loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare! Hai ca la un moment dat ziceam ca doar bbogdan si cu mine mai scriem pe aici, ca streulea nu mai are voie demult Sa va povestesc si eu o faza, auzita de la o prietena a sotiei, mai tanara si divortata, care acum isi cauta iar o jumatate: cunoaste fata un tip, incepe sa se lege ceva si dupa cateva zile ruptura! Motivul? Bitongul ii zice intr-o zi ca nu-i place cum inchide portiera masinii!!! Pai sa nu-i dai..liber unui asemenea specimen?!
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Mama, mama....Specimen frate.....e tare asta !!!
      Cred ca sunt destui de astia ce liber ....sa-i mai spui si vreo doua, trei de alea porcoase ...cum l-o facut mama lui
      sigpic
      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Pe tema asta(cu inchiderea usii) si eu am probleme cu consoarta,cateodata o tranteste de-mi schimba coafura...poti sa stai impasibil?
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• @kenjiro_sanga: Pai mi se pare de coma, cum sa o f...reci la cap pe femeie ca nu inchide bine portiera? Exista atatea alte chestii importante de un de ies scantei!
          @Cristi_LCD- Cristi, la faza cu poseta nevestei ma alatur! Doar ea lipsea din poseta!
          Last edited by Gusi; 7 January 2010, 10:44.

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post
            Pe tema asta(cu inchiderea usii) si eu am probleme cu consoarta,cateodata o tranteste de-mi schimba coafura...poti sa stai impasibil?
            ...coafura e nimic...mai rau cand o tranteste si iti prinde si mana in usa...atunci sa te tii
            Last edited by viorelu; 7 January 2010, 10:43.

Comment

• Originally posted by Cristi_LCD View Post
              Apropo de posete: balamuc mai mare decat in poseta nevesti-mii nu cred ca am vazut in viata mea.
              Am vazut eu. La nevasta-mea. Cand i-am intors poseta o data "cu rotile-n sus", a inceput sa cada din ea ca in Bugs Bunny. Lipsea sconcsul din inventar...
              The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Oameni buni,de ce cotrobaiti in posetele Doamnelor?

Comment

• De astea cu portiera sunt cam peste tot....dar nu poti sa-l certi pe om pentru atata lucru...mai ales o femeie pe care vrei sa o cunosti, o ie-i de nevasta apoi o certi, pai Nu
                  De cotrobait prin posete, nu fac asa ceva....oricum poseta(geanta) consoartei mele are vreo 3 kile, tot ce vrei si ce nu vrei
                  sigpic
                  Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Eu i-am mai zis cateodata la a mea sa dea cu portiera mai incet nu de alta, dar mi-era teama ca sparge geamul. Si dobitocul din povestea de mai sus, avea si el dreptate in felul lui cand i-a zis duduii sa nu tranteasca usile. Deocamdata nu ii lega nimic serios si daca ea a pus capac relatiei doar pentru un asemenea lucru inseama ca nu prea ii pasa de respectiva relatie. Multi au fixuri cu obiectele, persoanele, de exempu sa nu fumezi in masina ca te da jos urgent oricine ai fi.

Comment

• Nici eu nu caut in poseta nevestei, dar avem nevoie de ceva de la ea si mi-a dat imperativ voie (adica: "Cauta in poseta si nu ma bate la cap. Nu vezi ca am treaba?!). Fii convins ca, dupa ce am cautat atunci, nu mi-am mai bagat nasul acolo, ca mi s-a facut frica dupa prima cautare...
                      The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• ...Sa va povestesc si eu o faza, auzita de la o prietena a sotiei, mai tanara si divortata, care acum isi cauta iar o jumatate: cunoaste fata un tip, incepe sa se lege ceva si dupa cateva zile ruptura! Motivul? Bitongul ii zice intr-o zi ca nu-i place cum inchide portiera masinii!!! Pai sa nu-i dai..liber unui asemenea specimen?!
                        Cine stie cat a tras omu' pt masina aia,normal ca ei nu-i pasa...

Comment

• @D-FENS- Are si ea masina, cred ca stie cum e cu portierele. Personal as da o portiera pe o femeie, dar invers..niciodata!

Comment

• Si la mine tot permisiune expresa si imperativa a fost cu cautarea in poseta . Normal a doua oara nu mai am curaj sa-mi bag nasul ca sa nu dispar si eu pe acolo .
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Gusi,eu ma refeream la faptul ca portiera pe care o trantea nu apartinea masinii ei.
                              Si la masina ei tranteste portiera?Sau daca ar fi fost invers sa nu-mi spui ca ar fi tacut din gura,o femeie?Nici vorba!
                              Oricum,ala nu era motiv sa se certe.

Comment

• Daca prietena aia a divortat odata si este in cautare de o alta relatie si atunci cand a gasito a dato in bara fffoarte repede,atunci este un semn de intrebare pt ea si nu pt ""Bitong"".
                                Daca femeia trantea usa masinii de o lua dracu de mai multe ori asa ca de inceput de relatie ,,,,cine stie ce ii trantea mai tarziu in cap daca se luau?
                                Daca eu as fi fost in locul respectivului si as fi observat comportamentul ei,mai mult ca sigur ca ii dadeam papucii.
                                Inteleg ca si eu si nevastamea mai trantim usile cate o data sau le mai scapam din mana daca masina este in panta,dar nu ne facem un obicei din asta.
                                Daca tipa aia asa avea obiceiul de a tranti usile mereu,cati dintre voi a-ti mai tine asa ceva in masina?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google