aveam si ceva economii,si singurul lucru care ma deranja era ca nu aveam o familie,adica nu o muiere cu care sa fac sex,ci o familie,adica sotie si copii.Ca veni vorba,tu nu-i umpli loganul sotului cu copii?
Cum dau sa vizualizez topicul asta hop nevasta-mea in spatele meu "sa vada si ea".
Cum naiba se explica asta? Cand citesc despre frane sta cuminte in pat cum dau pe aici cum ca vrea si ea sa citeasca ce scriu.
@Cristi_LCD-femeile au un al 6lea simt
@Bbogdan-gandeste-te si la posibilitatea de a sta cu o femeie care nu face nimic in casa ca despre asta spuneam mai sus(si sa se mai si laude cate a facut ea cat ai fost tu la serviciu)..o sa umplu masina cu copilasi cat de curandcat despre ce ai spus mai sus despre animalele care dau in femei ai mare dreptate
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment