Daca vei avea un baiat,iti dau voie sa-l botezi Bogdan,sau ti-l botez eu!Asta,pentru ca eu am pomenit de intariri!De cate ori se cearta cu sora lui,ii spune ca baietii sunt sefii,ea nu vede la mami si la tati!Bine,la cinci ani e usor de pacalit cu aparente!Da' orisicat,este ca am intariri,care este?In plus,el stie ca se distreaza cel mai bine cu tati.(Inca nu a descoperit femeile).
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
Originally posted by bbogdan View PostDaca vei avea un baiat,iti dau voie sa-l botezi Bogdan,sau ti-l botez eu!Asta,pentru ca eu am pomenit de intariri!De cate ori se cearta cu sora lui,ii spune ca baietii sunt sefii,ea nu vede la mami si la tati!Bine,la cinci ani e usor de pacalit cu aparente!Da' orisicat,este ca am intariri,care este?In plus,el stie ca se distreaza cel mai bine cu tati.(Inca nu a descoperit femeile).sigpic #
Comment
-
Originally posted by bbogdan View PostIar o sa apara vreun loganist sa ne organizeze intalniri si iar o sa tremur cand aud masini oprind in poarta"Asta e sotul Dyei,vine sa ma rupa cu bataia!"si iar o sa dau multi bani la psihiatru ca sa scap de asta!sigpic #
Comment
Comment