loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cu ocazia sarbatorilor, va doresc impacare si iubire si ''La multi ani !" asupritoarelor...
    P.S....totul este sa stii cand sa minti si cand Nu....de Sarbatori, nu merge
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Acuma,ce intelegi prin impacare?Cu situatia?Niciodata!Impacare cu EA?Pai,daca trebe,atunci cu placere!

Comment

• Originally posted by bbogdan View Post
        Esti ciudata.Glumeam.Toata ziua.De la #984.Dar singurul adevar e ca eu nu mint decat daca nu am incotro.Si ca intr-adevar coloana imi face probleme(de sanatate ).Marfa romaneasca.Si despre caracter daca nu ai observat cacofonia inseamna ca daca nu ai smilies nu intelegi!Ai luat nana ?A dat in cap...Ei ,acum am fost nesuferit.Nevasta ce esti!Vezi ca ai ceva pe pm,daca tot o sa o iau, sa am de ce .
        Nici sa nu te mai bagi in seama cu mine...nu mai vorbesc cu tine deloc(sau in termenii tai nu mai tastez nimic care sa ti se adreseze)...hai pa
        Mercic la fel kenjiro

Comment

• Bine,mai fata,asa te joci cu sentimentele mele paterne?

Comment

• Nu vorbesc cu tine...in concluzie nu-ti raspund la post!

Comment

• Asa ne trebuie...daca ne-au descoperit asupritoarele locshorul nostru de marturisiri

Comment

• Cred ca am suparat-o...daca e asa,spuneti-i voi ca imi pare rau si ca mi-e dor de o cearta cu ea!Cu mine nu vorbeste!

Comment

• Nu-mi spuneti nimic..nu vreau sa aud(citesc)!!

Comment

• hello ce ii aici? parca sunteti 2 copiii...... va rog incetati.
                    sigpic #

Comment

• of of of...grea mai e viata fratilor

Comment

• pai asta chiar ca ar trebui sa fie un loc unde scriu numai asupritii...ptr asuprite alt loc....
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Ti-a cerut cineva parerea?..daca asupriti de pe acest thread m-au primit tu ce ai impotriva?

Comment

• (mumus,vezi ca te folosesc ca motiv,s-o imbunez ,nu ma lua in seama)
                            Bai mumus,lasa fata in pace,ai vazut-o mai mica si gata te iei de ea?E femeie,dar si femeile au zile grele.Stii tu ce-i aia sa stai noua luni cu ceva care creste continuu in tine,si sa trebuiasca sa-l scoti exact pe unde doare mai tare?Sau stii tu ce inseamna sa te transformi in monstru nesuferit cateva zile in fiecare luna?(similar cu Dr Jekill si Mr Hyde).Stii ce-i aia,daca iti place cineva de sex opus,sa te prefaci in fel si chip sa-i atragi atentia,sa-l prinzi in plasa si sa-i dai si impresia ca te-a cucerit?Si chiar daca vrei sa sari pe el,sa n-o faci,desi insista,ca sa nu te ia drept cine stie ce?De aici deja sunt depasit de situatie,dar iti poti imagina si singur ce chinuitor e sa fii femeie.
                            (daca nici acum nu o sa vorbeasca cu mine,adica sa tasteze,o sa angajez unul sa o bata ca sa o salvez eu!).

Comment

• Anumite persoane care vor sa ma imbuneze o dau in bara: "(mumus,vezi ca te folosesc ca motiv,s-o imbunez ,nu ma lua in seama)"..puteau macar sa trimita pe privat aumite parti....barbatii...

Comment

• Cu placere DYA91...nu fi suparata !!!.....nu observi ca lumea te iubeste
                                ....s-auzim numai de bine
                                sigpic
                                Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google